Hölgyeim és Uraim!
Örömmel jelenthetem be, hogy a legenda újjászületik

Kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot karosszéria és fényezés ügyben, ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy, október végére a GT-i újszerű állapotban fog pompázni

Október 22-én megy a fényezőhöz (aki egyben lakatos is), és valószínűleg még azon a hétvégén kész is lesz.
Puskin is megmondta, minden az Anyegin múlik:
Az eddigi árajánlatok nagyjából ugyanolyanok voltak: a teljes lakatosmunka anyaggal, a teljes újrafényezés festékkel durván 400e forintra rúgott, és a munkaidő 2 hét lett volna. Tiszavasváriban van egy fényező, aki a kollégám jégkáros 323F Mazdáját hozta rendbe. Nos, ma voltam ajánlatot kérni, a teljes lakatosmunka elemekkel, teljes újrafújás anyaggal együtt kb. 200e forintba fog kerülni, és egy hét alatt elkészül. Ha nem látom a kolléga autóját újrafújva, akkor félnék, hogy olcsó húsnak híg a leve, de így megmenekült az autó

Úgyhogy belevágok, a fényezés előtt szeretném megcsináltatni a futóművet és a vezérműszíjcserét, és akkor novemberben "új" autóval mászkálhatok

Akkor már csak Kecskemét-Kadafalvára kell elvinnem kormány- és váltógomb bőrözésre

Eladva...