Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Cucu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cucu »

konásandrás írta:
Cucu írta:én is újabbat akartam, bár főleg a vvti által nyújtott +10 lóerő dominált jobban mint a külső :wink:
sokkal sokkal jobban megy!!!
jobb a fogyasztása is az 1.4esnek, mint a békalámpásnak! ;)

ha most kéne autót választani, őt kérném:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
baaaaker... megnéztem... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

nem semmi gép 8) méghogy 116 ló :D volt valamikor :D már biztos 130 felett van... legalább :oops:
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Cucu írta:
konásandrás írta:
Cucu írta:én is újabbat akartam, bár főleg a vvti által nyújtott +10 lóerő dominált jobban mint a külső :wink:
sokkal sokkal jobban megy!!!
jobb a fogyasztása is az 1.4esnek, mint a békalámpásnak! ;)

ha most kéne autót választani, őt kérném:http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
baaaaker... megnéztem... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280

nem semmi gép 8) méghogy 116 ló :D volt valamikor :D már biztos 130 felett van... legalább :oops:
mitől lene 130 paci nem tom mert spoileres :lol: á örül ha 100 megvan biztos nem taposta neki....
Kép
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szép autó tényleg!

Jó sok extrával, meg jó alapra épített (G6). Az egyik képből látom járt Somogybabodon. Szereti az off-roadot is. Reméljük nem ezzel ak ocsival tette :D

Ki tudja hány ló. 1.6 VVt-i ráadásul manuális 6 sebességes. Biztos jól mozgatja...
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

ma kb 6tól kb 9ig pesten vagyok, ha valaki gondolja, minitalizzunk egyet :D
0620/941-20-38
kisa.
E12 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

kis_andras írta:ma kb 6tól kb 9ig pesten vagyok, ha valaki gondolja, minitalizzunk egyet :D
0620/941-20-38
Huhh jó lett volna talizni. Szívesen megpislogtam volna a gépedet. De csak most olvastam a fórumot.

Itt is szólok mindenkinek, hogy elnézést kérek, de mostanában akadozva leszek a fórumon és klubbéletben, mert egyszerűen sok a dologm és a kocsival sem nagyon boldogulok, akik tudják miről van azok megértik. Bocsi hogy nem híresztelem de nem egy publikus dolog ez. Nah köszi a megértést és balesetmentest mindenkinek.
junior83
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: junior83 »

SZIASZTOK!SEGÍTSETEK LÉGYSZI!HA VALAKI TUD TE71-ES COROLLA-T BONTÁSRA ÍTÉLVE ÉS MEG VAN AZ ORRA AKKOR SZÓLJON MERT MEG VAGYOK LŐVE!NEM LEHET ALKATRÉSZT KAPNI GYÁRILAG A KAROSSZÉRIÁHOZ!NOVEMBERBEN LEJÁR A MĂ›SZAKI ÉS AKKOR NEKEM IS MEG A KOCSINAK IS KAMPEC!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖNYÖRGÖM SEGÍTSEN VALAKI FELHALYTANI EGY ORROT A KOCSIMHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MENTSÜK MEG A KISÖREGET!!!!!!!!!!!
HA FELEANNYIRA TETSZETT AZ ÉN COROLLÁM MINT AZ ÁKOSÉ AKKOR SEGÍTSETEK!
NEM AKAROM ELTEMETNI A KISÖREGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELŐRE IS KÖSZI MINDEKINEK!!!!!!!!!!!!!!
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Layosh írta:
kis_andras írta:ma kb 6tól kb 9ig pesten vagyok, ha valaki gondolja, minitalizzunk egyet :D
0620/941-20-38
Huhh jó lett volna talizni. Szívesen megpislogtam volna a gépedet. De csak most olvastam a fórumot.
jó lett volna összefutni... de így unatkoztam.... mentem egy kört (jó nagy kör volt; 40km :lol: ) krúzoltam, hesszeltem a gárékat.. örültem, hogy több a tuningautó, mint felénk :lol: aztán egy CKM-et olvasgattam kb egy óráig a homokóránál és vártam, hogy beérjen a távolsági busz..... :arrow: :roll:
kisa.
E12 facelift
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Hölgyeim és Uraim!

Örömmel jelenthetem be, hogy a legenda újjászületik :lol: Kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot karosszéria és fényezés ügyben, ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy, október végére a GT-i újszerű állapotban fog pompázni :wink: Október 22-én megy a fényezőhöz (aki egyben lakatos is), és valószínűleg még azon a hétvégén kész is lesz.

Puskin is megmondta, minden az Anyegin múlik:
Az eddigi árajánlatok nagyjából ugyanolyanok voltak: a teljes lakatosmunka anyaggal, a teljes újrafényezés festékkel durván 400e forintra rúgott, és a munkaidő 2 hét lett volna. Tiszavasváriban van egy fényező, aki a kollégám jégkáros 323F Mazdáját hozta rendbe. Nos, ma voltam ajánlatot kérni, a teljes lakatosmunka elemekkel, teljes újrafújás anyaggal együtt kb. 200e forintba fog kerülni, és egy hét alatt elkészül. Ha nem látom a kolléga autóját újrafújva, akkor félnék, hogy olcsó húsnak híg a leve, de így megmenekült az autó :wink: Úgyhogy belevágok, a fényezés előtt szeretném megcsináltatni a futóművet és a vezérműszíjcserét, és akkor novemberben "új" autóval mászkálhatok :lol: Akkor már csak Kecskemét-Kadafalvára kell elvinnem kormány- és váltógomb bőrözésre :)
Eladva...
Pacsker

Már beszélteünk msn-n, de ide is

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

Sziasztok!!!! Mindenki kapott a klub e-mailjáról valami "HI5" oldalra meghívást??? :?: Vagy mi ez pontosan,hogy fűződik a klubhoz?? :roll:
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Én is kaptam. A HI5 ugyanolyan közösségépítő portál, mint az iwiw. És ahogy az iwiwen is fent van a club, gondolom ide is felkerült. Azt mondjuk még nem tudom, hogy ki küldte :)
Eladva...
Pacsker

Senki ne vegye komolyan!

Valami Spam volt! rohadjon meg! Feljött a gmailünkre és szétküldte az összes klubtagnak magát. Szarjátok le!
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás »

regisztráltam.
aztán nekem is bemászott a gmailembe, s szerte-szét küldte magát.
olyan 100-150 címre, ami közt volt 20-30 levlista (egyetemi)...
örülök :?
de nem tudom, hogy lehet letörölni magam...
E11 facelift
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

konásandrás írta:de nem tudom, hogy lehet letörölni magam...
Jobb felső sarokban kell egy olyan menüpontnak lennie, hogy Account. Bejön egy új lap, annak a legalján van kékkel egy olyan menüpont, hogy Cancel my account. E-mail cím/jelszó megad, gomb megnyom, és vége :)
Eladva...
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás »

köszönöm, sikerült
:P
E11 facelift
Válasz küldése