Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Totya »

Layosh írta:
Pacsker írta:Még annyit, hogy ha tud valaki menjen el vidéki nagyvároson belüli gyorsulásra is. (Szeged, Nyíregyháza, Miskolc...) Teljesen más a hangulata, de szerintem tetszene mindenkinek. :lol:
Ezzel megintcsak egyetértek az előbb rosszul kezdtem.
Vidéken elnézést a szóhasználatért mivel én is vidékről származom , ott az egész gyorsulás egy más dimenzió. Majd írok róla. Ha nem is voltam láttam amit láttam.
Jajj gyorsulás ugye ugye jó téma volt :lol: Nálunk keszthelyen 6 ember kezdett el esténként (péntek) gyorsulgatni aztán 7 ről 7 re jött 1 csomó idegen az elején mindenki ment mindenkivel mert csak 10-15 autó volt mára ez sajna + változott kijön 70-85 néha kb100 autó is és abból csak 20-22 gyorsul a többi + bámészkodik meg másnap mondogatja a haveroknak h voltam illegális gyorson és milyen szarok vannak persze a vti az jól ment pfff ennyit a hondákról.
Az én gépemről is legendák ha szabad így fogalmaznom h legendák keringenek a városba amikor végre bejárodott a kicsike kimentem és teszteltem már csak ezért járok ki néha csak + jelenek lenyomok 2-3 kocsit és jövök is haza ha valamely kategóriám belit nem sikerül akkor sincs semmi
majd legközelebb.
Emlékszem életem első gyorsulására megvertem egy 1,5 vtech hondát :D
azután 10 percig nem hagyott békén a tulaja h csak elcseszte a váltástb mondom akkor menjünk még 1 et akkor már nem 2 hanem 4 autót kapott erre a baromja belerúgott a kocsijába és füstölő gumikkal elhúzott:D

aznap este sikerült megvernem még 1 1,4 16 v astra f-et 1 nissan suny gti-t peugeot 1,4 hdit de 1 suzuki lenyomott ez van nagyon pörgős kis gépek a suzik :x
másnap gengeltünk a BARÁTOK nem haverok hanem BARÁTOKKAl a főtéren bementünk melegszenyázni az 1 ik éjjelnappali büfébe és amikor megyünk vissza a kocsikhoz sétálnak arra a suttyók és hallottam h valamelyik azt mondta h lenyomtam egy 1,8 as turbós gtr 323 as madzagot mondom ez hülye:P
rá kb 1 hónapra is hallotuk vissza aztán senki sem mer kiálni ellenem a városba:D ez miatt de térjünk vissza a gyorsulásokhoz tény h vannak rendőrök nekik az a feladatuk h ami balesetveszéjes azt +szüntessék ők parancsot teljesítenek addig nem is jöttek ki amíg max 50en voltunk de ez a tumultus már nekünk is szar, ezért inkább kerestünk 1 olan helyet amiről nem tudják h van pedig ott van a szemük előtt + várjuk még ők elindulnak a gyorsra és amint minden agyoniskolázott barom elmegy mi megyünk a jó kis elkerülő utunkra:)ez az egész gyorsuláson voltam akkor menő vok nem tom mér jó
biztos sokat nézték a feszt end te fúriuszt:) szal nem kell bántani a jardokat úgy viselkednek ahogy ti viselkedtek velük ha + neki alapba szarlesz a kedve mert pénteken 11-12órakor ki kell menni razziázni akkor ráb@sztunkde én azt mondom hbűntessék is meg a sok gány tuningolot aki nem is tom mit csinál szegény járgányából teleaggasztja mindenfélle kék leddel ami qrva zavaró a másiknak engem naon irritál nyomja állóhelybe ne menetközbe a neonszettekről már ne is beszéljünk , de nem is a neonszettekről van szó azok + jól is néznek ki hanem ezeka karácsonyfa összevissza villogó ledes aljfények na ezeket én is + bűntetném + h sikítanak a fékbetétek mert nincs már rajt ferrodó aztán szól benn az "1000" watt zene ami lehet h valójában csak100 watt de a csávesz inkább zenét vesz mint h + csináltassa a féket még 1*mondom ezeket én is + bűntetném :roll:
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

vazze ez kicsit hosszú lett:D
Árpika
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Árpika »

Énis utálom az olyan embereket akiket nem érdekel az autójuk mechanikus állapota, csak hagy bömböljön és hagy üvöltsőn a sportdob de a jobboloali tompított nem világít :?
Nem hiszem el ,hogy egy Suzuki lenyomott :!: mi volt abban?
istu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: istu »

hátigen.illágál gyorsulás vs.legális gyorsulás!ez egy örök dilema az emberekben.van aki pl.csak illegális gyorsulásra jár,mert ott nagyobb az adrenalin,meg aztán sok az ismerös.de van olyan aki meg a legálisra jár mert ott biztos látt gyorsulást.én mondjuk szivesen járok mind 2re,de a jobban elönyben részesitem az illegálist.a rendörökröl meg anyit hogy valamien szinten meg éretm öket,hszen nagyon sok kis hülye aki most tete le a jogsit kap apucitol meg anyucitol 1 jo gépet és azt hiszi hogy ö mekora nagy versenyzö.régebben kb5-6ével ezelöt 1év alatt nem volt anyi baleset mint 1honap alatt.pl.szigetre szerintem egy jó péntek estén van vagy kb.300-400 ató is kint.meg mongyuk igazad van ezek a a neonok meg ledek már mintha egy kicsit ki mentek volna a divatbol.volt nekem is kék helyzett jelzöm kb 2hónapig,de már biztos hogy többet nem lesz.
Árpika
Újonc
Újonc

Én azért is részesítem előnyben az illegális gyorsulást, mert itt lehet látni igazán kispénzből összehozott gépeket ,amik sokszor meglepően szépek és így sok trükköt el lehet lesni. Talán az emberek is közvetlenebbek egymással. Az apucitól kapott gépekről csak annyit ,hogy élmény nézni az éjszakai is napszemüvegben vezető srácokat ,ahogy a szigeten a driftes placc előtti a mindenki álltal ismer gödörben szikráztatják a suzuki olajteknőjét. :lol:
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Árpika írta:Én azért is részesítem előnyben az illegális gyorsulást, mert itt lehet látni igazán kispénzből összehozott gépeket ,amik sokszor meglepően szépek és így sok trükköt el lehet lesni. Talán az emberek is közvetlenebbek egymással. Az apucitól kapott gépekről csak annyit ,hogy élmény nézni az éjszakai is napszemüvegben vezető srácokat ,ahogy a szigeten a driftes placc előtti a mindenki álltal ismer gödörben szikráztatják a suzuki olajteknőjét. :lol:
ja illegális vagy legális teljesen mindegy már nem arról szól amiről kéne a legálison a kategória besorolások ratyikpl 1001-1600 köbcenti mondom én hogy nyerjek 1 agyontuningolt szívó vti ellen?? :shock: értitek még az 1,5 öst + eszem reggelire addig az 1,6 ellen semmi esély sajna de lesz ez még így se majd amikor a hátsó rendszámomat se fogja leolvasni a vti-s :lol:
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

De nem egy corrado volánja mögött :?: :lol: :lol: :lol:
Totya
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

TRD írta:De nem egy corrado volánja mögött :?: :lol: :lol: :lol:
á valamelyik nap + néztük aknán aztán 4 db ból volt összevágva sehol sem volt + a gyári tömítőmassza csak nyomokban minden illesztésnél utólag lett felkenve :cry: :cry:
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

Egyébként a formája nekem is tetszik,viszont a minősége már nem az igazi :idea: :) A G60-as mind beszarik,ha meg VR6-os az meg már majdnem Supra persze csk köbcentiben. :lol: És ha választani kell,az meg nem kétséges :lol: :lol: Van egy haveromnak G60-as és 5 éve csak a szo--ás van vele Tiszta olaj a motortér,ja és a kompreszor már kétszer kinyúlt,most vett újat és ez kibírt 15 ezret és így is kinyúlt. Szoval én nem vennék egy szopatós kocsit :lol: :lol: :lol:
Árpika
Újonc
Újonc

CSak RWD :!: :wink:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Én amióta kijárok azaz már háromszor voltam, abból kétszer gyorsultam először egy 1,6-os F Astrával az 105 LE volt az le is nyomott, modnjuk haverom bent ült nálam és a kuplungom szépen elcsúszik már kettesbe váltáskor is néha. Másodjára egy E30 kis bömös nyomott le a maga 105 Le erejével. De mondjuk számoljuk azt hozzá hogy minjdkét kocsi kb 100 kilóval volt könnyebb mint az enyém, nekem meg még ott a mélyláda a telitelank benzin meg mindíg ül nálam valaki. De én jól érzem legalább maga. Én vigyorgok a legjobban átlag. a Mult pénteki nagyon feeling volt a Bömössel fölálltunk és mitn a TOKYO DRIFT ben úgy indítottak el. Hát azt csak lestem :D:D:D Az autó műszaki állpotához kapcsolódóan igazat adok Totyának. Én azt szeretem hogyha minden működik az autón. Igaz hogy most akarok új fejegységet meg mélyládát, de az anyós ajtónál jobban idegesít hogy felfele nem működik az ablak kapcsolója. Amúgy a fékeim baromi jój lettek, Az olaj bármilly érdekes hogy füstöl egy deka nem fogyott belőle. Azért hogy a Talin voltunk igazatok van vettem is tegnap igaz hogy csak 15W 40 es de Castrol GTX olajat bele. Majd hétvégén lecseréljük.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hamár hamár itt vok írok. Na szal lecseréltük az olajat a kocsiban csupa márkás oilra és lám csoda nem füstöl már. Úgyhogy mostmár totál ráfekszek a fejegység és mélyláda cserére.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jah igen és még visszakanyarodva. az illegál témához ("vissza kettő -> padló") Minél jobban elzárják a szigetet az egész át fog terelődni a sima utcára és tényleg az lessz mint a F&F 1 ben hogy mindenhol az utcán tuning verdák. Na mondjuk az má döfi lenne nagyon. Csak szarok az utak :x
anzsel
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: anzsel »

Na hello mindenkinek.

Épp az imént kaptam egy emailt kedves tagunktól Galanics Mátétól, hogy elkészült az ő honlapja is ami kizárólag csak e9-es típusokkal foglalkozik.

Ha van kedvetek nézzétek meg.

http://corollae9.extra.hu/news.php
AE92 gti ( 4A-GE)
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Layosh! Szerintem legközelebb ne öntögesd össze az olajokat. Azt hogy márkákat összekeversz azonos viszkozitással, az még sokak szerint belefér, de az, hogy más viszkozitás is, teljesen abszurd. Beszúrok ide egy totálkáros választ hasonló kérdéskörben:

"1. Az olajok keverése nem hasonlítható a növénynemesítéshez. A végeredményként kapott olajmix valószínűleg gyengébb tulajdonságú, mint az olajok külön-külön lennének.

2. Illik legalább azonos bázisú olajat (rész-szintetikus, szintetikus) használni az utántöltéshez, nem csak a viszkozitás számít."

aztán olajfutár.hu-ról:

"A különféle olajok keverése is megengedett. Igaz, ilyenkor a minõség a gyengébb fajta felé tolódik el."

Szóval nem nagyon van értelme. Ha nagyon a legjobbat akarod a motornak, használj MoS2, vagyis folyékony Molibén adalékos olajat (Liqui Moly, Fuchs). Ebből a 10W-40-es olaj nem olcsó, de biztos hogy kisebb lesz a surlódása a motornak, mint egy átlagos 10W-40-nél.
Válasz küldése