...de mindenre van megoldas! nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Szoval: JOSSZ ES KESZ!Zed Kristianz írta:Menten elérzékenyülök......köszönöm, hogy küzdötök, de nem olyan egyszerű.....a próbaidő már csak ilyen.
Szeptember 15-16 -- Nyékládháza
- Bogi
- Visszajáró

sziasztok,már nagyon rég nem irtam!!!én nagyon szeretnék menni csak nem tom hogy kivel,Gabi nem tuti hogy tud jönni..de nem ez a lényeg képzeljétek tegnap vetten egy autot!!! SUBARU LEONE,1.8-as motor (boxer),öszkerék,elektromos ablakok+na meg szervo ami nálam alap...:-)nagyon jol gyorsul a korához képest!!tegnap elvittük terepre!!!remélem attol hogy nem corollám van attol lehetek még klubtag!!??na puszi mindenkinek:MISS CCH
MISS CCH
- Gyurmi
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2004
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Sziasztok!
Sajnos én sem tudok menni!
Talán emlékeztek, hogy 2007.08.31.-én volt egy baleset,amiben egy tartálykocsi fékezés nélkül rohant bele egy sorban álló mentőbe és a mentő előtt álló volkswagennel együtt betolta egy kamion alá Pilisvörösvár határában. Abban a mentőben a közvetlen kollégáim,és egyben barátaim voltak. 2 súlyos és 2 könnyű sérült. A legsúlyosabban a mentőápoló/keresztfiam apja/ sérült. Azóta összelegózták a medencéjét, és lehet, hogy hétvégére hazaengedik a családjához egy kicsit./11 éves kislánya és 9 hónapos kisfia várja haza./ Az én házam akadálymentes-a helyzetemből adódóan így építtettem- így nálam tölthetik a hétvégét. Azt gondolom, hogy ennek tükrében nem orroltok meg rám ,ha most nem megyek. De gyúrok a következőre!!!
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó szórakozást kívánok!
Gyurmi
ui.:várom a sorszámom!
Sajnos én sem tudok menni!
Talán emlékeztek, hogy 2007.08.31.-én volt egy baleset,amiben egy tartálykocsi fékezés nélkül rohant bele egy sorban álló mentőbe és a mentő előtt álló volkswagennel együtt betolta egy kamion alá Pilisvörösvár határában. Abban a mentőben a közvetlen kollégáim,és egyben barátaim voltak. 2 súlyos és 2 könnyű sérült. A legsúlyosabban a mentőápoló/keresztfiam apja/ sérült. Azóta összelegózták a medencéjét, és lehet, hogy hétvégére hazaengedik a családjához egy kicsit./11 éves kislánya és 9 hónapos kisfia várja haza./ Az én házam akadálymentes-a helyzetemből adódóan így építtettem- így nálam tölthetik a hétvégét. Azt gondolom, hogy ennek tükrében nem orroltok meg rám ,ha most nem megyek. De gyúrok a következőre!!!
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó szórakozást kívánok!
Gyurmi
ui.:várom a sorszámom!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Remélem, hogy felépülnek mindannyian! Természetesen megértjük! És mond meg hogy egy egész klub szorít nekik!!!!! 
Bogi azért győzd meg Gabit, hogy jöjjön. Meg Vajk hívott, ő is lehet, hogy jön! Ismerem a Leone-t. ÖSszkerekes kombi temető. Remélem hamarosan meglesz a jogsid és velünk tartassz! Mennyi volt? van rajta forgalmi?
Bogi azért győzd meg Gabit, hogy jöjjön. Meg Vajk hívott, ő is lehet, hogy jön! Ismerem a Leone-t. ÖSszkerekes kombi temető. Remélem hamarosan meglesz a jogsid és velünk tartassz! Mennyi volt? van rajta forgalmi?
- CindR
- Gyakori látogató

Arra gondoltam (elöttem már más is megfogalmazta ám
), hogy a mostani bevásárlást kicsit meg kéne szervezni, fél óránál több időt ne töltsünk el vele. 2-3 ember megkapja hogy mit vegyen meg, és a pénztáraknál találkozunk.
A másik, nem tudom ki mennyire szeret labdát kergetni, tudok vinni akár foci labdát, akár röpit, az még feeelinges is a "tengerparton". Írjatok, hogy melyikre lenne nagyobb igény.
Ha van még hasonló ötletetek, osszátok meg mindenkivel!
Ja, evőeszköz szerintem nagy előny, ha van nálatok, meg mostmár éjszakára valami jó meleg hálózsák kell sztem.
Ha valakinek nem lenne elég fényképezésnél a memória kártya, kalkuláljon úgy, hogy lesz cd/dvd írási lehetőség (amíg az akksi kitart..), vagyis nem kell spórolni a képkockákkal. Ha valaki szeretne CCH-s videókat, szintén hozhat adathordozót, ha minden igaz szinte az összes eddigi anyag ott lesz.
Bogi! Mi történt a kocsiddal?
A másik, nem tudom ki mennyire szeret labdát kergetni, tudok vinni akár foci labdát, akár röpit, az még feeelinges is a "tengerparton". Írjatok, hogy melyikre lenne nagyobb igény.
Ha van még hasonló ötletetek, osszátok meg mindenkivel!
Ja, evőeszköz szerintem nagy előny, ha van nálatok, meg mostmár éjszakára valami jó meleg hálózsák kell sztem.
Ha valakinek nem lenne elég fényképezésnél a memória kártya, kalkuláljon úgy, hogy lesz cd/dvd írási lehetőség (amíg az akksi kitart..), vagyis nem kell spórolni a képkockákkal. Ha valaki szeretne CCH-s videókat, szintén hozhat adathordozót, ha minden igaz szinte az összes eddigi anyag ott lesz.
Bogi! Mi történt a kocsiddal?
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86