Ezt irta romanul a video elejen, amikor elengedem: "I do not know what engine do not know what changes but after I passed he turned and chased me all round next" (Google fordito) aztan vagy 4x mondja, hogy Corolla.
Amugy a kek Subaru, amit en korabban elengedtem es a feher Civic-es kevesbe joindulatuan, a celegyenes vegen szep kis piruettet ad elo....
Nagyon szépet megy a Civic! nem szívbajos és a féktávokat is jól veszi. Na meg a pálya egész szélében autózik. Tetszik nagyon.
Láttam az elsõ pördülést is, meg ezt az EVO-t is. De mondom nem ritka. Velem is elõfordult, Andrew-al is, veled is, szinte mindenkivel.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Mondtam má' hogy nem a videózott menetben mentem 2:25-öt Szerintem egy sima tapadós utcai gumival is benne van mér 2-3 másodperc, egy szett R888-al vagy A048-al még talán több is...
En majusban 2.23-at mentem 2x is, mindketszer 80kg extraval, akkor ugye a kocsi meg gyengebb is volt mint most. A 2.25 a Civictol szerintem nem annyira jo ido, ellenben Walakitol igen. Mondjuk a hatsokerek hajtas megfeleloen kezelve sokkal elonyosebb. Amikor most az MX5-os mazdat uldoztuk akkor latszott, hogy hiaba sperr meg nyomatek, ha nagyon forsziroztam akkor letolta az orrat az ivrol, igy csak modjaval tudtam kozeledni a kanyarokban es nem olyan tempoban, mint amit a teljesitmeny kulonbseg alapjan gondolna az ember.
Ha azt nézzük, hogy van vagy 90 autó / nyílt nap. Még ha átfedésekkel is de rengeteg hasonlóan "szarul" menõ autó van akiknek soha nem mérték le az idejét. Lehetne kétszer vagy háromszor ekkora a lista úgyhogy kétlem, hogy az elsõ 100-ba benne lennék.
Mindenféle összehasonlítás ellenes lettem az utóbbi években. Beláttam amit XJS is ( vagy valami hasonlót, majd kijavít ) mondott, hogy mindenféle összehasonlítás autók és sofõrök között majdnem, hogy értelmetlen. Utsó csavarig megegyezõ autóval hasonló körülmények között lehetne a sofõrök tudását mérni. Az autók tudását meg ugyanazon sofõr tudná összemérni, hosszú tesztelés után. Mondjuk azt a sofõrt is megnézném aki ugyanolyan jól tejesít minden "hajtásvariáció" (FR RR FF FWD) esetén. Nem akarom ezzel senki lelkesedését elvenni. Én mindenkit bíztatok és mindenkinek drukkolok de kizárólag a stopperrel versenyzem igazán és persze magammal.
Ride the Ring RULEZ!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.