Na akkor rázzuk gatyába magunkat, mert jövõ hét vége is itt a nagy Tavaszi találkozóóóóóóó
Pár napon belül megjelenik a Totalcar-on is a program:
http://totalcar.hu/programok
Nos, akkor további részletek:
Dunakeszi RKP:
A füves terület ismét a mienk! Ketlter Tibor, a Balassagyarmati Ipolyerdõ Vasúti Ügyvezetõje áldását adta idén is a programra. A kis hídnál szedett útdíj még mindig van. Azonban sikerült kedvezményt kisírni most is, sõt többet, mint 2008-ban.
Autónként 200Ft lesz 
A fûnyíróknak szerdán nem kell fizetni, ingyen bemehetünk
Rendõri felvezetés:
Sajnos már "más szelek fújnak, mint 2 évvel ezelõtt". Hogy idézzem a Dunakeszi fõkapitányság egyik tisztjét.
Természetesen, még mindig kötelességem bejelenteni az ilyen nagy létszámú konvojnak minõsülõ autós vonulást. Azonban a rendõri biztosítást manapság mindig szerzõdéshez kötik, ami térítés köteles.
megközelítõleg:
- órabér / járõr ~15ezer ft, ugye ebbõl kettõ kell (ha egy autóról beszélünk), az már 30
- órabér / rendõrautó ~25 ezer.
Mondtam, hogy kösz akkor én bejelentettem, aztán, ha baleset van (reméljük nem!), vagy az egyik tiszteletbeli politikusunk dugóba kerül az M2-n és nem tud 180-al menni a fétonjával csak 90-el, akkor, mi szóltunk elõre...
Aztán megemlítettem, hogy mégis mi van Korbel Sándor alezredessel. Ja hogy õ, õ sajnos már nyugdíjba vonult (gondoltam, akkor ilyen szelek

).
Na szumma szummárum abban egyeztünk meg, vagyis olyan párbeszéd hangzott el, hogy akkor "megpróbálnak párszor rátekinteni" a konvojra

,hogy minden rendben történik-e
Remélem érti mindenki!
Vác-i RKP:
Ugye õk a Göd-i leágazótól vennék át a felvezetésünket és vinnének Királyrétre. Itt már kicsit jobb volt a hangulat, bár õk is emlegették a fizetést. Írásban kell beadnom egy kérvényt, amiben hangsúlyozom, hogy közlekedés biztonság érdekében stb stb stb...
Gyakorlatilag az osztályvezetõ azt mondta, hogy õ amellett lesz, hogy meggyõzzék a kapitányt, hogy erre tényleg szükség van.
Ma küldöm a levelet és várjuk a választ!
Amire szükségünk van még:
- benzines fûnyírõ kezelõje! Ne csináljátok már, hogy közel a 100 fõs létszámból nem ér rá senki szerda du. 3 órától...
- bográcsok! Egyet hozok én. Ez ídes kevés. Többiek?
aki fõzõs és hozza a bográcsot, gondoskodjon légyszíves a fakanálról és a bográcstartóról is
- PMR-ek / wókitókik
Más:
- mindenki rendeljen még most pólót, zászlót és egyéb relikviákat, hoyg elkészüljön addigra.
Menetrend publikus része:
- 8:30 - 9:15
Gyülekezõ
- 9:15 - 9:45
Légifitó, plusz PMR-ek hangolása
- 9:45 - 10:00
Típus szerinti sorba állás
- 10:00
Indulás!!! A rendõri felvezetés miatt NEM fogunk várni senkire. Alapból 9:15 az érkezés vége, és az sem vicc. Kérünk mindenkit ebbe legalább ne nehezítsétek a szervezést. Mindenki érjen oda 9:15-ig. Elnézést a vidékiektõl, de nem tudunk késõbb indulni!
- utána a már említett meglepi majális programok, autós buzulással fûszerezve, plusz a rotyogó pörik. Eredményhirdetés, ajándékok stb... Lazulás és nyálcsorgatás egész nap
- 18:00
egy pár perces szemétszedés után indulás haza a szerpentínen