Ha jól tudom belülrõl fogja két csillagcsavar. Letörni lelehet, de leszerelni nehezebb.
Jah, letörték az emblémát, a csavarokat meg bele. Újonnan 7000ft lenne, de azt sokallom, bontóban meg nem volt, így jó lesz a ragasztás is. A család másik autóján is ragasztva van a Xsara meg a hdi felirat. Már két éve bírja.
Biagio! Mennyibe adnád? Egy ezres?
Nem kérek érte pénzt,nem ebböl akarok meggazdagodni!
Én se fizettem érte, csak gyüjtögettem az évek alatt!
Csak club tagoknak akarom adni,nekem csak foglalja a helyet.
Bp.-en tudom átadni személyesen,ha valakinek kell valamelyik!
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sziasztok !
Múlthéten vásároltam egy 98-as Toyota Corolla 1.3 sedant, amiről sajnos hiányoznak az emblémák és a felíratok. A motorháztetőre valót megtaláltam a kesztyűtartóban és vissza is ragasztottam, de a csomagtérajtóra valóak nincsenek meg.
Próbáltam már vatera/e-bay stb.. de nem nagyon találtam, bontóst is kérdeztem de csak kompletten adná csomagtérajtóstul.
Ebben szeretnék segítséget kérni ! Akinek lenne feleslegben és elfogadható árat mondana ezekért, (Toyota és Corolla felírat ill. embléma) az kérem írjon ! Előre is köszönöm !