Akkor menjek egyedül amikor akarok?Pacsker írta:A ringre kimegyünk ketten!
Beülsz mellém András! Majd hívlak!
Jó lenne tudni egy időpontot,hogy mikor hol?

Nem azért írtam,hanem mert szó van róla,de miért nem arról,hogy gyerekek akkor tali itt vagy ott ekkor vagy akkor?CindR írta:Nem, szerintem azzal, hogy kimennek ketten, arra értették hogy egy kocsival..B26 írta:Akkor menjek egyedül amikor akarok?Pacsker írta:A ringre kimegyünk ketten!
Beülsz mellém András! Majd hívlak!
Jó lenne tudni egy időpontot,hogy mikor hol?

Zoli!Zed Kristianz írta:Kedves Tagok!
Eddig vártam, már kedd hajnal.
Eredményhirdetés:
Tököl: Eddig Kis András és barátai valamint Matyi jelezték részvételüket. Remélem, Matyi, belefér.Ez két klubos fő.
Nem kell sok helyet kiszorítani a rendezőknek.
Ring: Látom ez a nyerő. Délelőttre szavazok, mert olvastam, ez a jó sokatoknak. Menjünk korán.
Álljunk irányba, ismét elhagyjuk a fóti Corát és megcélozzuk a csömöri Auchant mint start pozíció.
(lokáció: 3-s út pesti szakaszán haladtok, tehát Kerepesi és Veres Péter út. Cinkotai HÉV garázs balról, majd később dupla sávos kaptató, jobbról a cinkotai temető. Onnét csak egy kicsi és bal kézről látjátok meg az Osonyt. Egy felhajtón kell balra kanyarodni. Igyekszem megint első lenni és jól látható helyre állni.)
TALA: 8.30-9 és onnét tovább a 3-n a Ringre. (Szilasliget felé kell letérni, amúgy táblával jelzi)
Még van idő ellenvetni, nyugodtan tegyétek.
Aki nem jelzett vissza, őket is várjuk az Auchannál.
A tököli bulajt beszéljék meg az érintettek. Sajnos, nem lehetek ott.