Holnap csinálok képet a szépségrõl....mostanában ugyis aprobb javitások,szervizelések lesznek végrehajtva,ugyhogy majd lesz kérdésem bõven.Pacsker írta:Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál! Biztos vagyok benne, hogy sok hasznos információt fogsz találni a fórumon! E9 tulajból "rengeteg" van, így bátran tedd fel a kérdéseidet is!
Igazi ritkaság a tied! Volt szerencsém ülni egy olyanban! Rögtön bele lehet szeretni, vagy a púpos mocitetejébe, vagy a nagy csomiterébe!
Fényképeket kérünk mindenképp!
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál és csatlakoztál!
Külön öröm, legalábbis számomra, hogy egyre több "béka" van a klubban!
Aztán tessék minél hamarabb eljönni egy találkozóra!
Üdv:
Zsoltee
Örülünk, hogy ránk találtál és csatlakoztál!
Külön öröm, legalábbis számomra, hogy egyre több "béka" van a klubban!
Aztán tessék minél hamarabb eljönni egy találkozóra!
Üdv:
Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Hi!
Új vagyok, még csak ismerkedek az oldallal (megjegyezném, hogy az image verification rész, eléggé megnehezítette a regisztrációt. Guvadt rendesen a szemem, mire sokadjára kaptam egy képet, ami viszonylag olvasható volt
). Magamról csak annyit, hogy szolnoki vagyok és lehet hogy snassz autó, de egy ezüst D4D E14-el mászkálok. Egyelõre ennyit magamról 
Új vagyok, még csak ismerkedek az oldallal (megjegyezném, hogy az image verification rész, eléggé megnehezítette a regisztrációt. Guvadt rendesen a szemem, mire sokadjára kaptam egy képet, ami viszonylag olvasható volt
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Nagyon örülünk, hogy ránk találtál! Az oldalunk is remélhetõleg hamarosan kész lesz, ahol nagyon sok és érdekes tartalmat fogsz látni! Várjuk regisztrációs leveledet is hamarosan!
Egyáltalán nem snassz az autód! Személy szerint nayon megkedveltem az új Corollat! Tetszik, praktikus, nagy, gazdaságos... Egyszóval jó! Ne is beszéljünk a Fielder-rõl (wagon) Láttál már itthon ilyet? Keresd Hege-t a klubban! Neki is van egy ugyanilyen típusa! Volt már több találkozónkon is és attl függetlenül, hogy idõsebb autókból áll a klubpark nagy része, atól függetlenül nagyon jól érezte magát velünk!
Várunk téged is nagy találkozónkon!
Egy megjegyzés! A tied szerintem E15. Ne is kérdezd miért, én sem értem, de az alvázszámodnak elvileg ezt kell tartalmaznia.
A regisztráció nehézségéért elnézésedet kérjük. Sajnos nagyon sok volt a kezdetek kezdetén a BOT és így tudtuk csak megakadájozni a regisztrációjukat.
Jó fórumozást!
Nagyon örülünk, hogy ránk találtál! Az oldalunk is remélhetõleg hamarosan kész lesz, ahol nagyon sok és érdekes tartalmat fogsz látni! Várjuk regisztrációs leveledet is hamarosan!
Egyáltalán nem snassz az autód! Személy szerint nayon megkedveltem az új Corollat! Tetszik, praktikus, nagy, gazdaságos... Egyszóval jó! Ne is beszéljünk a Fielder-rõl (wagon) Láttál már itthon ilyet? Keresd Hege-t a klubban! Neki is van egy ugyanilyen típusa! Volt már több találkozónkon is és attl függetlenül, hogy idõsebb autókból áll a klubpark nagy része, atól függetlenül nagyon jól érezte magát velünk!
Egy megjegyzés! A tied szerintem E15. Ne is kérdezd miért, én sem értem, de az alvázszámodnak elvileg ezt kell tartalmaznia.
A regisztráció nehézségéért elnézésedet kérjük. Sajnos nagyon sok volt a kezdetek kezdetén a BOT és így tudtuk csak megakadájozni a regisztrációjukat.
Jó fórumozást!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- blasius
- Visszajáró

Légy üdvözölve. Nem az a lényeg, kinek milyen a corolla-ja, hanem az, hogy CorollaNova írta:Hi!
Új vagyok, még csak ismerkedek az oldallal (megjegyezném, hogy az image verification rész, eléggé megnehezítette a regisztrációt. Guvadt rendesen a szemem, mire sokadjára kaptam egy képet, ami viszonylag olvasható volt). Magamról csak annyit, hogy szolnoki vagyok és lehet hogy snassz autó, de egy ezüst D4D E14-el mászkálok. Egyelõre ennyit magamról
Te is tudod, milyen autót kell venni
'99 Sedan LT
Köszi szépenPacsker írta:Szervusz!
Jó fórumozást!
1.4 D4D 8 szelep, SOHC, közvetlen common rail, intercoolerrel
Itt bárki megtalálhat:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=45331
Itt bárki megtalálhat:
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=45331
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Újabb infó, hogy a facelift-es E12 már állítólag E13 kóddal ment. A CorollaPacsker írta:Egy megjegyzés! A tied szerintem E15. Ne is kérdezd miért, én sem értem, de az alvázszámodnak elvileg ezt kell tartalmaznia.
Jó fórumozást!
Sedan pedig tutira E15.
- policecars
- Újonc

- Kapcsolat:
- policecars
- Újonc

- Kapcsolat:
Olvasgatom a topikokat, pont ebben volt szó korábban egy rendõr Corolláról, aki lehetne felvezetõautó talikon:

Sajnos õ már nincs köztünk: http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1826.shtml
Ha már témánál vagyunk, kéklámpás Corollák az oldalunkon: http://policecars.hu/p/thumbnails.php?a ... ch=Corolla

Sajnos õ már nincs köztünk: http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1826.shtml
Ha már témánál vagyunk, kéklámpás Corollák az oldalunkon: http://policecars.hu/p/thumbnails.php?a ... ch=Corolla
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Úgy is volt, hogy a tavalyi kirélyréti talira a felvezetõ rendõrmotort a váci leágazásnál ez a Corolla fogja váltani, csak a 2A-n baleset érte.
Elvileg az országban nincs több rendõr Crorolla.
Nagyon jó az oldal egyébként!
Te szerkeszted?
Elvileg az országban nincs több rendõr Crorolla.
Nagyon jó az oldal egyébként!
Te szerkeszted?
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- policecars
- Újonc

- Kapcsolat: