Jajj gyorsulás ugye ugye jó téma voltLayosh írta:Ezzel megintcsak egyetértek az előbb rosszul kezdtem.Pacsker írta:Még annyit, hogy ha tud valaki menjen el vidéki nagyvároson belüli gyorsulásra is. (Szeged, Nyíregyháza, Miskolc...) Teljesen más a hangulata, de szerintem tetszene mindenkinek.
Vidéken elnézést a szóhasználatért mivel én is vidékről származom , ott az egész gyorsulás egy más dimenzió. Majd írok róla. Ha nem is voltam láttam amit láttam.
Az én gépemről is legendák ha szabad így fogalmaznom h legendák keringenek a városba amikor végre bejárodott a kicsike kimentem és teszteltem már csak ezért járok ki néha csak + jelenek lenyomok 2-3 kocsit és jövök is haza ha valamely kategóriám belit nem sikerül akkor sincs semmi
majd legközelebb.
Emlékszem életem első gyorsulására megvertem egy 1,5 vtech hondát
azután 10 percig nem hagyott békén a tulaja h csak elcseszte a váltástb mondom akkor menjünk még 1 et akkor már nem 2 hanem 4 autót kapott erre a baromja belerúgott a kocsijába és füstölő gumikkal elhúzott:D
aznap este sikerült megvernem még 1 1,4 16 v astra f-et 1 nissan suny gti-t peugeot 1,4 hdit de 1 suzuki lenyomott ez van nagyon pörgős kis gépek a suzik
másnap gengeltünk a BARÁTOK nem haverok hanem BARÁTOKKAl a főtéren bementünk melegszenyázni az 1 ik éjjelnappali büfébe és amikor megyünk vissza a kocsikhoz sétálnak arra a suttyók és hallottam h valamelyik azt mondta h lenyomtam egy 1,8 as turbós gtr 323 as madzagot mondom ez hülye:P
rá kb 1 hónapra is hallotuk vissza aztán senki sem mer kiálni ellenem a városba:D ez miatt de térjünk vissza a gyorsulásokhoz tény h vannak rendőrök nekik az a feladatuk h ami balesetveszéjes azt +szüntessék ők parancsot teljesítenek addig nem is jöttek ki amíg max 50en voltunk de ez a tumultus már nekünk is szar, ezért inkább kerestünk 1 olan helyet amiről nem tudják h van pedig ott van a szemük előtt + várjuk még ők elindulnak a gyorsra és amint minden agyoniskolázott barom elmegy mi megyünk a jó kis elkerülő utunkra:)ez az egész gyorsuláson voltam akkor menő vok nem tom mér jó
biztos sokat nézték a feszt end te fúriuszt:) szal nem kell bántani a jardokat úgy viselkednek ahogy ti viselkedtek velük ha + neki alapba szarlesz a kedve mert pénteken 11-12órakor ki kell menni razziázni akkor ráb@sztunkde én azt mondom hbűntessék is meg a sok gány tuningolot aki nem is tom mit csinál szegény járgányából teleaggasztja mindenfélle kék leddel ami qrva zavaró a másiknak engem naon irritál nyomja állóhelybe ne menetközbe a neonszettekről már ne is beszéljünk , de nem is a neonszettekről van szó azok + jól is néznek ki hanem ezeka karácsonyfa összevissza villogó ledes aljfények na ezeket én is + bűntetném + h sikítanak a fékbetétek mert nincs már rajt ferrodó aztán szól benn az "1000" watt zene ami lehet h valójában csak100 watt de a csávesz inkább zenét vesz mint h + csináltassa a féket még 1*mondom ezeket én is + bűntetném