Nyékládháza 2007.09.15-16

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sziasztok!

Végre netközelben vagyok :)
Csatlakoznék az előttem szólókhoz szinte mindenben. Jó volt a tali nekem is nagyon tetszett. Az estét félretéve nagyon jó időnk is volt. Még másnap is!
Azt mondta Áki este felébredt és hajnali 5 kor jégkásás volt az ablaka :D
Na ezért örülök, hogy inkább az autóban alvást választottam... Gondolom azért volt fagy, mert a Folyó mellett voltunk pár méterre és folyamatosan vitte el a kissé felmelegedett levegőt.
Nagyon tetszett maga a sütögetés, az autózgatás, hogy végre városon kívül is konvojozhattunk. Örültem az új tagoknak és akikkel most találkozhattunk először! Remélem olyan tagokat köszönthetünk magunk közt, akik mostantól benne lesznek a kemény magban. :) D emár kapta több ígéretet is!
Amiről beszélnem kell. Tudom az eleje nem sikerült a legjobban. Elnézést kérek itt is mindenkitől (Erika, Gery, Shui, Pet_ra...) Tudom nagyon sok munka volt a hellyel. Szemetet is szedtetek, megnéztétek előre, hol legyünk. Csak az a rohadt szél. Nem akartam a lelketekbe gázolni. Csak nem tudtunk volna se sütögetni, se sátrat verni a homoktól. Sajnálom. Bár szerencsére utána tetszett nektet is a második helyszín amit Geri mutatott. Úgyh remélem nincs harag. Egyébként nekem nagyon tetszett a hely. Imádom a vizet és a hegyeket. Igaz az utóbbi nem volt, de a víz tiszta tenger feeling, kristálytiszta türkiszkék... Csodaszép volt. :) Lehet el is ugrok majd arra a későbbiekben.
CindR. Igen sajnálom, hogy elmentetek. Nagyon! Tudom voltak kezdeti nehézségek, van amikor nekem is kicsit kivan a .... de ilyenkor nyelni kell és támaszkodni a társaság szellemére. Én úgy vagyok vele legyen akármi, biztos jó lesz a hangulat, mert olyan emberek vannak a klubban, hogyha egy szeméttelepre kényszerűlnénk, ott is bevackolnánk magunkat, Leskó elkezdene poénkodni és a maradék kajákat összeszedve csinálnánk valami Isteni finom trutyit :) Tudom túlzás, de érted mire gondolok. És azthiszem a mostani tali is nagyon jól sült el!
No sebaj :) Majd a legközelebbire eljössz :) Úgyh semmi harag. Hagyjuk a francba.
Örültem, hogy eljött ilyen messze is a kemény mag nagyrésze. Nagyon sajnáltam Zolit, hogy nem tarthatott velünk. Őt tudom, hogy igazán sajnálta is. Bár biztos vagyok benne, hogy a következőn ő is ott lesz. Úgyh tagok figyelem! :) Velem együtt már három fő a következő talin! :)
Na és hogy hol mikor? November közepe Szlovákia, magas Tátra... van aki már hallott róla, van aki nem. Csak follyon össze a nyál a szájában. Majd írok részletesebbet a megfelelő topicba.

Ja igen. És köszi Shui az üléseket másnap. Bent van az autóban. Bár a purhabot nemtudom mivel oldom meg. A csavarokat is kicseréltem. Működik tökéletesen! Boldog vagyok nagyon :)
Toytib
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Toytib »

Helló mindenkinek.

Irígykedve olvasom a véleményeket a taliról és sajnálom hogy nem tudtunk odaérni, pedig elindultunk :(

De majd legközelebb!
Elnézést kérek azoktól, akinek megígértem ezt-azt és nem tudtam betartani, de tényleg fontos dolog jött közbe. :oops:
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

Örülök hogy jó lett az ülés:) én is boldog vagyok, főleg hogy a corolla meg lesz csinálva, festés, teleszkópok, ültetés egyenlőre :)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Megszületett a galéria!

Sikerült összevadászni a képeket! Mindenkinek köszönet érte!
Jó időtöltést! :)
Válasz küldése