Feltétlenül kérünk képeket majd a terepszemléről is!
Egy tipp. Ha nem muszáj, akkor ne legyen házikó. Maradjunk a sátorozásnál. Vagy fele-fele.
Tehát cél erdős dombos hegyes környék, egy füves tisztsá patakokkal övezve. Ahova még eljutnak a szétültetett körbeszoknyázott tagok is, na meg ahova kevés "külsős" ember, rendőr erdész nézelődik.
Sziasztok, nekem is tetszik ez a tali, én konkrétan Nyéktől 4km-re lakom, és nekem az az egy naj bajom apám elvittek a fehér ótót és lehet h csak szeptemberben jön haza, a másik corolla pedig szét van szedve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shui 2007 aug. 11, 01:36 pm-kor.
Shui írta:Sziasztok, nekem is tetszik ez a tali, én konkrétan Nyéktől 4km-re lakom, és nekem az az egy naj bajom apám elvittek a fehér ótót és lehet h csak szeptemberben jön haza, a másik korolla pedig szét van szedve
Szia Shui!
Akkor majd valamelyikünk felvesz! És akkor Te is részt tudsz venni mind a terepszemlén, mind a talin!!!
Először várjuk meg Gery-t és utána találkozzunk! JÓ???
Egyébként én ezeket javasoltam a megbeszélésre: aug. 20-a előtt (hétvége: általában nem dolgozunk) vagy után (valamelyik nap munkaidő után esetleg) valamikor???
Sziasztok!
Az volna csak a kérésem, hogy legyetek szívesek annak is utánanézni, hogy van-e elérhető közelségben használható mellékhelység! A gravitációs budi is megteszi, csak le lehessen ülni. Előre is köszi!
Nekem elvileg a 18-19-20 jó, meglátjuk, hogy gyakorlatilag mi újság, azt hiszem pénteken tudok bővebbet mondani. 21-25-ig csak este (hogy mennyire, az mindig aznap derül ki).