Sziasztok.
Szükségem lenne egy gyári E9 Liftback elsõ fényszóróra,(anyós oldali) pontosabban csak az üvegbúrára, de ha van egy leharcolt fényszóród kompletten az is érdekel. SOS!
köszi. (privbe válaszolj légyszi).
janikatuning írta:hali e9 liftback belsejébõl valakinek vmi? ha nem akkor megy a kukába!
Erre neked is csak azt tudom mondani, amit korábban "tibiérdrõl"-nek (és meg is oldottuk ) : ha el tudod juttatni hozzám (Százhalombatta), akkor van még kb. fél garázsnyi helyem tárolás céljára (már persze ha olyanok a cuccok, amire van esély, hogy eladd késõbb, vagy valakinek kellhet, vagy valami!)
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Janika Liftback-je is jó lesz neked TRD szerintem!
Janika. Írd már le mit akarsz kidobni légyszi! MFerenc meg lesz a klub alkatrész tárolója
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:MFerenc meg lesz a klub alkatrész tárolója
Hi-hi (tegnap kitakarítottam a másik garázst, nagyjából; ha sikerülne kiás(at)ni az aknát, meg a villanyt beköttetni, akkor még jobb lenne, de azért van még némi hely)
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Sziasztok Corollások!
Bocsi hogy csak így bemutatkozás nélkül,de egy barátomnak keresek '89-es E9 liftback 1.8D hátsó kipuff dobot!A végénél 2 bilincses fajta,nem tudom a többi milyen.
Ha van valakinek normális állapotban légszi írjon!
(valószínû hogy hamarosan enyém lesz az autó... )
Köszönettel!