Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a közös kis hétvégénkhez, hogy a kezdeti nehézségek ellenére én nagyon jól éreztem magam (még betegen is!!!) és nagyon sajnálhatják azok, akik valami földöntúli sugallatra úgy döntöttek, hogy elhagyják a társaságunkat! Sajnálom...
Köszönöm elsősorban a hangulatfelelősöknek Leskó papának, Attinak, Ákosnak, Bohinak, Shuinak Ervinnek és a páromnak , hogy tartották a hangulatot másnap délutánig...és a kiscicáknak, hogy bearanyozták a napomat stb stb...
És örülök az új tagoknak is, akikkel eddig nem sikerült találkozni! És nagyon finom volt a hami meg a hely nagyon vagány stb stb...
KOSZONOM!!!!
- a palinkat Bela! Isteni volt, bar okozott egy keseru vasarnapot
- Ervinnek (+ a kocsija csomagtartojanak), Shuinak es nem utolso sorban Paranak (na meg Aina-nak) a sok-sok segitseget es nagyon nagyon nagyon sajnalom!!!! Tanulasgos volt: legkozelebb NEM ISZOM!!! SOHA!
- mindekinek, mert barmi is tortent nagyon jol ereztem magam!
Remelem a kovetkezo jo(bb) lesz!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat! A kezdeti nehézségek ellenére szupi volt a hangulat! Egy ilyen jól összetartó klub!!!
A vacsi isteni finom volt!!!!!!
Igyekszünk a legközelebbire is elmenni, már maga a társaság miatt is.
Ericka és Béci
U.i: Andy reméljük azért nem voltál annyira rosszul a házi pálinkától.
Szerintem is nagyon jó volt,jó volt a társaság, az élelem, az ital, a hajó , corollák , na meg a felsőm legközelebb mégjobbat kell csinálni ja és egy benzinkutat a kocsi után kötni :D:D:D
Jó hallani, hogy mindenki csupa derű a tali után!
Szép időtök volt, jó hangulat, társoság, és gondolom szép helyen!
Kiki jobbulást!
Több képet és beszámolót kérek! Had érezzem át a tali élményét és hangulatát!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Hát nekem is nagyon tetszett a tali. igaz, majdnem elfagyott mindenem, de király volt a kaja!!! Sajnálom, hogy nem volt ott mindenki...
A képek is nagyon jók lettek!
Mikor lesz egy minitali???
Kb két hét múlva tarthatnánk egyet vhol....