azokat a dobszerkókat tán tudod-e hozni?
Rögtönözhetnénk slágereket karaeoke rendszerben.
Bubudisc már ég a vágytól, hogy "A börtön ablakában" teljes hangerõvel menjen
Zed "jól nyomod Zoli!"!
Jól nyomod!
Emi (cajon), Marci (cajon vagy bongo), Birka Úr (cajon), Zed Úr (cajon vagy bongo) zenekar gitárost keres ( ha lehet hangszerrel ) jöhetne még egy szájharmónikás esetleg!!!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Megmondom az õszintét nem vinném a cajont több okból is, de a fõ az, hogy nem hinném, hogy a veretést a természet lágy ölibe kellene végezni.
Én kimaradok, legalábbis most.
Ilyenkor bezzeg lassan megy az idö......még mindig négyet kell aludni...:)nem úgy,mint az egyetemisták szeptemberben: már csak kettöt kell aludni karácsonyig...:):):):):)
birka007 írta:Megmondom az õszintét nem vinném a cajont több okból is, de a fõ az, hogy nem hinném, hogy a veretést a természet lágy ölibe kellene végezni.
Én kimaradok, legalábbis most.
Szerintem is böven elég lesz a két "figyeed má,az én mélynomóm mit tud eee" közötti tucctuccatrakciókat hallgatni..:):) veretni majd éjszakázós bulin tábortüz,meg sör mellett a nyáron...de az már egy másik topic lesz...:):):)
eeeh szarozik a gyújtótrafóm, de benzinnel még megy a vas csak az LPG-t kell feledni. (11 literes fogy. 340-es benzinárak, kössz! ) így vagy úgy elvánszorgok a talira, ez már most 99% kb. érdeklõdõ a környezetemben még nincs, így ha délpesti régióból van aki jönne, de híján van a gépjármûnek, vagy esetleg túl sokan lennétek egy kocsira, vagy bárakármiért is gond lenne az odajutás szóljatok mert van még helyem , csajok elõnyben