Háát, most kihagyom, pénteken megyek a barátnőmért este. Talán majd legközelebb. Ez szervezett, vagy "nem teljesen"?Pampi írta:Gyorsulás szokott lenni a hajógyárin! Kijönnél te is Balázs????
Tavaszi találkozó
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

istu írta:Layosh írta:Most pénteken valaki kijön hajógyárira? Én kimegyek 8 ra és kb 10 ig maradok. Sztem legalább annyit lehetne személyesen megbeszélni hogy a Cora parkolóba hol talizzunk bár sztem minél távolabb magától az áruháztól a parkoló szélén az út fele. Ezt úgy értem ahogy megy az Ember a parkolóba ott szélen lehet menni a Brico Store fele ott nincs legalább annyi körforgalom.
De csak feltűnünk egymásnak. Én mondjuk biztos odaérek 9:15 körülre és majd ott világítok mint a világítótorony.Vááááá alig várom.
Na aki esetleg ki tud jönni hajógyárira az jelezzen. Most pénteken hogy vo
ltam egyedül képviseltem a Corollás társadalmat.[/quote
csaó.én tuti hogy megyek ki szigetre,bár amint hallottam,hogy elepték a rendörök a szigetet mult héten.meg beszélhetünk vmit hogy talizunk elötte mert én meg a 15kerben lakok.
Ahh zsíros. Akkor dumáljunk meg egy időpontot és mehetünk együtt. SZtem a Pólusnál talizzunk és onnak go a szigetre. Viszont én olyan 8 körülre ki szeretnék érni me Ladás haverral lenne megbeszélnivalóm, ha meg ott a tömeg akko má nem nagyon lehet. Akkor még írjál mindenképpen, vagy vegyél fel MSN en nyugodtan és azon is meg tudjuk dumcseezni.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Na szóval aki jönne velem most pénteken azaz 20.-án a Hajógyárira az kérem jelezze itt a fórumban, szombattól pedig sztem nyitok ennek is egy topicot. Szerintem ha minden ok akkro kb Fél 8 körül talizzunk a Pólusnál hátul a parkolóban. És onnan rögtön mehetünk. Péntek délutánig kb 7 óráig várom itt a válaszokat utána indulok. Ha nem ír senki akkor megyek magam.
Jah és ígérem hogy nem fogok állatkodni most a talikon mert frissen van felújítva a fékem és még nagyon kopnia kell. Nem kéne senkibe beleszállni.
Jah és ígérem hogy nem fogok állatkodni most a talikon mert frissen van felújítva a fékem és még nagyon kopnia kell. Nem kéne senkibe beleszállni.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Hi! Sima nézelődés lessz.CindR írta:Mi lesz a hajógyárin?
Egyre jobban be vagyok sózva, tegnap beszereztem egy lökhárító felújítót is, csak hogy még szebb legyen a kincsem.![]()
Bevallom, nem gondoltam hogy ennyire rápörgök, és így fogom várni..![]()
Amúgy semmi kül páran gumitégetnek sokan gyorsulnak, aztán meg megy a traccsparti meg a nézelődés.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Jaja jól hallottad, hogy a szervek megrázták a szigetet rendesen. Én asszem 11 körül indultam el két haverral, de aztán haveromék mégis visszafordultak, még maradnak. Én jöttem elfele. Erre másnap mondja haver, hogy fél órával utána, hogy eljöttem full lezárták a szigetet se ki se be senki. Mindenkit igazoltattak. Kék helyzetjelzőt 5 rudival honorárják. Szóval nem egyszerű. De sztem most pénteken ha jöttök akkor sztem 10 től tovább nagyon ne maradjunk. Pihenni is kell. Ha meg valaki nem szól és mégis kijön azt a DRIFT résznél várom. Sztem nem lessz nehéz felismerni az ótómat. PIROS színűistu írta:Layosh írta:Most pénteken valaki kijön hajógyárira? Én kimegyek 8 ra és kb 10 ig maradok. Sztem legalább annyit lehetne személyesen megbeszélni hogy a Cora parkolóba hol talizzunk bár sztem minél távolabb magától az áruháztól a parkoló szélén az út fele. Ezt úgy értem ahogy megy az Ember a parkolóba ott szélen lehet menni a Brico Store fele ott nincs legalább annyi körforgalom.
De csak feltűnünk egymásnak. Én mondjuk biztos odaérek 9:15 körülre és majd ott világítok mint a világítótorony.Vááááá alig várom.
csaó.én tuti hogy megyek ki szigetre,bár amint hallottam,hogy elepték a rendörök a szigetet mult héten.meg beszélhetünk vmit hogy talizunk elötte mert én meg a 15kerben lakok.
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Sajna én dolgozom péntek este!
De a szombatot várom!
A kipufogóm Remus. Egy hátsódob véggel!
Én is csinosítom a verdát!
Króm cuccok,matricák,lefújt féknyereg,felni,új gumi.
Szóval várom már!
Sajna a motorház tetőm fekete lesz,mert nem lessz most se időm,se pénzem lefujatni!
Ez van !
Szombaton Tali!!!!!!!!!!
A kipufogóm Remus. Egy hátsódob véggel!
Én is csinosítom a verdát!
Króm cuccok,matricák,lefújt féknyereg,felni,új gumi.
Szóval várom már!
Sajna a motorház tetőm fekete lesz,mert nem lessz most se időm,se pénzem lefujatni!
Ez van !
Szombaton Tali!!!!!!!!!!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
csaó.okés nekem jó.akkor a polus mecinél talizhatunk 8kor.szerintem megtaláljuk 1mást.légy jóLayosh írta:istu írta:Layosh írta:Most pénteken valaki kijön hajógyárira? Én kimegyek 8 ra és kb 10 ig maradok. Sztem legalább annyit lehetne személyesen megbeszélni hogy a Cora parkolóba hol talizzunk bár sztem minél távolabb magától az áruháztól a parkoló szélén az út fele. Ezt úgy értem ahogy megy az Ember a parkolóba ott szélen lehet menni a Brico Store fele ott nincs legalább annyi körforgalom.
Ahh zsíros. Akkor dumáljunk meg egy időpontot és mehetünk együtt. SZtem a Pólusnál talizzunk és onnak go a szigetre. Viszont én olyan 8 körülre ki szeretnék érni me Ladás haverral lenne megbeszélnivalóm, ha meg ott a tömeg akko má nem nagyon lehet. Akkor még írjál mindenképpen, vagy vegyél fel MSN en nyugodtan és azon is meg tudjuk dumcseezni.
-
Pacsker
-
Pacsker
Nem mindegy
Ezzel nem vagy semmiféle hátrányban! Igenis mi is sajnáljuk, hogy nem tudtál eljönni! Ha a legközelebbin ott leszel, már annál jobban tudunk neked örülni! És gyere el!
Nem szívfájdításként, de jó kis tunkolós pörit csináltunk. Friss kenyér, sok szaft és szájban szétomló husi
Isteni volt, de szerintem a következő nagyobb talin, az ottalvóson, megint alkotunk valamit
Gyere mindenképpen!
Számítunk rád!
(következő kisebb találka május 1. délután 1-2 környékén találka Fóti Coránál. De még megy a körlevél a pontos infókkal kapcsban.
Ezzel nem vagy semmiféle hátrányban! Igenis mi is sajnáljuk, hogy nem tudtál eljönni! Ha a legközelebbin ott leszel, már annál jobban tudunk neked örülni! És gyere el!
Nem szívfájdításként, de jó kis tunkolós pörit csináltunk. Friss kenyér, sok szaft és szájban szétomló husi
Isteni volt, de szerintem a következő nagyobb talin, az ottalvóson, megint alkotunk valamit
Gyere mindenképpen!
(következő kisebb találka május 1. délután 1-2 környékén találka Fóti Coránál. De még megy a körlevél a pontos infókkal kapcsban.