Tudom, hogy mindenki a Bazinagy Tiszafüredi Corolla Club Találkozó-t (BTCCT) copyright várja! Én eléggé el nem ítélhetõ módon nem leszek ott.
Nem adom viszont fel, hogy egy hasonló évjáratú 1,3 16v corolla-val körbezúzzunk a ringen!
Ez még bele kell, hogy férjen valakinek. Max. respect annak aki megteszi ezt Nekem és Velem!
Csá!
Bú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bubi 2009 aug. 04, 06:59 am-kor.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
bubidisc írta:Tudom, hogy mindenki a Bazinagy Tiszafüredi Corolla Club Találkozó-t (BTCCT) copyright várja! Én eléggé el nem ítélhetõ módon nem leszek ott.
Nem adom viszont fel, hogy egy hasonló évjáratú 1,3 16v corolla-val körbezúzzunk a ringen!
Ez még bele kell, hogy férjen valakinek. Max. respect annak aki megteszi ezt Nekem és Velem!
Csá!
Bú
Ez akkor egy pénteki nap, én benne vagyok, amúgy is szabin leszek. De majd térjünk még vissza...
Többiek?
Ez szabadedzés ugye? Tehát a szokásos.
Most kicsit kevesebb a credit és csak a maradék 1 alkalmat nyomom le a bérletrõl, hacsak nem találok valami ellenfelet magamnak, hasonló kategóriából...
E11-es vagányok, ébresztõ!!!
ex bubidisc felhasználó
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
szipak írta:ez valami nyílt nap? vagy kell fizetni? ha addigra rendbe lesz az autóm, akkor én is lehet megjelenek
A bámészkodásért nem kell fizetni. Nem csak autócsodákat lát az ember, hanem leleményes tuningmegoldásokat is. Ez nekem olyan lehet mint másoknak a sziget.
Ha viszont körbe szeretnél gurulni a szekérrel a pályán azért elkérnek egy kis aprót. 7800 Ft asszem a 3 x 20 perc ami bõven elég egy autónak 1 évre.
Továbbra is szeretném látni, kezeket a magasba E11-ek!
Csõ!
Bú!
ex bubidisc felhasználó
Ha jól kalkulálok, akkor 2 db FWD 4AGE nevezni is fog Bohi és jómagam nevében!
Többiek?
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Sajnos nem tudok menni. 1100km-re leszek munka ügyben.
Tényleg sajnálom
Tessék meglesni Bohi autójában a szerkezetet! Akinek tetszik, rendelhet belõle!
Klubelnök