Írjunk a hangulatról az utazásról az ott töltött időről, a bombázó mamiról a szomszédban, a telefonso beszélgetésekről, a pörköltről...
Remélem népszerű topic lesz!
hát igen meg kell mondanom öszintén én is tartotam hogy mien lesz a társaság ki hogy viszonyul a másikhoz de szerintem nagyon jól ösze szokot a csapat ha lehett már az elején ilyet mondani.köszi mindenkinek a tegnapi napot!Pacsker írta:Első komolyabb klubtalálkozónk...
Nagyon féltem, hogy mi lesz: senki nem ismeri egymást, a szervezés, az, hogy a bográcsozásra összedobjuk a pénzt, hogy mi lesz az úton, hogy bográcsozásnál csak páran fogunk főzni húst vágni, tüzet rakni, hogy milyen lesz a hangulat, hogy feloldódnak-e az emberek.
És semmivel nem volt baj SEMMIVEL!!!![]()
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy eljött és hoyg így lezajlott az egész! Mindenki szerepet játszott benne! Tényleg köszönöm![]()
Nem is tudom, hogy azon kívül, hogy jöhettek volna többen is, lehetett-e volna jobb ez a nap. Szerintem tökéletes volt! Mindenki feltalálta magát, mindenki segített mindenkinek, mindenki mosolygott(aképeken is látszik)
Köszönma vidékről érkezőknek különösen, hogy eljöttek. Ha nem is a korai ébredésről, ha már csak az ő külön benzinükről beszélünk... Köszönöm, hogy eljöttetek![]()
![]()
Nagyon tetszett. Remélem mindenki jól érezte magát. Estére fájt a hasam és azthiszem nem a pörkölttől, igaz az is megfektetett, hanem a sok röhögéstől![]()
A képeket a jövő hét folyamán, ha mindenki átküldte a sajátjait, felrakom egybe.
Következő nagyobb találkozó 3-4 hét múlva(ottalvós sátorozósra gondoltunk) Hogy ne kelljen a vidékieknek hazamennie. na meg egy kis alkohol fogyasztás sem árt
ha gondoljátok nyissunk egy topicot erről a találkozókban.
Még több ilyet!! Már alig várom a következőt!!!![]()
![]()
![]()