Na én meg mostanában nagyon nem leszek. Hulla vagyok, meg más magán dolgok miatt el vagyok szállva rendesen. Örülök ha ezt az alaktrészes ügyet le tudom rendezni. Tegnap volt szerencsém vezetni egy 206LE 3.0 ás Suprát. 1986 os típust. Bazi jó autó nagyon kezes bárány. Mostanában ennyit tok. Rengeteg a melóm és dolgom minden fronton.
Mindenről, akármikor, akárkivel
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Akkor még egész jól megússza úgy néz ki.
Na én meg mostanában nagyon nem leszek. Hulla vagyok, meg más magán dolgok miatt el vagyok szállva rendesen. Örülök ha ezt az alaktrészes ügyet le tudom rendezni. Tegnap volt szerencsém vezetni egy 206LE 3.0 ás Suprát. 1986 os típust. Bazi jó autó nagyon kezes bárány. Mostanában ennyit tok. Rengeteg a melóm és dolgom minden fronton.
-
Pacsker
Kérnék segítséget valakitől!
Hogy van az, ha a közúton csinálnak rólad egy portfóliót, aztán kijön a papír és te nem vagy köteles megnevezni ki vezette, mert családtag vagy ilyesmi.
Gondolom tudjátok miről szól. Van-e még ez a kibúvó, vagy már megszűnt, mert tudom, h már nagyon meg akarják szűntetni és ha van akkor pontosan hogy kell csinálni.
Köszönöm
Hogy van az, ha a közúton csinálnak rólad egy portfóliót, aztán kijön a papír és te nem vagy köteles megnevezni ki vezette, mert családtag vagy ilyesmi.
Gondolom tudjátok miről szól. Van-e még ez a kibúvó, vagy már megszűnt, mert tudom, h már nagyon meg akarják szűntetni és ha van akkor pontosan hogy kell csinálni.
Köszönöm
- andoriusz
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Ez ugy mukodik, hogy a papiron meg van adva egy torveny szam. Az a torveny azt mondja ki, hogy nem vagy koteles megnevezni az auto akkor soforjet. Assszem (de ebben nem vagyok biztos) a fenykepen levo szemely nem minosul bizonyiteknak. Igy azt kell a papirra irni, hogy a fent nevezett torbeny szerint az autot nem en, hanem egy (pl) rokonom vezette, aki mar nem tartozkodik az orszagban.Pacsker írta:Kérnék segítséget valakitől!
Köszönöm
-
Pacsker
- paradoxx
- Gyakori látogató

Szabálysértési tv. 57. §, asszem még mindig ez az, erre kell hivatkozni, hogy nem vagy köteles vallomást tenni saját magad vagy rokonod ellen. Tervezik, hogy megszüntetik, de egyelőre még úgy tudom, hogy létezik.
"Az adatkérő nyomtatványra, az egyéb rovatba írja be a felszólított, hogy "Az adatszolgáltatást a Szabálysértési törvény 57.§ szakaszában biztosított mentességi jogomra való tekintettel megtagadom, mivel nem vagyok köteles sem magamra, sem hozzátartozómra terhelő nyilatkozatot tenni." Ezt a válaszlevelet a nyilatkozat átvételétől számított nyolcadik nap éjféléig ajánlott-tértivevényes levélben postázza vissza a feladónak. Ilyen esetben többnyire a hatóság megszünteti az eljárást."
Forrás, olvasd el az egészet: http://www.sebessegmeres.info/lawcentral.php?show=234
Amúgy minden infó egyben:
http://www.sebessegmeres.info
"Az adatkérő nyomtatványra, az egyéb rovatba írja be a felszólított, hogy "Az adatszolgáltatást a Szabálysértési törvény 57.§ szakaszában biztosított mentességi jogomra való tekintettel megtagadom, mivel nem vagyok köteles sem magamra, sem hozzátartozómra terhelő nyilatkozatot tenni." Ezt a válaszlevelet a nyilatkozat átvételétől számított nyolcadik nap éjféléig ajánlott-tértivevényes levélben postázza vissza a feladónak. Ilyen esetben többnyire a hatóság megszünteti az eljárást."
Forrás, olvasd el az egészet: http://www.sebessegmeres.info/lawcentral.php?show=234
Amúgy minden infó egyben:
http://www.sebessegmeres.info
Eladva...
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Beülsz az enyémbe és meglátjuk. Ha nem elég nézünk valami űber tuning gépet.andoriusz írta:ha lesz lehetosegem egyszer, akkor szivesen megmutatomLayosh írta:Hogy én is beültem Andi mellé, nagyon nyugodtan vezet. Nem rángatja a kormányt meg ilyesmi. Nagyon éreztem, hogy össze van szokva a géppel.
Kíváncsi lennék, egy erősebb géppel, hogy nyomná...
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ