Simmán!!!!!gecsa írta:miért nem lelkesedik a tömeg?pörgessük meg a tpoicot!!
este borivóverseny?![]()
![]()
![]()
![]()
(utána meg ki tud messzebbre
ÉN is várom már !

gecsa írta:ilyen helyen sört inni?bubidisc írta:A nagy italozástól kicsit fázom. Mi úgy szoktuk csinálni, hogy borozónként 1-2 fajtát kostolunk. 3-4 borozó után már elég jól érzi magát így is az ember.
Egyébként Én vagy sörözöm vagy fröccsözöm, mindkettõ szentségtörés tudom.
Ha visszaolvastok én ajánlok ingyen szállást:gecsa írta:Sátrazási/kocsibanalvós lehetöség van?:)
ha igen,mi úgy oldanánk meg...így mit kóstál a kártya?most már biztos megyünk...
gecsa+böbe+e9hbgti

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Ha nem is alszunk ott,de a fürdöszobát lehet igénybe vennénk,ha az megoldható..autos írta:Ha visszaolvastok én ajánlok ingyen szállást:gecsa írta:Sátrazási/kocsibanalvós lehetöség van?:)
ha igen,mi úgy oldanánk meg...így mit kóstál a kártya?most már biztos megyünk...
gecsa+böbe+e9hbgti
Minden Tagnak üzenem, hogy Badacsonytól 10percre lakom és ingyenes szállást tudnék biztosítani a felsõ szintünkön 7-8 embernek igényes környezetben (4 szoba plusz fürdõ wc) TV, Internet, wifi, dvd, videó, klíma van. A kamerával megfigyelt udvarban 5-6 autó elfér.
Ezen kívül még vagy 30 sátorhely is lenne az udvarban akinek ahhoz van kedve. Van még 1 puhafalu medence is aki csobbanni szeretne.
Ezt a lehetõséget azoknak ajánlom, akiknek még nem biztos a jövetele és csak az utolsó pillanatban döntenek úgy hogy mégis jönnének illetve azoknak akiknek csak 1 éjszaka lenne jó. Persze bárkit szívesen látnék....

autos írta:Ha visszaolvastok én ajánlok ingyen szállást:gecsa írta:Sátrazási/kocsibanalvós lehetöség van?:)
gecsa+böbe+e9hbgti
Minden Tagnak üzenem, hogy Badacsonytól 10percre lakom és ingyenes szállást tudnék biztosítani a felsõ szintünkön 7-8 embernek igényes környezetben (4 szoba plusz fürdõ wc) TV, Internet, wifi, dvd, videó, klíma van. A kamerával megfigyelt udvarban 5-6 autó elfér.
Ezen kívül még vagy 30 sátorhely is lenne az udvarban akinek ahhoz van kedve. Van még 1 puhafalu medence is aki csobbanni szeretne.
Ezt a lehetõséget azoknak ajánlom, akiknek még nem biztos a jövetele és csak az utolsó pillanatban döntenek úgy hogy mégis jönnének illetve azoknak akiknek csak 1 éjszaka lenne jó. Persze bárkit szívesen látnék....