Tavaszi találkozó

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Pampi írta:Gyorsulás szokott lenni a hajógyárin! Kijönnél te is Balázs????
Háát, most kihagyom, pénteken megyek a barátnőmért este. Talán majd legközelebb. Ez szervezett, vagy "nem teljesen"? :roll:
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Hááát most hogy is mondjam, nemteljesen :lol: De semmi baj, a talin úgyis összefutunk!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

istu írta:
Layosh írta:Most pénteken valaki kijön hajógyárira? Én kimegyek 8 ra és kb 10 ig maradok. Sztem legalább annyit lehetne személyesen megbeszélni hogy a Cora parkolóba hol talizzunk bár sztem minél távolabb magától az áruháztól a parkoló szélén az út fele. Ezt úgy értem ahogy megy az Ember a parkolóba ott szélen lehet menni a Brico Store fele ott nincs legalább annyi körforgalom.
De csak feltűnünk egymásnak. Én mondjuk biztos odaérek 9:15 körülre és majd ott világítok mint a világítótorony. :D Vááááá alig várom.
Na aki esetleg ki tud jönni hajógyárira az jelezzen. Most pénteken hogy vo
ltam egyedül képviseltem a Corollás társadalmat.[/quote
csaó.én tuti hogy megyek ki szigetre,bár amint hallottam,hogy elepték a rendörök a szigetet mult héten.meg beszélhetünk vmit hogy talizunk elötte mert én meg a 15kerben lakok.

Ahh zsíros. Akkor dumáljunk meg egy időpontot és mehetünk együtt. SZtem a Pólusnál talizzunk és onnak go a szigetre. Viszont én olyan 8 körülre ki szeretnék érni me Ladás haverral lenne megbeszélnivalóm, ha meg ott a tömeg akko má nem nagyon lehet. Akkor még írjál mindenképpen, vagy vegyél fel MSN en nyugodtan és azon is meg tudjuk dumcseezni. :)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Na szóval aki jönne velem most pénteken azaz 20.-án a Hajógyárira az kérem jelezze itt a fórumban, szombattól pedig sztem nyitok ennek is egy topicot. Szerintem ha minden ok akkro kb Fél 8 körül talizzunk a Pólusnál hátul a parkolóban. És onnan rögtön mehetünk. Péntek délutánig kb 7 óráig várom itt a válaszokat utána indulok. Ha nem ír senki akkor megyek magam.
Jah és ígérem hogy nem fogok állatkodni most a talikon mert frissen van felújítva a fékem és még nagyon kopnia kell. Nem kéne senkibe beleszállni.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

CindR írta:Mi lesz a hajógyárin?

Egyre jobban be vagyok sózva, tegnap beszereztem egy lökhárító felújítót is, csak hogy még szebb legyen a kincsem. :D

Bevallom, nem gondoltam hogy ennyire rápörgök, és így fogom várni.. :D 8)
Hi! Sima nézelődés lessz. :D A múlt héten gyorsultam egy Astrával (1,6 8V S) és egálra jöttünk ki, igaz hogy haverom mellettem ült.
Amúgy semmi kül páran gumitégetnek sokan gyorsulnak, aztán meg megy a traccsparti meg a nézelődés. :D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

istu írta:
Layosh írta:Most pénteken valaki kijön hajógyárira? Én kimegyek 8 ra és kb 10 ig maradok. Sztem legalább annyit lehetne személyesen megbeszélni hogy a Cora parkolóba hol talizzunk bár sztem minél távolabb magától az áruháztól a parkoló szélén az út fele. Ezt úgy értem ahogy megy az Ember a parkolóba ott szélen lehet menni a Brico Store fele ott nincs legalább annyi körforgalom.
De csak feltűnünk egymásnak. Én mondjuk biztos odaérek 9:15 körülre és majd ott világítok mint a világítótorony. :D Vááááá alig várom.
csaó.én tuti hogy megyek ki szigetre,bár amint hallottam,hogy elepték a rendörök a szigetet mult héten.meg beszélhetünk vmit hogy talizunk elötte mert én meg a 15kerben lakok.
Jaja jól hallottad, hogy a szervek megrázták a szigetet rendesen. Én asszem 11 körül indultam el két haverral, de aztán haveromék mégis visszafordultak, még maradnak. Én jöttem elfele. Erre másnap mondja haver, hogy fél órával utána, hogy eljöttem full lezárták a szigetet se ki se be senki. Mindenkit igazoltattak. Kék helyzetjelzőt 5 rudival honorárják. Szóval nem egyszerű. De sztem most pénteken ha jöttök akkor sztem 10 től tovább nagyon ne maradjunk. Pihenni is kell. Ha meg valaki nem szól és mégis kijön azt a DRIFT résznél várom. Sztem nem lessz nehéz felismerni az ótómat. PIROS színű :D:D:D
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Sajna én dolgozom péntek este! :( De a szombatot várom!
A kipufogóm Remus. Egy hátsódob véggel!
Én is csinosítom a verdát!
Króm cuccok,matricák,lefújt féknyereg,felni,új gumi.
Szóval várom már!
Sajna a motorház tetőm fekete lesz,mert nem lessz most se időm,se pénzem lefujatni!
Ez van !
Szombaton Tali!!!!!!!!!! :P
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Kamerát hozzatok sokan pls. :D
Ha más nem fel lehet venni amikor konvojban megyünk. Aztán meg ha gyorsullunk vagy csak majomkodunk :D
Fogom a gázt azt benyomom tövig azé me az életem igen igen rövid... :D :D :D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Továbbra is várom a Holnap este hajógyárira jövőket. De csak ha szóltok. Me akkor odagurulok a pólushoz. Ha nem szól senki akkor nem nézek oda.
És javaslom az ezzel kapcsolatos megbeszélést helyezzük át a gyorsulás TOPIC ba.
istu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: istu »

Layosh írta:
istu írta:

Ahh zsíros. Akkor dumáljunk meg egy időpontot és mehetünk együtt. SZtem a Pólusnál talizzunk és onnak go a szigetre. Viszont én olyan 8 körülre ki szeretnék érni me Ladás haverral lenne megbeszélnivalóm, ha meg ott a tömeg akko má nem nagyon lehet. Akkor még írjál mindenképpen, vagy vegyél fel MSN en nyugodtan és azon is meg tudjuk dumcseezni. :)
csaó.okés nekem jó.akkor a polus mecinél talizhatunk 8kor.szerintem megtaláljuk 1mást.légy jó
djgala
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: djgala »

Én is elmennék a következő találkozóra!!! csak most nem értem rá sajnos.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Jók lettek a Talis képek! :P

Mondjuk egyet hiányolok!
A Hősök terén készültek közül,amin odaálltunk a vasak mellé! :)

Abból küldhetnétek!

Köszi!
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

A kis maximalista :D
Sajnos azokat a képeket Erik barátja csinálta és ő nem küldte át nekem mailben őket.
Úgyh arra még nem tettem szert. :cry:
C0l0S
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: C0l0S »

Sajna nekem dolgoznom kellett...igyhát kihagytam a talit!!De a legközelebbin biztosan ott leszek...és nagyon sajnálom hogy nem tudtam ot lenni....irigykedve néztem a képeket...sok szép gép,plussz a joidö...és milyen kajcsit csináltatok!?
Na mind egy! :( :)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Nem mindegy :!:

Ezzel nem vagy semmiféle hátrányban! Igenis mi is sajnáljuk, hogy nem tudtál eljönni! Ha a legközelebbin ott leszel, már annál jobban tudunk neked örülni! És gyere el! :lol:

Nem szívfájdításként, de jó kis tunkolós pörit csináltunk. Friss kenyér, sok szaft és szájban szétomló husi :)
Isteni volt, de szerintem a következő nagyobb talin, az ottalvóson, megint alkotunk valamit :wink:

Gyere mindenképpen! :lol: Számítunk rád!
(következő kisebb találka május 1. délután 1-2 környékén találka Fóti Coránál. De még megy a körlevél a pontos infókkal kapcsban.
Válasz küldése