Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
-
Pacsker
az a reflektor szal gyáriZed Kristianz írta:
Zozi: Tényleg GT-d van duplakarbival. Ezügyben Németh Ákossal kontaktálhatsz, mert dettó gépe van, csak a sport kivitel. A tagoknál megtalálod az emiljét. Szépen rendberakta az övét, érdemes kérdezni.![]()
A ködlámpád elől gyári vagy utólagos? Nagyon ott van!!!!
Sok sikert!!
mindenképpen felveszem vele a kapcsolatot, de úgyis csak tavasszal indulnak a munkálatok, most csak a motort élesztjük fel. egyébként (ezt csak így titokba, h ne hallja az enyém:D) az a sport változat jobban tetszik, talán agresszívabb a külseje:D
a 3 TE-71-es tulajával már bezséltem, csak el kell hozzá jutnom a héten.
sajnos a találkozóra nem tudok elmenni a hétvégén, túl későn találtam rá a fórumra, de a következőn ottleszek ha mgérem!
Tibcsi? Ja, igen az a srác, aki a kispolszkik olajcsere-rutinja mellet némi Toyotás tapasztalatot is szerzett.Zed Kristianz írta:AndrewGL: Hagyj találjam ki, Tibcsi mester faragta bele a gyönge 20v-t, ugye??:) Silver Top ... 145 ló? Önsúlyod?
Az 1.5-s a tartalék még megvan?
Igen, az ő műve. Tibinek hívják? Jó tudni...
Majd küldök neki egy csokit a névnapjára
Egyébként 157 LE (gyári adat, én még nem mértem) és 980 kg.
Versenyre majd kikönnyítem (pótkerék, emelő, mitfahrer-ülés,stb
- Hege
- Visszajáró

Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!
Sziasztok!Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ő s hogy talált rá kedvencére!
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak.
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörlő alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?
Köszönöm!
Én már évekkel ezelőtt szerettem volna egy Corollát, (a békaszeműt) de sajna nem jött össze rá a lóvé...így kénytelen voltam beérni egy Suzukival, de most szeptemberben végre sikerült vennem egy 1.4-es mocival (dízel) ráadásul csak pár hónapos a kicsike...örülök hogy van kifejezetten Corolla klub!!!
Running free!
-
Pacsker
Sziasztok!
5 éve van meg a Corollám, de még nem hallottam erről a clubról.
a múltkor benn voltam a városban. álltam a dugóban, s jött szembe velem egy corollás srác a barátnőjével, s nem tudtam mért néznek úgy. aztán lehúztam az ablakot, h megkérdezzem mi van, s akkor mondja a h "corolla club". gondoltam feljövök, s megnézem az oldalt.
a múltkor benn voltam a városban. álltam a dugóban, s jött szembe velem egy corollás srác a barátnőjével, s nem tudtam mért néznek úgy. aztán lehúztam az ablakot, h megkérdezzem mi van, s akkor mondja a h "corolla club". gondoltam feljövök, s megnézem az oldalt.
- ngabeee
- Gyakori látogató

Üdvözlet!!benny írta:Sziasztok!
Mi voltunk azok
Egyébként nagyon jó kis kocsid van, megkíméltnek tűnik. Meg amúgy is kell még ilyen E11 Cori a klubba több is, idősebb tesók fölényben vannak
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
-
Pacsker
dupla karbi
Az enyém is dupla karbis csak nem fekvő solex-es hanem álló,ésnem dupla vezéres hanem szimpla!Egyébként kb 90le-re sikerűlt feltornázni a kipufogóval és a platinum gyergyával de sajnos pénteken egy állat kihajtott elém én meg frontálisan belehajtottam!nem sok maradt az orrából
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
én is szeretném szaporítani az E11-esek táborátngabeee írta: Egyébként nagyon jó kis kocsid van, megkíméltnek tűnik. Meg amúgy is kell még ilyen E11 Cori a klubba több is, idősebb tesók fölényben vannak
részemről egy szürke '99-es sedan képviselné ezt a szériát.
Tapolca mellett lakom, jelenleg Veszprémbe vagyok másodéves főiskolás, érdek minden, amiben motor van és legalább 4 kereke van. Érteni nem nagyon értek hozzájuk, de nagyon meg tudom csodálni az egyes darabokat
Nagyon tetszenek a kamionok, főleg a nyerges szerelvények vonják magukra a tekintetem.
jah, 6 éve versenyszerűen kerékpározok (mtb - maraton) egész sikeresen.
E11 facelift
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Üdv a clubban az e11esek nevében is!konásandrás írta:én is szeretném szaporítani az E11-esek táborátngabeee írta: Egyébként nagyon jó kis kocsid van, megkíméltnek tűnik. Meg amúgy is kell még ilyen E11 Cori a klubba több is, idősebb tesók fölényben vannak
részemről egy szürke '99-es sedan képviselné ezt a szériát.
Tapolca mellett lakom, jelenleg Veszprémbe vagyok másodéves főiskolás, érdek minden, amiben motor van és legalább 4 kereke van. Érteni nem nagyon értek hozzájuk, de nagyon meg tudom csodálni az egyes darabokat
Nagyon tetszenek a kamionok, főleg a nyerges szerelvények vonják magukra a tekintetem.
jah, 6 éve versenyszerűen kerékpározok (mtb - maraton) egész sikeresen.
Regisztráltál már?
Ha nem,tedd meg!
Föoldal-Tagok-jobb felső sarok regisztráció!
Balesetmenteset!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
-
Pacsker
Sziasztok!
Domokos Fecó vagyok Békéscsabáról.
Két éve vásároltam egy EE90-est/vagy E9 ?/,azóta imádom! Van jópár a városomban,szoktam őket sasolni a párommal,mikor kocsikázunk. Már ismeri őket Ő is. Van aki villog,integet vagy csak figyel: Jééé, ez olyan mint az enyém!
Gondoltam lennie kell egy klubnak,be is ütöttem a "gugliba" s lőn világosság!
Örülök,hogy vagytok!Majd küldöm a szekér adatait!
89-ben gyártották a kicsikét,egy háromajtós XL. Svájci piacra készült,onnan lett behozva rendelésre.Első gazdája 13 évig használta,ezután Kollégámnál volt három évig.Én vagyok a harmadik gazdája. Volt vele munkám és még lesz is.A karosszéria kezdi megadni magát a rozsdának,négy sárvédő két küszöb már biztos cserés....más gondom nincs vele.Megtartom, amíg már csak a kormány lesz a kezemben
Toyotám van,de Nissan márkaképviseletnél vagyok szerelő ,az gáz ?
Üdv
Fecó
Domokos Fecó vagyok Békéscsabáról.
Két éve vásároltam egy EE90-est/vagy E9 ?/,azóta imádom! Van jópár a városomban,szoktam őket sasolni a párommal,mikor kocsikázunk. Már ismeri őket Ő is. Van aki villog,integet vagy csak figyel: Jééé, ez olyan mint az enyém!
Gondoltam lennie kell egy klubnak,be is ütöttem a "gugliba" s lőn világosság!
89-ben gyártották a kicsikét,egy háromajtós XL. Svájci piacra készült,onnan lett behozva rendelésre.Első gazdája 13 évig használta,ezután Kollégámnál volt három évig.Én vagyok a harmadik gazdája. Volt vele munkám és még lesz is.A karosszéria kezdi megadni magát a rozsdának,négy sárvédő két küszöb már biztos cserés....más gondom nincs vele.Megtartom, amíg már csak a kormány lesz a kezemben
Toyotám van,de Nissan márkaképviseletnél vagyok szerelő ,az gáz ?
Üdv
Fecó