Pacsker írta:Azthittem már te is lemondod!
Na azért csalogasd a kisasszonyt! Mond, hogy sok lány lesz, meg állatok, meg természet, meg blacktop, meg hachi
Nem Királyréttel van baja, hanem velem...
Birka Úr!
Nem elég, hogy ilyen sajnálatos dolog történik Veled még közhelyek százezreit is megkapod a "jóbarátoktól" ilyenkor! Legalább a kutya nem mondta le, ez is valami.
Lapozz minél elöbb!
Szerdára hozz valami fûbiztos öltözéket.
Szóljatok, ha kell munkaruha tudok + 1-2 garnitúrát hozni! Olyan 175 -178 cm-ig 75 -85 kg-ig jók. Zöld színû kutas ruha( kantáros nadrág + dzseki). A Fûtõl megvéd. Mindenki hozzon sapkát és védõszemüveget, bakkancsot és kesztyût!
Tegnap kipróbáltam a fûkaszát. Mûködik. Vettem 4 lityi benzint. Van Arol 2t-m és hozok tölcsért keveréshez palackot.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Van még pár nap a taliig! Remélem kibékültök!
Fel a fejjel!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Jelentkeznék én is egy bográccsal. Fõzést is vállalom vele
Csak a 17. oldaltól olvastam végig a topicot, ezért az a kérdésem lenne, hogy tüzelõanyag honnan lesz a bográcsok alá? Kivágunk ott egy fát? mert akkor viszek baltát meg fûrészt is.
Vagy vigyek tûzifát? Hacsiba ~2 mázsa befér, tavaly bizonyított
Azért a Coupe-kat nem pakoljuk tele
Balta meg fûrész jó ha van, de fát szerintem hagyd. Jó kis közösségi program gyûjteni az erdõben!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
gecsa írta:Szerintem sem kell fát kivágni,de az elszáradt,és letört földön heverö ágak összegyüjtése nem hinném,hogy környezetrombolás....
Én sem gondolom azt, hogy környezet rombolás lenne a gyûjtögetés csak idõ! + ami az éjszakát a szabad ég alatt töltötte az nem olyan száraz mint ami egy fáskamrában. Én egyszer voltam Királyréten de fogalmam nincs róla, hogy mennyi gyûjtögeni való van. Lehet, hogy az ottaniak gyakran összeszedik, mitomén, mert ez a heppjük...
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.