Kedves Tagok!
Sokáig elmaradtam, elnézést kérek mindenkitől! Dolgoztam sokat, szigeten is megszakadtam, aztán vidéken is voltam jópár napot.
Most tudok reagálni mindenre és mindenkire. Megpróbálok senkit sem kihagyni. Na és természetesen a napokban mindenképpen megpróbálom feltölteni az új tagokat. Már leég az arcomról a bőr

Bocsi Gyurmi és mindenki, aki már jó ideje fórumozik és még fel sincs töltve az oldalra.
Szeretném megcsinálni a Kisgyóni galériát is.
Ehhez viszont segítségeteket kérném! Biagio-val már intézzük a képeket, de mindenki más aki csinált ott, az kérem küldje el a klubos mailre a válogatott képeit.!!!
Akkor, hogy reflektáljak. Személy szerint Corolla Club elnök vagyok. Számomra ez egy megizethető, megbízható autó, amit ha picit cicomázok még sportos és dinamikus is tud lenni. Imádom, megcsináltuk a klubot és így 75 tag környékén már mondhatom azt, hogy többen is így gondoljátok ezt. Emellett azt is figyelembe kell vennünk, hogy ezt a Toyotának köszönhetjük. A külsőt a belsőt, mindent a Toyota talált ki. Tisztelem azokat az embereket, akik hozzáértőként veszik meg az autót, nem a szóbeszéd miatt, és tudatosan ölik bele a spórolt pénzüket új autó vásárlásánál egy Toyotába. Legyen az Corolla, Celica, Supra, vagy akár Yaris vagy Hiace. Emellett ha jófej is a tulaj, érdekli a mi kis klubunk, esetleg tud mesélni az övéről, akkor ha gondolja ott a helye a találkozón. Én így gondolom. Természetesen a honlapon nem az ő autója lesz a főoldalon, de azért még pár fotót is megejthetünk. Hozzáteszem nagyon sok alkatrész van a corollákba, ami más típusokba is egyezik. Akár az egész motor. (Paseo, Camry, Starlet...) Tehát akár még tanulhatunk is tőlük.
Úgy gondolom jöjjenek nyugodtan.
Szerintem sokan értékelik más Toyotásként a mi kis klubunkat. Hozzak fel példákat? 3.0 V6-os Camry Fóti Coránál, Széthegyezett celica végig integetve, dudálva villogva az M2-esen a konvojunk mellett.... Azthiszem ebben nincs hiány...
Ha valaki fanatikus akár és segít főzni szerelni még tiszteletbeli tag is lehet belőle.