Felszereltség függõ, van tisztán analóg is...Pacsker írta: Tudtommal egyik E11-ben sem volt km spirál. Az összes elektromos km jelet kapott, mint ez is.
Ahol a megtett km digitális kijelzésû illetve ABS szerelt, az már jeladós...
Szabber

Kormánymû, kormány Bubiéba jó lehet?Pacsker írta:A mûszeregység 99%, hogy elmegy. Hétfõre félre van rakva. 15 ezer az ára. Ha nem viszi el, már ketten állnak sorba, de ha még ezután is megmarad, ide beírom.
Kétlem, hogy akárkinek is digitális a mûszeregysége. Esetleg arra gondolsz, hogy az össz km-t digitálisan írja már. (Van olyanom is, angol!)
Tudtommal egyik E11-ben sem volt km spirál. Az összes elektromos km jelet kapott, mint ez is.
Elvileg a Hétfõi emberke viszi a komplett belteret. Mert 3 ajtós Hb-e van. Ha nem viszi, akkor is szeretném egybe eladni, de lehet adom majd külön a 4 ülést és a kárpitokat. Szerintem az ülés egy az egybe belemegy a 4 és 5 ajtósba. Mi régebbi típusoknál alkalmazzuk. Ha nem megy el, akkor félrerakjam Gyöngyi?
Ma hoztam megint egy csomó alkatrészt.
Képeket is rakok vasárnap. Komplett autó: Ajtók (ezüst), elektromos ablakok, szervós kormánymû, egész beltér, komplett hátsó futómû, 4A-FE 115 lovas komplett motor +Ecu, +kábelköteg, 4 gólyaláb mindenestül, jobb elsõ sárvédõ, 3 küllõs kormány (lufit kell bele venni)....
Ha valakinek kell valami, addig stipistopizhat. Esküvõn leszek. Ezeket még nem hirdettem meg.

Így van, az enyém spirálos (izzócserekor láttam).szullosz írta:Felszereltség függõ, van tisztán analóg is...Pacsker írta: Tudtommal egyik E11-ben sem volt km spirál. Az összes elektromos km jelet kapott, mint ez is.
Ez hasznos infó, jól jöhet mégszullosz írta: Ahol a megtett km digitális kijelzésû illetve ABS szerelt, az már jeladós...

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Az ablaktörlõmotor E11-ben egyforma, viszont az a szakaszos törlést - ha erre gondolsz - nem egy külön relé végzi, hanem az a kapcsolóba van beépítve. A lábkiosztás megegyezik! Kérdés, hogy a csatlakozó alakja egyforma-e...Zsoltee írta:Esetleg egy intervallumos ablaktörlõkapcsoló nincs a cuccok között? Apu E11 sedánjába szeretnénk rakni. Ezzel kapcsolatosan kérdés: kell-e valami még hozzá a kapcsolón kívül? Valami relé vagy új ablaktörlõmotor? Vagy csak simán bajuszkapcsolócsere?