Én úgy gondolom, hogy minden Toyota barátot szívesen lát a klub! Ha muszáj, még 1-2 Suprát is elviselünk, na meg MR2-t...Shui írta:Figyeljetek, majd a szeptemberi talinkra majd jöhetnek más toyotások is?
Szeptember 15-16 -- Nyékládháza
- Ericka
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Sziasztok!
Beszéltem Gery-vel és úgy néz ki 27-én 16 óra után lesz a megbeszélés és terepszemle a szeptemberi találkozóval kapcsolatban.
Shui és Paradoxx ha ráértek jelezzetek itt! És persze aki elszeretne jönni a terepszemlére!
Shui: légyszíves küldd már el az email címemre a telefonszámodat! Köszi!
bbne-erika@freemail.hu
Ericka
Beszéltem Gery-vel és úgy néz ki 27-én 16 óra után lesz a megbeszélés és terepszemle a szeptemberi találkozóval kapcsolatban.
Shui és Paradoxx ha ráértek jelezzetek itt! És persze aki elszeretne jönni a terepszemlére!
Shui: légyszíves küldd már el az email címemre a telefonszámodat! Köszi!
bbne-erika@freemail.hu
Ericka
Geo Prizm 1.6 Gsi alias Toyota Corolla
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Személy szerint nem támogatom az ötletet!CindR írta:Én úgy gondolom, hogy minden Toyota barátot szívesen lát a klub! Ha muszáj, még 1-2 Suprát is elviselünk, na meg MR2-t...Shui írta:Figyeljetek, majd a szeptemberi talinkra majd jöhetnek más toyotások is?
S nem az emberek ellen van kifogásom!
Szívesen megosztom a véleményemet bárkivel erről!
COROLLA club!
Ennyi!
De ezt úgy sem én fogom eldönteni!
Ez személyes véleményem!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
-
TOYOTA 2.0
- Újonc

- Kapcsolat:
- CindR
- Gyakori látogató

Balázs, itt kizárólag egy taliról van szó, ahova azért jönnének más Toyotások, mert egy klubtársunk ismerősei, és gondolták jó lesz a társaság. Ha seat lenne, esetleg jogos lenne, de ha mondjuk egy tagunk jóbarátja, én azt sem ellenezném.
Nem arról van szó, hogy a klub tagjai akarnak lenni, nem is lehetnének, mert te is mondtad egy párszor, "Corolla forever". Egyszerüen jóléreznék magukat velünk, kölcsönösen. Én ennek nem látom akadáját, és ahogy elnézem vannak akik így látják rajtam kívül. Ha annyira zavar, legyen egy "mini-szavazás" és akkor meglátjuk a tagok mit szólnak. Többség dönt elve.
Ez ügyben kérek tehát minden aktív fórumozót, méginkább aktív tali látogatót, hogy nyilvánítson véleményt.
Nem arról van szó, hogy a klub tagjai akarnak lenni, nem is lehetnének, mert te is mondtad egy párszor, "Corolla forever". Egyszerüen jóléreznék magukat velünk, kölcsönösen. Én ennek nem látom akadáját, és ahogy elnézem vannak akik így látják rajtam kívül. Ha annyira zavar, legyen egy "mini-szavazás" és akkor meglátjuk a tagok mit szólnak. Többség dönt elve.
Ez ügyben kérek tehát minden aktív fórumozót, méginkább aktív tali látogatót, hogy nyilvánítson véleményt.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Pampi
- Gyakori látogató

Felőlem jöhetnek más Toycsisok is! A Janit meg majd 200m-el odébb leparkoltatjuk a Seatjával.CindR írta:Balázs, itt kizárólag egy taliról van szó, ahova azért jönnének más Toyotások, mert egy klubtársunk ismerősei, és gondolták jó lesz a társaság. Ha seat lenne, esetleg jogos lenne, de ha mondjuk egy tagunk jóbarátja, én azt sem ellenezném.