Egyre jobban várom a találkozót
Már izgulok! Egyre többen regisztrálnak tagként. Gondoltam rá, hogy mehetnénk pályán is ha mindenki beleegyezik. Gyorsabb lenne a leérkezés. Na meg szép lenne a konvoj
Bár ki tudja. Lehet a 3-as út vadregényesebb. Mondjuk mátra fele már mentünk arra.
Bele kéne húznunk nagyon. Kéne gyártanunk szórólapokat, ha összegyűlnek a pólórendelések, esetleg azokat is. Na meg nekem Klubtagságikat, kulcstartókat...
Esetleg ha van valaki aki melóhelyén tudna fekete fehéret ingyen nyomtatni azt örömmel vennénk ha segítene. Andi? Talán te mondtad.
Gyorsan összeszedem még így az e-mail előtt kire számíthatunk.
Hm... hm... Szabolcsi brigád: Leskó Geri, Ericka, Paradoxxx, Shui, Pet_ra, esetleg Nagy József Attila, aztán Kiss Gábor, Anzsi, Erik az elkészült autóval, ngabeee, Ákos, Reméljük Lajos is az új géppel?

, Andi, esetleg Vajk, Gyurmi hétvégére?, Tibi, Jani COROLLÁVAL

, Orbán Balázs, talán Cseh Istu, Pampi, CindR, Kiss Andrásék?? közel leszünk, ez Seres Tomira is vonatközik, Bohi, Orosz Atti, Marosi Norbi, meg még pár új tagunk, meg számtalan lehet...
Nos????

Ha már csak a 3/4-e eljön akiket felsoroltam. Jó kedvcsináló?

Reméljük a legjobbakat! De a 15 körüli keméyn mag most is meglesz szerintem. Bocsi, hogy autókat számolok, ugye megértitek...
ZOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Menj el betegálományba!!!! Kimentelek, megmondom, hogy elütöttelek, vagy akármi. Gyere eeeeeeeeeeeeel!!!!!! Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na gyerünk mindenki. Hátha megtörik a főnöke.
Csak linkeld be az oldalt.