Vásárlási segítség
- Ewing
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1990
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Igazatok van még gyûjtõknek is sok ez az összeg, amit az is bizonyít, hogy legalább egy éve hírdeti
. Különben tényleg különös csóka, érdekesen gondolkodik, õ egy Audi A3-ast szeretne kihozni az autóból
. Én mondtam neki jobban járna sokkal, ha ezt használná
, de tipikus álmodozó a tulaj, többre értékeli mint a piaci ára, de ha talál madarat, hát álmodozzon, nincs ezzel semmi baj.
EE90 2E-E; 1,3 Liftback
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Hiába újszerû a kocsi. Akkor is már lassan felnõtt korú. Szerkezetileg öregszik. Le kell cserélni benne mindent, úgy kell indítani. Még az is lehet, hogy a szelepszárszimmeringeket is, ugyanis azok gyakorlatilag szárazon állnak évek óta.Ewing írta:Szia Lyani
Ha a tesód nem akar keményen terepezni akkor ezt mutasd meg neki.
http://www.hasznaltauto.hu/2034052_toyota_corolla_1990
Én megnéztem tavasszal, nem hittem el amit láttam, majdnem 20 éves autó és teljesen gyári állapotú, végig garázsban tartott, úgy emlékszem 12208 km van benne vagy e körül de tényleg, ezt a keveset is az elsõ 5 évben mente azóta garázsban áll, sehol rozsda vagy horpadás, teljesen olyan volt mintha szalonban állt volna, a tulaj egy lassan nyudíjas fószer aki kint él Amerikában. Ugyan sokat kér érte és sajnos engedni is csak minimálisat hajlandó, de ha valaki hosszútávra veszi saját részre nagyon megéri, egyedüli hiányossága, hogy nincs benne klíma.
Én megvettem volna de sajnos az öreg nem volt vevõ az alkura.
Idióta az öreg. Ennyi pénzért már egy utsó szériás Carina E-t kapsz, ami
hasonló állapotú, és klasszisokkal jobb, felszereltebb.
- Ewing
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1990
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Sziasztok
Biztosan van igazság abban amit mondtok, egyébként egészen addig amíg meg nem néztem a saját szememmel nekem is ugyanezek a dolgok juttottak eszembe (olajfolyás, elöregedett tömítések, nem indul, stb.), de amikor megláttam körbenéztem akkor csak csodálkoztam, hogy van az, hogy közel húsz évesen is ennyire zsír az autó. Az indításról pedig annyit, elsõre beindult, a motoron tömítéseknél semmi olajfolyás, egyszóval tényleg gyönyörû kívûl-belül (a gazdája minden évben legalább egyszer beindította és ment vele néhány kört). Ne értsetek félre nem akarok rábeszélni senkit mert ennyiért horror, de nekem nagyon bejött
. Amit feltett a netre képet borzalmas, nem is értem azzal a képpel mit akar (az alapján elképzelhetetlen mennyire gyári az autó)
És ennyi, befejeztem az áradozást
.
Biztosan van igazság abban amit mondtok, egyébként egészen addig amíg meg nem néztem a saját szememmel nekem is ugyanezek a dolgok juttottak eszembe (olajfolyás, elöregedett tömítések, nem indul, stb.), de amikor megláttam körbenéztem akkor csak csodálkoztam, hogy van az, hogy közel húsz évesen is ennyire zsír az autó. Az indításról pedig annyit, elsõre beindult, a motoron tömítéseknél semmi olajfolyás, egyszóval tényleg gyönyörû kívûl-belül (a gazdája minden évben legalább egyszer beindította és ment vele néhány kört). Ne értsetek félre nem akarok rábeszélni senkit mert ennyiért horror, de nekem nagyon bejött
És ennyi, befejeztem az áradozást
EE90 2E-E; 1,3 Liftback
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ez már több mint változatosság!decaon16 írta:Biztos hallottál már róla, hogy "a változatosság gyönyörködtet" !bubidisc írta:Olyan mintha a Cindy Crawford lenne a feleséged de Te Falusi Mariannal
szeretnél randizgatni!
Csak ismételni tudom magam.
Egy ilyen gyöngyszemet feláldozni egy bumfurdi felspécizet VW GOLF-ra...
Azonnal beszélnie kéne Feldmár Andrással mert ez már csak rosszabb lesz!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
corolla gti
sziasztok voltam nézni egy corolla gti-t
eléggé rendben volt.
egy baja volt
néha váltáskor a válto felöl reccsenö hang jött.de vette a sebességet jol meg minden.
azt mondta a tulaj egy vátoolaj csere megoldja,ezekhez mennyire találni bontoba alkatrészt?
ö lenne az:http://www.hasznaltauto.hu/3222666_toyota_corolla_1990
eléggé rendben volt.
egy baja volt
néha váltáskor a válto felöl reccsenö hang jött.de vette a sebességet jol meg minden.
azt mondta a tulaj egy vátoolaj csere megoldja,ezekhez mennyire találni bontoba alkatrészt?
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Re: corolla gti
Helló!hp16 írta: ...néha váltáskor a válto felöl reccsenö hang jött. De vette a sebességet jol meg minden. Azt mondta a tulaj egy váltóolaj csere megoldja,
Lehet, hogy váltóolaj probléma...
Lehet, hogy a szinkrongyûrûk kopottak...
Lehet, hogy a tengelykapcsoló nem emel ki rendesen...
Lehet, hogy a fokozatváltó mechanika kopott...
Lehet, hogy nem értek hozzá...
Szabber
Ha rá tudsz dobi gyorsan 200-300 ezret (az átíráson felül) arra a kocsira, akkor nyugodtan vedd meg.hp16 írta:sziasztok voltam nézni egy corolla gti-t
eléggé rendben volt.
egy baja volt
miért?ismered a kocsit?mi baja?én amit találtam a rohadás meg a váltoAndrewGL írta:Ha rá tudsz dobi gyorsan 200-300 ezret (az átíráson felül) arra a kocsira, akkor nyugodtan vedd meg.
Megnéztem valamikor 1-1,5 éve, talán még írtam is róla az eladó Corollák címû témában. Akkori állapotában minimum 4 gátló csere, rohadás javítása, motortérben sok olajos alkatrész. Meg nem is ment úgy, ahogy kellene neki. Úgy emlékszem, a váltóval akkor nem volt gond.hp16 írta:miért?ismered a kocsit?mi baja?én amit találtam a rohadás meg a váltoAndrewGL írta:Ha rá tudsz dobi gyorsan 200-300 ezret (az átíráson felül) arra a kocsira, akkor nyugodtan vedd meg.
Ja és a teszkós belsõrõl ne is beszéljünk:)