Egyéb Toyoták
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Kevés az info, bár az oldal nagyon igény (ahogy azt Lexuséktól megszoktuk).
Szerintem akkor lehet esélye az autónak, ha versenyképes ára lesz. (Mindenképpen 10millió alatt kéne lennie, még magasabb felszereltséggel is). Ahogy elnézem, méretei alapján Auris kategória.
Formailag õszintén szólva nem indít be. A belvilág viszont jól sikerült.
Szerintem akkor lehet esélye az autónak, ha versenyképes ára lesz. (Mindenképpen 10millió alatt kéne lennie, még magasabb felszereltséggel is). Ahogy elnézem, méretei alapján Auris kategória.
Formailag õszintén szólva nem indít be. A belvilág viszont jól sikerült.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Erõsen új Subaru impreza sztájl nekem.
Nem találtam árakat.
Nem találtam árakat.
Klubelnök

- Birka
- Fanatikus fórumozó

Lehet, hogy egy hasznos jármûvet készülünk vásárolni, természetesen az elsõ amit mondtam az a Toyota Hilux.

A kérdésem az volna, hogy valóban megéri-e, mert jóval drágább, mint a hasonszõrû szerkezetek. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy Toyota fanok vagyunk akkor a Mazda B2500 meg a Nissan Navara is képbe jöhet. Van valakinek tapasztalata ezekrõl, illetve tud valaki alternatívát vagy okosat mondani?

A kérdésem az volna, hogy valóban megéri-e, mert jóval drágább, mint a hasonszõrû szerkezetek. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy Toyota fanok vagyunk akkor a Mazda B2500 meg a Nissan Navara is képbe jöhet. Van valakinek tapasztalata ezekrõl, illetve tud valaki alternatívát vagy okosat mondani?
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Javaslom, nézd meg a Top Gear-es adást a Hilux-al kapcsolatban. 
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Igen megéri. És nem azért, mert fanatik vagyok. Talán a B2500-at és az L200-at venném utána. A Navaráról sok rosszat hallottam, bár az se rossz. Ajánlom ZDoman-t Nekik van egy relatíve új Hiluxuk, nem is akármilyen. Véleménykérésre tökély.
Most újról beszélünk, vagy 5-10 évesrõl? Ami a képen van, az idõsebb, a Navara, pedig "új" széria.
"Régibõl" csakis Hilux. Újból már gondolkodnék.
Most újról beszélünk, vagy 5-10 évesrõl? Ami a képen van, az idõsebb, a Navara, pedig "új" széria.
"Régibõl" csakis Hilux. Újból már gondolkodnék.
Klubelnök

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Osztom Matyi véleményét. Továbbá, lehet tudni tudni, hogy mi lesz a fõ felhasználási terület? Vidék, sár, esetleg nagyobb rakományok. dupla vagy szimpla kabin. Hajtásképlet 2wd vagy 4 wd. Felezõ vagy diffizár, esetleg? Ezek komolyan befolyásolják a kiszemelt példány árát. A vásárolt autót milyen gumikkal szeretnéd használni? A gumik ára ugyanis sokkal magasabb kategóriában mozog. Ha nem megfelelõ gumival veszed, lehet, hogy hamar nagy költségbe kell majd verned magad.
Egyébként Én is gondolkoztam, hogy valami ilyesmit vegyek. Mondjuk nekem a terepjáró képességre lett volna szükségem( még mindig ). De a hitel miatt ezek az autók teljesen kikerültek a körbõl. A relatíve korosak is nagyon drágák. Még a nivák is iszonyat drágák és sok a baj velük.
Egyébként Én is gondolkoztam, hogy valami ilyesmit vegyek. Mondjuk nekem a terepjáró képességre lett volna szükségem( még mindig ). De a hitel miatt ezek az autók teljesen kikerültek a körbõl. A relatíve korosak is nagyon drágák. Még a nivák is iszonyat drágák és sok a baj velük.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Nem véletlen, hogy a régebbit linkeltem be. Igen nagyjából 6-8 éves valami kéne (persze ha újabb se baj), munkásautónak, igen néha szar terepen, vontatni, meg ilyenek. Azért annak nem tennénk ki mint a Top Gearesek... 
Az se baj, ha 5 személyes, sõt muszáj. Felezõ , difizár opciós tétel, minél olcsóbban van a hangsúly. Asszem ennyi.
Az se baj, ha 5 személyes, sõt muszáj. Felezõ , difizár opciós tétel, minél olcsóbban van a hangsúly. Asszem ennyi.
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Mazda B2500-as kisbuszokat nézegettem pár hónapja, és elég sok hengerfejes van köztük. Egy ismerõsömnek is volt, egy hosszabb autópályázás alatt hengerfejes lett az is. Megjavíttatták, utána nem volt vele gond, és a következõ autó is B2500 lett, tehát elégedettek voltak a típussal. Szerintem a B2200-ban is ugyanaz a motor lehet, legyél résen ha ilyet vesztek.
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral