Mostanában megnőtt a motorcserekedv
E9 alkatrészek (1987-1992)
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
1.6-os, de meg nem gondoltam at reszelteiben. Nem tudom, mit bir a kaszni. Hely (urtertalom) boven van a motorterben, csak nem tudom, mennyire kivitelzheto.Toytib írta:Milyen motort szeretnél!
Mostanában megnőtt a motorcserekedv
Van egy nagy tervem es ha bejon es kivitelezheto, akkor... HUuuuuuuuu! De errol majd picit kesobb. Ahhoz mindenestre kell egy 1.6-os motor.
- CindR
- Gyakori látogató

Naa, mesélj légyszi a terveidről! Fúrja az oldalamat!andoriusz írta: 1.6-os, de meg nem gondoltam at reszelteiben. Nem tudom, mit bir a kaszni. Hely (urtertalom) boven van a motorterben, csak nem tudom, mennyire kivitelzheto.
Van egy nagy tervem es ha bejon es kivitelezheto, akkor... HUuuuuuuuu! De errol majd picit kesobb. Ahhoz mindenestre kell egy 1.6-os motor.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Re: Váltó
Helló.Ericka írta:Sziasztok!
91-es Corolla váltó-t keresek elsősorban, de a csapágy is nagy segítség lenne hozzá.
Aki tud ilyet kérem email címemre írjon!
Ericka
Olvastam hogy kidobálja az ötödiket. Ha ez miatt kellene csapágy,akkor rossz úton jársz.
Egyéként nekem van váltóm és külön alkatrészem is hozzá.
Az ötödik kidobálását a szinkrondob és a kapcsológyűrű kopása okozza
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
- CindR
- Gyakori látogató

Nekem is egy idő után állandóan kidobálta ötösből. Nekem komplett ötödik fokozatot cseréltek. Nem volt olcsó, de az, hogy pályán 5-ben előzés közben mikor a seggemben már jönnek, és egyszercsak kidobja, és a sebességem rohamosan elkezd csökkenni...., hát mit mondjak megérte...
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Shui
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Nekem van egy 1.6 Si corollám (4A-FE ,AE92), és volna egy olyan problémám h kicsit, nagyon leütöttem az alját és a tűzfal alatti motortartó gumbak szétment (kopog az autó) nem tudjátok hogy mennyibe kerül meg hogy meg mint tudok keríteni, mert voltam a miskolci toyotásoknál, de nagyon szerencsétlenek és lekezelőek voltak... kérdeztem egy kb értéket azt mondták 12000 huf, ha lehet olcsóbban szeretném beszerezni:)
Nekem van egy 1.6 Si corollám (4A-FE ,AE92), és volna egy olyan problémám h kicsit, nagyon leütöttem az alját és a tűzfal alatti motortartó gumbak szétment (kopog az autó) nem tudjátok hogy mennyibe kerül meg hogy meg mint tudok keríteni, mert voltam a miskolci toyotásoknál, de nagyon szerencsétlenek és lekezelőek voltak... kérdeztem egy kb értéket azt mondták 12000 huf, ha lehet olcsóbban szeretném beszerezni:)
- paradoxx
- Gyakori látogató

Szia!
A Toyota Miskolcról én is tudnék mesélni
De komolyra fordítva a szót, egy telefont megér: Nipparts Kft. (bp. 13. ker) 288-0553 vagy 288-0554
Szerintem a szállítás is megoldható.
Az alkatrész nagykerek közül a Láng, a Bárdi webshopja nem tartalmaz motortartó bakot AE92-höz, a Unix webshopja meg éppen nem üzemelt, amikor néztem. Ezen kívül bontók
A Toyota Miskolcról én is tudnék mesélni
De komolyra fordítva a szót, egy telefont megér: Nipparts Kft. (bp. 13. ker) 288-0553 vagy 288-0554
Szerintem a szállítás is megoldható.
Az alkatrész nagykerek közül a Láng, a Bárdi webshopja nem tartalmaz motortartó bakot AE92-höz, a Unix webshopja meg éppen nem üzemelt, amikor néztem. Ezen kívül bontók
Eladva...
-
Pacsker
Tökéletes válasz Paradoxxx! 
Annyit, hogy sajnos tényleg nagyon drágán adják a bakokat! Talán még a neten megpróbálhatnád alkatrésznek eladó corollákból.
Nekem mind a 3 kivan és ha úgy megyek vele, hogy 5ös hetven kicsi lejtő mondjuk és iciripicirit nyomom a gázt, akkor elkezd ugrálni, amikor a gázt és a motorféket váltogatja. Nagyon idegesítő. "lötyög benne a motor"
De pont az ára miatt nem cseréltem ki én sem eddig
Annyit, hogy sajnos tényleg nagyon drágán adják a bakokat! Talán még a neten megpróbálhatnád alkatrésznek eladó corollákból.
Nekem mind a 3 kivan és ha úgy megyek vele, hogy 5ös hetven kicsi lejtő mondjuk és iciripicirit nyomom a gázt, akkor elkezd ugrálni, amikor a gázt és a motorféket váltogatja. Nagyon idegesítő. "lötyög benne a motor"
De pont az ára miatt nem cseréltem ki én sem eddig
- Shui
- Gyakori látogató

Köszi az infókat, ha nagy leszek meghálálom:D
Amúgy apám ismeri mindkettő igazgatót a toyotásoknál csak nincs kedvem várni apura mert neki sosincs ideje:) Amúgy meg van 1 ua. corollánk alkatrésznek a héten esek neki és ha úgy alakul 3 bakot tudok szerezni neked Pacsker, én már átraktam volna a másikból a bakot csak apám mondta újat rakjunk bele mondom okééé:D
Amúgy apám ismeri mindkettő igazgatót a toyotásoknál csak nincs kedvem várni apura mert neki sosincs ideje:) Amúgy meg van 1 ua. corollánk alkatrésznek a héten esek neki és ha úgy alakul 3 bakot tudok szerezni neked Pacsker, én már átraktam volna a másikból a bakot csak apám mondta újat rakjunk bele mondom okééé:D