AutóHiFi szerelés, és minden ami hozzá tartozik
biztos a fedcompra gondoltak. mondjuk rosszul mondták mert a facelift elötti e11ben nincs fedcomp annak simán bemegy a fejegység a gyári magnó helyére , a facelift utáni fedcompos coriban a gyári magnó meg lent van a fütéskonzol alatt. ha annak a helyére berakja a fejegységet -lehetséges- a fedcomp nem fog egy két dolgot mutatni csak fogyit megf ilyenek. de meg lehet csinálni
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szerintem a fûtéskonzol alatt van gyári 1 dines hely, bár nem vagyok E11 ben annyira otthon.
Ha a Clarion fejegységed, nagyobb,mint 1 Din, (pl lcd-s), akkor sanszos, hogy faragni kell.
Ha a Clarion fejegységed, nagyobb,mint 1 Din, (pl lcd-s), akkor sanszos, hogy faragni kell.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Kicsit lehet hülyén fejeztem ki magam bocs.Pacsker írta:Szerintem a fûtéskonzol alatt van gyári 1 dines hely, bár nem vagyok E11 ben annyira otthon.
Facelift utáni a Corolla azt elfelejtettem írni. A lényeg, h ahogy mondod a fûtéskonzol alatt van a gyári magnó, én is annak a helyére terveztem tenni, de szemlátomást nagyobb volt a szerelõkeret, mint a hely neki.
Erre mondta a szerelõ, h ki kell lõni a fedcomputert és anna a helyére betenni a fejegységet. Na ez biztos ki van csukva.
Viszont arra gondoltam, h nem lehet-e esetleg vhogy lebontani a konzol részt és becsempészni mögé a cuccot. Ha faragni kell attól meg tartok, mert csúnyán el lehetne cseszni a belsõt ha félresikerül.
Nem vagyok túl jártas a témában, bocs ha hülyeségeket írogatok.
Köszi!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nekem van még egy szürke és egy fekete középkonzolom. Ha gondolod odaadom pár ezerért és azt szabhatod kedvedre.
Klubelnök

Akkor ezek szerint nem nagyon lehet elkerülni a faragást?Pacsker írta:Nekem van még egy szürke és egy fekete középkonzolom. Ha gondolod odaadom pár ezerért és azt szabhatod kedvedre.
Ez esetben lehet érdekelne az ajánlatod. Köszi
Egyébként róla van szó:
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 26843.html
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nekem 1 Dinesnek tûnik. Nem lehet a rádió "dísz" keretét kisebbre cserélni, vagy azt faragni?
Klubelnök

Nem hiszem, hogy lenne ettõl kisebb, illetve néztem az elõlapot, az kb olyan méretû mint a konzolban a hely. Holnap mindenképpen megnézem világosban is, bár nem hiszem, hogy a fénytõl tágulna a tér.Pacsker írta:Nekem 1 Dinesnek tûnik. Nem lehet a rádió "dísz" keretét kisebbre cserélni, vagy azt faragni?
Nekem a computer csak rádiót vezérel. Holnap ha minden igaz lebontjuk egy sráccal a konzolt és megnézzük mi újság odabent.médzsör írta:Mivel a "computer" rejti a cd lejátszó fejegységét igazuk lehet.DE le lehet cserélni cserébe viszont bukod a "computer" adotságait.
A tapasztalatokat pedig megosztom, hátha más is jár hasonló cipõben.
Ha biztosra akarsz menni én a Paradox Autó Hifit ajánlom láttam már sok munkájukat és nagyon meggyõzõek voltak!suhi84 írta:Nekem a computer csak rádiót vezérel. Holnap ha minden igaz lebontjuk egy sráccal a konzolt és megnézzük mi újság odabent.médzsör írta:Mivel a "computer" rejti a cd lejátszó fejegységét igazuk lehet.DE le lehet cserélni cserébe viszont bukod a "computer" adotságait.
Csináltak már átalakítást már Nissan 350Z esetén is és ami oda jó volt az nekünk is az lesz szerintem
Beszélj velük aztán majd eldöntöd!
http://www.paradoxautohifi.hu
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
Simán sikerült betenni a gyári magnó helyére, csak le kellet bontani a középkonzolt. ÛMegnyugodtam, hogy minden oké, erre cd-t nem olvas.Attila írta:Ha biztosra akarsz menni én a Paradox Autó Hifit ajánlom láttam már sok munkájukat és nagyon meggyõzõek voltak!suhi84 írta:Nekem a computer csak rádiót vezérel. Holnap ha minden igaz lebontjuk egy sráccal a konzolt és megnézzük mi újság odabent.médzsör írta:Mivel a "computer" rejti a cd lejátszó fejegységét igazuk lehet.DE le lehet cserélni cserébe viszont bukod a "computer" adotságait.
Csináltak már átalakítást már Nissan 350Z esetén is és ami oda jó volt az nekünk is az lesz szerintem
Beszélj velük aztán majd eldöntöd!
http://www.paradoxautohifi.hu
Csak, hogy egyszerû legyen, neten rendeltem és van egy kis érdekesség a garancával.
- beni777
- Visszajáró

Mélynyomó
Szervusz.
Láttam, hogy igencsak otthon vagy a hangrendszer témában ezért érdeklõdöm nálad:)
Adott egy Pioneer TS-W258D2 Mélysugárzó
# Terehlhetõség (max): 1200W
# Terhelhetsõég (RMS): 350W
# Impedancia: 2 Ohm
# Frekvencia átvitel: 20 - 450Hz
# Rezonancia frekvencia: 37,4Hz
# Érzékenység: 90dB
# Átmérõ: 25cm
# Membrán anyaga: Bazalt / karbon erõsítésõ IMPP
# Mágnes: dupla
Ehhez szeretnék egy ládát készitetni.
Egy JBL GT5-1204BR klón ládára gondoltam.
Szerinted megfelelne?
Bélésnek esetleg valamit?
Ha tudnál nekem egy másik ládát ill ládatervet mondani nagyon szépen megköszönném.
üdv.:beni
Láttam, hogy igencsak otthon vagy a hangrendszer témában ezért érdeklõdöm nálad:)
Adott egy Pioneer TS-W258D2 Mélysugárzó
# Terehlhetõség (max): 1200W
# Terhelhetsõég (RMS): 350W
# Impedancia: 2 Ohm
# Frekvencia átvitel: 20 - 450Hz
# Rezonancia frekvencia: 37,4Hz
# Érzékenység: 90dB
# Átmérõ: 25cm
# Membrán anyaga: Bazalt / karbon erõsítésõ IMPP
# Mágnes: dupla
Ehhez szeretnék egy ládát készitetni.
Egy JBL GT5-1204BR klón ládára gondoltam.
Szerinted megfelelne?
Bélésnek esetleg valamit?
Ha tudnál nekem egy másik ládát ill ládatervet mondani nagyon szépen megköszönném.
üdv.:beni