Szeptember 15-16 -- Nyékládháza

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Ericka
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ericka »

Felőlem is jöhetnek más Toyota-k!!! :D
Végülis ők is tesók!!! Csak nem vértestvéreink (Corolla), hanem tejtestvéreink! :lol:
Tulajdonképpen mi is (Geo) csak egy klónja vagyunk a Corolla-nak! :lol: :shock: :D

Ericka

U.i: Aki szeretne jönni a megbeszélésre, itt jelezze! Vagy priviben és küldje el a tel. számát, hogy utol tudjam érni változás, egyeztetés esetén, stb miatt. És légyszi a keresztneveteket is írjátok még oda, mert még nem ismerlek benneteket személyesen!
Geo Prizm 1.6 Gsi alias Toyota Corolla
Ericka
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Eddig úgy néz ki, hogy Gery, Shui és Paradoxx jön a megbeszélésre!
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Valahol igaza van Balázsnak, de nem hinném, hogy gyászba borulna Nyékládháza, ha véletlenül megjelenne egy-két Carina/Celica/Starlet/stb. Ha jönnek, én speciel örülni fogok nekik. Toyota az Toyota, és ha szimpatikusak, akkor miért ne? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára paradoxx 2007 aug. 19, 09:56 pm-kor.
Eladva...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Ericka írta:Felőlem is jöhetnek más Toyota-k!!! :D
Végülis ők is tesók!!! Csak nem vértestvéreink (Corolla), hanem tejtestvéreink! :lol:
Tulajdonképpen mi is (Geo) csak egy klónja vagyunk a Corolla-nak! :lol: :shock: :D

Ericka

U.i: Aki szeretne jönni a megbeszélésre, itt jelezze! Vagy priviben és küldje el a tel. számát, hogy utol tudjam érni változás, egyeztetés esetén, stb miatt. És légyszi a keresztneveteket is írjátok még oda, mert még nem ismerlek benneteket személyesen!
A Geo még mindig Corolla! :(
Balázs

C-POWER!!!!!
Ericka
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

paradoxx írta:Valahol igaza van Balázsnak, de nem hinném, hogy gyászba borulna Mátészalka, ha véletlenül megjelenne egy-két Carina/Celica/Starlet/stb. Ha jönnek, én speciel örülni fogok nekik. Toyota az Toyota, és ha szimpatikusak, akkor miért ne? :)

Mi van Mátészalkával??? Nem Nyékládházán leszünk?! Ezt nem értem!!!
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Bocs, nem megtéveszteni akartalak, csak ezzel a mondattal szoktam kifejezni, hogy nem fog eljönni a világvége, nem kell Bruce Willisnek megmentenie a világot amiatt, hogy más Toyoták is lesznek :) De azért átírom Nyékládházára :)
Eladva...
TOYOTA 2.0
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Sziasztok

Hozzászólás Szerző: TOYOTA 2.0 »

Azt meg majd én meghatározom h Toledoval mek Corollával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De megnyugtatok mindenkit h marad a TOYOTA :lol: Viszont kéne 1 kis segitség,akarok rá valami szép matricát vagy valami,ötleteket várok,köszi mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Gyurmi írta:
TOYOTA 2.0 írta:Sziasztok

Szerintem az a lényeg Toyok legyenek a placcon meg h jól érezzuk magunkat :lol:

Sziasztok!
De SEATosok nem jöhetnek! :lol:
Aki lemaradt Kisgyónról, ezt nem értheti :):)
Janinak van egy tipusidegen gépe, ha azzal jelenne meg, szétkergetjük. Klubszinten!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Hozzátartartozik az igazsághoz, hogy a mátrai talira a legöregebb gépünket (1975) elkisérte egy Alfa 166, amolyan mentő autóként.
Diszkréten lemaradt mögöttünk, az tetszett és köszönöm neki.

Matricát akarsz? A miénk elég jó? :) 3 is van.
Amúgy milyet szeretnél?

Milyen matricája legyen Janinak, szavazzuk meg! Korára tekintettel egy 18-s karika az alap :mrgreen:
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

Sziasztok :)

Én kapható vagyok sok mindenre :D, én is osztom a a véleményt h jöhetnek mások is :)
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Kedves Tagok!

Sokáig elmaradtam, elnézést kérek mindenkitől! Dolgoztam sokat, szigeten is megszakadtam, aztán vidéken is voltam jópár napot.

Most tudok reagálni mindenre és mindenkire. Megpróbálok senkit sem kihagyni. Na és természetesen a napokban mindenképpen megpróbálom feltölteni az új tagokat. Már leég az arcomról a bőr :oops: Bocsi Gyurmi és mindenki, aki már jó ideje fórumozik és még fel sincs töltve az oldalra.
Szeretném megcsinálni a Kisgyóni galériát is.
Ehhez viszont segítségeteket kérném! Biagio-val már intézzük a képeket, de mindenki más aki csinált ott, az kérem küldje el a klubos mailre a válogatott képeit.!!!

Akkor, hogy reflektáljak. Személy szerint Corolla Club elnök vagyok. Számomra ez egy megizethető, megbízható autó, amit ha picit cicomázok még sportos és dinamikus is tud lenni. Imádom, megcsináltuk a klubot és így 75 tag környékén már mondhatom azt, hogy többen is így gondoljátok ezt. Emellett azt is figyelembe kell vennünk, hogy ezt a Toyotának köszönhetjük. A külsőt a belsőt, mindent a Toyota talált ki. Tisztelem azokat az embereket, akik hozzáértőként veszik meg az autót, nem a szóbeszéd miatt, és tudatosan ölik bele a spórolt pénzüket új autó vásárlásánál egy Toyotába. Legyen az Corolla, Celica, Supra, vagy akár Yaris vagy Hiace. Emellett ha jófej is a tulaj, érdekli a mi kis klubunk, esetleg tud mesélni az övéről, akkor ha gondolja ott a helye a találkozón. Én így gondolom. Természetesen a honlapon nem az ő autója lesz a főoldalon, de azért még pár fotót is megejthetünk. Hozzáteszem nagyon sok alkatrész van a corollákba, ami más típusokba is egyezik. Akár az egész motor. (Paseo, Camry, Starlet...) Tehát akár még tanulhatunk is tőlük.
Úgy gondolom jöjjenek nyugodtan.
Szerintem sokan értékelik más Toyotásként a mi kis klubunkat. Hozzak fel példákat? 3.0 V6-os Camry Fóti Coránál, Széthegyezett celica végig integetve, dudálva villogva az M2-esen a konvojunk mellett.... Azthiszem ebben nincs hiány...

Ha valaki fanatikus akár és segít főzni szerelni még tiszteletbeli tag is lehet belőle.
Pacsker

Még annyi, hogy köszönöm a szervezkedést Nyékládházával kapcsolatban.

A szeptember 15-16 előreláthatólag jó időpontnak tűnik. Ha akármi fejlemény van kérlek írjátok. Lassan el kell kezdeni szórni a körleveleket! :)
Ericka
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Pacsker írta:Még annyi, hogy köszönöm a szervezkedést Nyékládházával kapcsolatban.

A szeptember 15-16 előreláthatólag jó időpontnak tűnik. Ha akármi fejlemény van kérlek írjátok. Lassan el kell kezdeni szórni a körleveleket! :)
Szia Pacsker!

Eddig úgy néz ki, hogy 4-en: Gery-vel, Shui-val és Paradoxx-al előreláthatólag 27-én megyünk terepszemlére. Természetesen készítek fotókat a helyről és majd elküldöm email-ben.

Ericka
Pacsker

Köszi!

Ha esetleg még gazdagítani szeretnétek a terepszemlélők táborát, ajánlhatom Nagy József Attilát és Seres Tamást. Ha jól tudom ők is arrafele laknak.
Akár még egy kisebb minitali is kialakul belőle :)
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Sziasztok!
Bocsanat a hosszas hallgatasert (bar ha en hallgatok, annak csak orulni lehet :) ) szoval picit behavazodtam, de mar vagyok.
Nyekladhazai talira muszaj mennem :)

...amennyiben a kicsi vas meggyogyul... Ma doktorbacsihoz vittem, es be is fektettek... A magam reszerol a butykolest ideiglenesen feladtam. Napok kerdese, hogy meggyogyul e vagy a Corollak szent helyen temetem el. ... Ha bejonnek a rossz megerzeseim, akkor egy esetleges jo motor donor meg megmentheti az allapotot, de majd par nap mulva okosabb leszek.

Mindenesetre megyek es kesz! Mas tipussal er? (csak ideiglenesen, csak egyszer...)
Lezárt