Felni / Dísztárcsa

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
ngabeee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: ngabeee »

konásandrás írta:én ezt nézegettem:
http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni- ... ival_.html

méret asszem stimmelne, csak ez a grafit szürke nem tudom mennyire menne az ezüsthöz...
Üdv!

Ha jóltom a Suzuki is 54-es tehermentesítő méretet használ, ezzel nem lenne gond. Sőt, ha a felni 6" széles, akkor talán még az ET 45 is megfelel, de ez nagyon nem 100. Viszont a gumi rajta nagyon nem váltóméret, ha jól számoltam, 35 mm-rel nagyobb átmérőjű, mint a gyári méret :shock:. 185/55R15 kellene rá, az 2 mm-rel tér csak el a gyáritól. A szín meg hát ugye ízlés kérdése, de szvsz én nem szürkét választanék, nekem az ezüst jobban tetszik. De ez persze magánvélemény :wink:.
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...

Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás »

ngabeee írta: Ha jóltom a Suzuki is 54-es tehermentesítő méretet használ, ezzel nem lenne gond. Sőt, ha a felni 6" széles, akkor talán még az ET 45 is megfelel, de ez nagyon nem 100. Viszont a gumi rajta nagyon nem váltóméret, ha jól számoltam, 35 mm-rel nagyobb átmérőjű, mint a gyári méret :shock:. 185/55R15 kellene rá, az 2 mm-rel tér csak el a gyáritól. A szín meg hát ugye ízlés kérdése, de szvsz én nem szürkét választanék, nekem az ezüst jobban tetszik. De ez persze magánvélemény :wink:.
osztom a véleményed :)

ez pl. tetszik:
http://www.carstyling.hu/pic/usercar/24 ... 1172670804
meg ez is:
http://www.carstyling.hu/pic/usercar/30 ... 1172670132
E11 facelift
ngabeee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

:shock: Hááát, nem szarok, de az ótók se :lol:8):twisted::P:roll:! Elfogadnám Őket felnistől, mindenestől :lol:;)! Én is találtam egy jó kis Cori-t, kopipsztázom is izibe a linket :twisted: :

http://www.cardomain.com/ride/492381

Nekem nagyon teccik :):P:twisted:! A felnije is :D:lol:;)!

CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Úristentejóóóóóéééééég. Kicsit ledöbbentem most.. Ez a fekete szedán a legszebb az összes e11-ből, amit valaha láttam.... :shock:

Mondjuk a belsőről ugyanezt nem mondanám el.. :roll:
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
ngabeee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

CindR írta:Ez a fekete szedán a legszebb az összes e11-ből, amit valaha láttam.... :shock:

A zöld szedánra gondoltál?! :D:lol:;)
Mondjuk személy szerint nekem bejön a belseje, főleg az ülések, biztos jobb az oldaltartásuk, mint az én gyári üléseimnek (mert azoknak gyakorlatilag nincs :x)

CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Igeeeen, arra lilára gondoltam :twisted: :D :lol: :oops:
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Para!

Előttem szólókat kiegészítve szerintem is jó lenne az E11-re. De mos tmi lesz végül? Megcsináltatod a gti-t, vagy veszel másik Coryt?. Mesélj már.
Az ET szám a lényeg főként.
Szerintem meg hagyd rajta bátran a 95/50et. Legfeljebb felfele, vagy lefele ici-picit csalni fog az óra. D ene felejtsük el, oldalról peresebb lesz a gumi, hátulról, meg ha megnézed, ott is számít a 95, vagy 85 különbség. Így szebb külsőt kölcsönözne neki.
Tehát aztmondom ezért nevegyél 4 gumit :D

Tényleg szép a béka Corolla. NAgyon igényesen alakította át. Szerencsére most nekem az állítható oldaltámaszú üléseimmel nincs gond :twisted: :lol:
Egyébként biztos drága lehetett a bőröztetése az üléseinek és miegymásnak, de szerintem se akkora nagy durranás.
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Pacsker írta:De mos tmi lesz végül? Megcsináltatod a gti-t, vagy veszel másik Coryt?. Mesélj már.
Egy pár napig jegelném a kérdést, mert mindig akad valami nagyobb probléma, ami keresztülhúzza minden tervemet :( Holnap lehet, hogy már tudok vmit mondani, egyelőre ketten vagyunk, én és a majré :lol: November 7-én a zöldkártyám, 24-én a műszakim jár le, úgyhogy addigra ki kell találnom valamit, de ha van konkrétum, akkor időben szólok :)
Eladva...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

CindR írta:Úristentejóóóóóéééééég. Kicsit ledöbbentem most.. Ez a fekete szedán a legszebb az összes e11-ből, amit valaha láttam.... :shock:

Én is csak ennyit mondok!

Te szent atya úr Isten. Jézusom. Azta mindenit. Elszálll az agyam. Bakker milyen verda már. És a fehér AE-82 is áááááááááááááááááá.
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Sziasztok!

Képzeljétek szereztem egy király felnit! 15*7-es, 4*100, Zender, szinte hibátlan. Ad hozzá két barum gumit a srác és ez így 50ropi. Megéri, nem?? Szerintem igen. 1.5 centis tehermentesítőket kell csináltatnom, mert egy corsán volt. A 7 nem túl széles? Még nem próbáltam fel, de remélem nem verné szét a belsejét, ha alászedem...
A gumik hozzá 195-ösek, szerintetek az nem túl széles? Mivel nincs benne szervó, nem akarok beszarni míg beparkolok vahova... :lol: :lol: :lol:
Lehet hagyom a két széleset hátra és veszek két 185-öset előre... Ez most jutott eszembe... :?
Képet nemtudok feltölteni sehova, de lehet megkérek vkit, hogy segítsen.
Várom véleményeket :lol: :o
Üdv
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Bohi írta:Sziasztok!

Képzeljétek szereztem egy király felnit! 15*7-es, 4*100, Zender, szinte hibátlan. Ad hozzá két barum gumit a srác és ez így 50ropi. Megéri, nem?? Szerintem igen. 1.5 centis tehermentesítőket kell csináltatnom, mert egy corsán volt. A 7 nem túl széles? Még nem próbáltam fel, de remélem nem verné szét a belsejét, ha alászedem...
A gumik hozzá 195-ösek, szerintetek az nem túl széles? Mivel nincs benne szervó, nem akarok beszarni míg beparkolok vahova... :lol: :lol: :lol:
Lehet hagyom a két széleset hátra és veszek két 185-öset előre... Ez most jutott eszembe... :?
Képet nemtudok feltölteni sehova, de lehet megkérek vkit, hogy segítsen.
Várom véleményeket :lol: :o
Üdv
Küldd el az emailemre, megoldjuk. Sajna vagy érzésem, hogy széles lesz igencsak, de ne legyen igazam. :?

Amúgy meg igen állat lenne! Láttam már képen ae82-t 15-ös felnivel, a szélességét mondjuk nem tudom. De nagyon jól állt neki.. 8)
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Na itt is vannak a képek, hát azt hiszem komoly darabok... Kíváncsi vagyok hogy mutatnak egy ae82-n :D vagyis ee80-on :D .

http://kepfeltoltes.hu/view/071016/feln ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071016/feln ... es.hu_.jpg
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Köszi Cindi!
Remélem nem lesz igazad és elfér valahogy a kerék a kocsin... :lol: :lol: :lol:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szia András!

Ma még nem volt rajta :wink: Láttalak :)
Őszintén? qrva jól néz ki!!! ÉS rohadt sokat fog dobni rajta. Egy dolog csúnya benne és emiatt ki is kéne dobni a szemetesbe. Az Opel jel :) És ugye az sosem kop el. Tehát vagy egy másik kupak, vagy fel tudok ajánlani jó pénzért 4 ördögszarvas logót. Letakarjuk :)

7*15 nem széles. Elfér benne. Az ET szám már lényegesebb. Nem próbáltad fel mielőtt megvetted? Az ára jó. Az tetszik, mert tényleg makulátlanok. A 195 se feltétlenül széles ez is megintcsak az ET számtól fog függeni. De pl nekem hátul peremezni kellett, mert ott beleért.
András! Rakd már fel légyszi a ringig. Naaaaaaaaaaaaaaa!!! Segítek! Kitalálunk vmit. Ha rajta lesz le fog esni az állam úgyérzem :oops:
Na meg garantálom, h te is bele fogsz újra szeretni a kocsidba!!!! 1000%
Pampival ti lesztek Pécel rémei :)
Kilegózzuk mi kell rá, milyen gumi hogy fér el. Na meg beszéljünk, h mikor megyünk ringre! Én 8-9 fele kimegyek szem.
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ok! Köszi a biztatást! Remélem tényleg minden rendben lesz vele! Megyek fél9re Örsre holnap és akkor találkozunk kinnt! Ott megbeszélünk mindent! Holnapra még nem lesz fennt a felni. :(
Na majd dumálunk!
Üdv mindenki!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Válasz küldése