bubidisc írta:Még 4 ember és megszervezek egy jó kis szombat délelõttöt!
Az eddigi jelentkezõk közül kinek jó a Budaring?
Ha legalább 6-ot mennétek fejenként, akkor a silverkartban 10e az egésznapos jegy és annyit mész amennyit akarsz (bírsz).

érdekel a dolog, tudsz még valami infót küldeni?Bartender írta:bubidisc írta:Még 4 ember és megszervezek egy jó kis szombat délelõttöt!
Ha legalább 6-ot mennétek fejenként, akkor a silverkartban 10e az egésznapos jegy és annyit mész amennyit akarsz (bírsz).
bubidisc írta:érdekel a dolog, tudsz még valami infót küldeni?Bartender írta:bubidisc írta:Még 4 ember és megszervezek egy jó kis szombat délelõttöt!
Többieknek hogy tetszik?
Én már voltam ott 2x, a pálya és a kocsik nem rosszak, de az utolsõ alkalommal már majdnem hánytam a kipugáztól... (zárt tér)Bartender írta:bubidisc írta:érdekel a dolog, tudsz még valami infót küldeni?Bartender írta:
Többieknek hogy tetszik?
www.silverkart.hu
10.ker Kozma utca.
Akkor éri meg egy egésznapos karszallagot venni, ha legalább 6-szor mentek fejenként, mert 1800 körül van 1 menet.
Van olyan lehetõség is, hogy lekapcsolják a világítást és csak UV fényben, kukásmellényben lehet menni... Nagyon kemény
Vasárnap megyek oda megint gokartozni, majd felmérem a terepet.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)