Hali!
Tudja valaki hogy hol lehet szerezni a szedán kivitelre a csomagtérajtón lévő Toyota emblémát? Utánajártam és azt mondták hogy az új 5-6ezer...
Gondolom esetleg az évjárat (2001) nem sokat számít, mármint a nagysága miatt...
Nézz be az Ebay-re, mert a fényezés után én is ott vettem a feliratokat. Kb. 1 font/db, a másik 7 font, mire elküldik De zsír új, és eredeti. Csak messziről küldik Pl. Hong Kong
Hegének már irtam privibe, hogy van uj emblémám, esetleg ha valaki másnak is kell jelezze nem csak embléma feliratok is vannak (toyota, corolla, 1.6,....).Akkor utána nézek.
Most fogsz kikészülni a fényezö kollégámnak volt GTi feliratja, de kb 2 honapja kidobáta az összes emblémát mert csak ott "hánykolodott".
Pacsker
Neked megnéztem a diszrácsot az egyik cégautonk e90-es de az nem kromozott, vagy már lekopott, az alkatrészesekkel kifilmeztettem ök azt mondják hogy nem lehet külön cserélni, csak egyben van a diszrács.
Ennyit tudtam segiteni, nekem van 3 különbözö méretü toyota emblémám, és két toyota feliratom, ha valakit érdekel pontos méretet tudok küldeni.
Nem a 3 díszrács alján végigfutó króm csíkocska kopott le, hanem az alsó csík bal oldalán levő GT-i felirat.
És cserélhető egyenként. Itthon nekem van még egy sima E9 hűtőrács, amin nincs GT-i felirat és már szét is van szedve csíkokra. Ha valakinek törött az egyik, szóljon bátran. két pattintás és már bent is van.
Naah, az jó lenne, köszi. Persze, tudok várni, annyira nem zavar, hogy nincs embléma elöl, már így vettük az autót. Valakinek biztos kellett a kocsijára, ezért lelopta:D.
Ha jól tudom belülrõl fogja két csillagcsavar. Letörni lelehet, de leszerelni nehezebb.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)