CCH 3. Születésnap - 2010.02.27.
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- KovZoo
- Gyakori látogató

Köszönöm Nektek ezt a Kellemes idõtöltést!
Jó volt megint találkozni veletek.
Megprobólok mostantól aktívabb lenni.
Egyébként az újpesti srác, aki mellettem(ezüst e11) állt egy piros hatchbackkel kalapáló mocival, Neki üzenem, hogy valószínûleg nálam van valamije. Bocs, hogy elfelejtettem a nevet
Egy olajos foltot találtam, közepén egy gumi valamivel.

További Kellemes hétvégét és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek!
Jó volt megint találkozni veletek.
Megprobólok mostantól aktívabb lenni.
Egyébként az újpesti srác, aki mellettem(ezüst e11) állt egy piros hatchbackkel kalapáló mocival, Neki üzenem, hogy valószínûleg nálam van valamije. Bocs, hogy elfelejtettem a nevet
Egy olajos foltot találtam, közepén egy gumi valamivel.
További Kellemes hétvégét és balesetmentes közlekedést kívánok Mindenkinek!
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
CCH 3. Születésnap - 2010.02.27.
Kedves klubtársak !
Ide írjátok véleményeteket, élménybeszámolókat.
Re: CCH 3. Születésnap - 2010.02.27.
AranyalkonyLackó írta:Kedves klubtársak !
Tök jó volt, fõleg a csörögefánk a középen lévõ asztalon. Nem tudom, ki készítette, de köszönöm neki
Szabesz: gratula a videjóhoz, nagyon faja lett. Egyúttal kérem feltölteni valahova, hogy le tudjuk ráncigálni.
Biagio, Móni: köszi a tortát, nagyon finom volt
Jövõre ugyanitt.
Andrew - tiszteletbeli OFF tag
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Elképzelt szalagcím egy helyi újságból:
"ÚJABB TOYOTA VISSZAHÍVÁSOK!"

a kép nem illusztráció
Azt kell, hogy mondjam, hogy minden tiszteletem a szervezõké, veztõségé, Zed "jól nyomod", Mihail, Pacsker, Szabber, Zsoltee ( ha valakit kihagytam elnézést kérek, a következõ találkozón lemosom a szélvédõjét ), remek volt a találkozó, viszont nem történt semmi extra. Az ég világon semmi! Egyszerûen csak össze jött a "család". Ez viszont hatalmas szó, mert tényleg ezt lehetett érezni, és ezt nem tudom, hogy értétek el. A videó nagyon jó volt és a zene alatta az telitalálat. Köszi SZABBER!
Had említsem meg azt is, hogy Gecsa Úr (akivel aznap még egy minitalálozót is sikeresen összehoztunk)
és Bruce E9 elbûvölõ Kedvesével hosszú utat tettek meg, hogy itt lehessenek, RESPECT!
Nem ültem még 20V-s E9-ben a másik véglet 12V-s E9-ben, és az ésszerû középútnak érzõdõ 4A FE E11-ben sem. Köszönöm a próba utakat! A a 12V szívó (karbis) és kipufogó hangja nagyon tetszett, a 20V 4AGE az meg tényleg "HÚB@ZMEG". Nem nagyon hiszem, hogy ellenfelet talál majd a ringen!
A kvízre kirohantam, behoztam 3 tollat amit a többiek kikaptak a kezembõl ezért besértõdtem
és nem írtam meg.
Lyani!
Most már tudod!
Birka Úr!
Remek lett a dobod, hozd majd királyrétre is! Zed " jól nyomod" -a hármasban majd nyomunk egy jó kis triót!
Emi egy tál fasírtnak látszó muffin "képében volt jelen", királyrétre mindenképpen jön Õ is!
"ÚJABB TOYOTA VISSZAHÍVÁSOK!"

a kép nem illusztráció
Azt kell, hogy mondjam, hogy minden tiszteletem a szervezõké, veztõségé, Zed "jól nyomod", Mihail, Pacsker, Szabber, Zsoltee ( ha valakit kihagytam elnézést kérek, a következõ találkozón lemosom a szélvédõjét ), remek volt a találkozó, viszont nem történt semmi extra. Az ég világon semmi! Egyszerûen csak össze jött a "család". Ez viszont hatalmas szó, mert tényleg ezt lehetett érezni, és ezt nem tudom, hogy értétek el. A videó nagyon jó volt és a zene alatta az telitalálat. Köszi SZABBER!
Had említsem meg azt is, hogy Gecsa Úr (akivel aznap még egy minitalálozót is sikeresen összehoztunk)
és Bruce E9 elbûvölõ Kedvesével hosszú utat tettek meg, hogy itt lehessenek, RESPECT!
Nem ültem még 20V-s E9-ben a másik véglet 12V-s E9-ben, és az ésszerû középútnak érzõdõ 4A FE E11-ben sem. Köszönöm a próba utakat! A a 12V szívó (karbis) és kipufogó hangja nagyon tetszett, a 20V 4AGE az meg tényleg "HÚB@ZMEG". Nem nagyon hiszem, hogy ellenfelet talál majd a ringen!
A kvízre kirohantam, behoztam 3 tollat amit a többiek kikaptak a kezembõl ezért besértõdtem
Lyani!
Most már tudod!
Birka Úr!
Remek lett a dobod, hozd majd királyrétre is! Zed " jól nyomod" -a hármasban majd nyomunk egy jó kis triót!
Emi egy tál fasírtnak látszó muffin "képében volt jelen", királyrétre mindenképpen jön Õ is!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Maximaliszta riszpektá minden szervezõnek és résztvevõnek!
Köszönet a helyért, hogy elviseltétek, hogy próbálunk valami ütemet veretni Bubival, köszönet a muffinért, köszi Froolnak, hogy nem annyira erõltette a szemüveg nélkül létet, köszönöm, hogy fogyott a csörögefánk, köszönöm Bruce-nak a blacktopos kört(igaz terhelésen 4 személlyel, de bazzzzzzzzzd
),köszike Szabber úrnak(hoz) a képes videóért, köszi mindenkinek aki jelenlétével emelte az est fényét!
Jövõre veletek ugyanitt!
Köszönet a helyért, hogy elviseltétek, hogy próbálunk valami ütemet veretni Bubival, köszönet a muffinért, köszi Froolnak, hogy nem annyira erõltette a szemüveg nélkül létet, köszönöm, hogy fogyott a csörögefánk, köszönöm Bruce-nak a blacktopos kört(igaz terhelésen 4 személlyel, de bazzzzzzzzzd
Jövõre veletek ugyanitt!
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Fasza vót'!
Bár nekem személy szerint a kinti kompresszió mérés tetszett a legjobban, én ilyenekre vagyok inkább fogékony
Köszönjük a tortát, a finomságokat, a videót, a zenét, a helyszínt, egyszóval mindent
.Számomra a TE71, a KE70, és XJS "zetor gyertyakábeles" Hacsija vitte a prímet
.Végre elmondhatom magamról, hogy a jó oldalon is egy AE86-ban, köszi:).
A kérdõíves 16 pontomra meg büszke vagyok, bár szeretnék reklamációt benyújtani!
Tényleg minden szériában volt gyárilag hátul tárcsa? (E9, E11, E8)
Én az E8-at jelöltem be, mivel én úgy gondoltam hogy az AE86 SR is ide tartozik
Kár hogy a kis KE30 nem tartott velünk, ma megpróbálom életre kelteni.A korai hazaindulást pedig az elõzõ esti, esõs, hajnali 2-ig tartó karbiszopással tudnám magyarázni, ami eléggé lefárasztott mentálisan
.Hazafelé azért elnéztünk faterral Szomor, Tarján felé, megkoronázva a napot egy kis hegyi autózással
Legjobbakat!
Bár nekem személy szerint a kinti kompresszió mérés tetszett a legjobban, én ilyenekre vagyok inkább fogékony
Köszönjük a tortát, a finomságokat, a videót, a zenét, a helyszínt, egyszóval mindent
A kérdõíves 16 pontomra meg büszke vagyok, bár szeretnék reklamációt benyújtani!
Én az E8-at jelöltem be, mivel én úgy gondoltam hogy az AE86 SR is ide tartozik
Kár hogy a kis KE30 nem tartott velünk, ma megpróbálom életre kelteni.A korai hazaindulást pedig az elõzõ esti, esõs, hajnali 2-ig tartó karbiszopással tudnám magyarázni, ami eléggé lefárasztott mentálisan
Legjobbakat!
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
És az SR nem tartozik bele?Pont ez azLackó írta:OFF !RWD írta:
Én az E8-at jelöltem be, mivel én úgy gondoltam hogy az AE86 SR is ide tartozik![]()
Legjobbakat!
Az E8-ba beletartozik az AE82GT, és az AE86GT is, és azok ugyebár hátul
is tárcsásak........
A GT-ket tudom, hogy tárcsásak, de az SR dobfékes hátul.És õ is E8, szvsz
1981 - Toyota Starlet KP62