Na kik is akartak ilyet? Azonnal vegyék meg, akármilyen állapotban van! 250 ezer ft!!!!
Már csak 150e! De ilyen kasztnival még soha nem láttam, nézzétek meg a seggét! Mint a sedan hacsi...
Ennyiért megéri, még klíma is van benne meg xenon!
Én nem ezt linkeltem. Valami gixer van a hirdetésben. Ez egy szutyok. 80-ért volt fen tegy hónapja. Valaki megvette és azt hitte szakítani fog rajta.
Én tûz piros csillogó ST18-at raktam fel. 1.6
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Én nem ezt linkeltem. Valami gixer van a hirdetésben. Ez egy szutyok. 80-ért volt fen tegy hónapja. Valaki megvette és azt hitte szakítani fog rajta.
Én tûz piros csillogó ST18-at raktam fel. 1.6
csodálkoztam is, hogy mi van...
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
A két kocsi között nem csak ennyi a különbség. A carina-nak viszont nagyon kell igyekeznie, hogy elsõként vegye be az elsõ kanyart. A végsebessége viszont csak 210km/h. A rallicross autók úgy vannak építve, hogy iszonyat robbanékonyak legyenek. A bugatti és a többi országúti versenyautó viszont 200km/h felett is dinamikus kell, hogy legyen - ahol a rallicross autók már a végsebesség közelében vannak ( persze ez váltóáttétel függvénye ). Szerintem itt éppen a váltóáttétel kompromisszuma okozza azt, hogy hasonló gyorsulással bírnak 100 km/h ig. A országútiaknak - úgy tudom - már az elsõ fokozata is elég hosszú, a rallinál meg 2-õt 3-mat is kapcsolnak 100km/h-ig.
ex bubidisc felhasználó
Igen. Én is hitetlenkedve néztem elõször, de ezt az értéket kell, hogy tudja, hogy versenyben maradjon. A vetélytársak nem fogják megvárni mert olyan szép piros. Kizárólag zárt pályán, de én is szívesen beszíjaznám magam egyszer.
ex bubidisc felhasználó