Balanyi Krisz, ha jól emlékszem és Miklós Gabi keresett nálam keretet. Lesz rá igény szerintem.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Kérném azokat a klubvezetõket, akinél még van Rendszámkeret, hogy írjanak ide egy Postot.
Mennyibe kerül, miéyen elérhetõségen zaklassa õt, aki vásárolni szeretne!
Köszönöm!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
decaon16 írta:
Jajám! És az én rendszámkeretemmel mi van? Miféle suttyó üzletember az ilyen?
Az már más kérdés hogy pénzt még nem adtam, és gyakorlatilag 4 hónapja nem találkoztunk személyesen.
Kedves Misel
A hétvége folyamán Orosz Atti megvette az utolsó rendszámkeretemet.
De hozzáteszem ehhez, hogy egy pár még a csomagtartómban lakik, a Te számodra! Ügyeltem rá, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe! A legközelebbi találkozásunkkor odaadom!
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Lekötelezel!
Asszem ilyen hosszú ideig még nem tároltál egy terméket egy feltételezett vásárló számára! Hálám üldözni fog! Csak fussunk már össze végre!
Ha van még rendszámtáblakereted, tegyél félre nekem légyszives egy párat. Legkésõbb A tiszafüredi találkozón át tudom venni. Vagy hét közben este 6 óra után Budapest területén .
Üdv.: Anti
Ha van még rendszámtáblakereted, tegyél félre nekem légyszives egy párat. Legkésõbb A tiszafüredi találkozón át tudom venni. Vagy hét közben este 6 óra után Budapest területén .
Üdv.: Anti
Hello,
Mailedet megkaptam írtam pm-et, természetesen neked is félre téve.
hívj és beszéljünk telefonon: huszas/9huszonöt-8egy-84
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem