Jó biza, ráadásul szép és igényes is! Szinte új, most készült el. Teli lakat, teli fény szétkönnyítve...
Kéne!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Lackó írta:Én pedig a kihívást keresem egy ilyen autóban. Egy kész valami nem kel-
lene. Olyan legyen, amilyet én elképzelek.....
Persze ez csak szerény magánvélemény.
Ez mondjuk így van, de sajna garázs meg hely nélkül egy ilyet elfogadnék mert lehet még saját ízlés szerint pofozgatni.
Egyszer akkor is lesz egy legalább 3beállásos garázsom, akkora lesz, mint a ház! )))
Igen-igen! Szerintem is az kisebb átalakításokkal. Egyszer láttam egy Liftback-et. Talán van is róla képem. Az letagadhatatlanul Corolla volt, és a 4 kocka lámpa kifejezetten jól mutatott rajta!
50ért nagyon baba. És szerintem nem Honda motor van benne, hanem karbis 4A.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)