Bõrkormány felújítás
Bõrkormány felújítás
Miután kitakarítottam az autómat és lemostam a kormányt hogy az is tiszta legyen, sajnos kiderült hogy korábba a kormányt valami cipõpasztával tették fekete színûvé! Így a mosást követõen kimutatta a foga fehérjét és nagyon kopott kifakult lett! De most kapott egy friss ápolást szakszerûen!
Most végre újra szép fekete!
Most végre újra szép fekete!
A korábbi találkozók során láttam pár sors társat akinek szintén eléggé csúnyán megkopott a színe a kormánynak! Ezért akit érdekel hogy újra szép fekete legyen annak szívesen segítek! 20 perc alatt rá sem ismertem a régi kormányomra!
Ott ahol mar korábban kopott volt ott tapintásra egy picit érdesebb de ez majd fel fog puhulni!
Remélem sok sorstársamnak tudtam segíteni ezzel!
Ott ahol mar korábban kopott volt ott tapintásra egy picit érdesebb de ez majd fel fog puhulni!
Remélem sok sorstársamnak tudtam segíteni ezzel!
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Én pl. sikerült beszerezni bõrfestéket és azzal is szépen fel tudtam újítani!:)
De a legnagyobb bajom,hogy inkább átbõröztetném valahol,csak igen drága.Lehet hogy jobban járok,ha veszek másikat,mert ugye a kormányagy már adott,csak egy másik sportkormányt kell venni!Mert,ha átbõröztetném az is 15e ft körül van!:(
De a legnagyobb bajom,hogy inkább átbõröztetném valahol,csak igen drága.Lehet hogy jobban járok,ha veszek másikat,mert ugye a kormányagy már adott,csak egy másik sportkormányt kell venni!Mert,ha átbõröztetném az is 15e ft körül van!:(
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
És egy kormány hogyéééé lehetTRD írta:Én pl. sikerült beszerezni bõrfestéket és azzal is szépen fel tudtam újítani!:)
még hogy csak a puffin adhat erõt mi?? 
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Hát van egy haverom és Õ 19 e-ért vett egy viszonylag jó minõségü kormányt.kabos írta:És egy kormány hogyéééé lehetTRD írta:Én pl. sikerült beszerezni bõrfestéket és azzal is szépen fel tudtam újítani!:)
De a legnagyobb bajom,hogy inkább átbõröztetném valahol,csak igen drága.Lehet hogy jobban járok,ha veszek másikat,mert ugye a kormányagy már adott,csak egy másik sportkormányt kell venni!Mert,ha átbõröztetném az is 15e ft körül van!:(![]()
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Hasznos infó!
Köszi Attila! Megyek majd a festékért, ha lesz valaha TE71.
Én Kecskeméten bõröztettem egy nemzetközi hírû cégnél. Emellett nagyon színpatikus a tulaj. Kis kedvezményt is kaptam. 11bõl megvolt a kormány és a váltógomb. A gyári nem volt ilyen minõségû!
Professzionális munka! Imádom! Csodaszép lett tényleg! Rajta hagyattam a a régi bõrt, hogy vastagabb legyen a kormány. Emellett, annyit mondtam:
"látod a duda részt?" Ugyanolyan színû legyen és ugyanolyan cirádás, karmolt anyag". Annyira csodaszép lett, hogy aki eddig látta tényleg leesett az álla! A váltógomb, varrásai is sportosan követik a formát. (gyári TRD-nnél láttam ilyet)
Gabi! 12-13-ból megvan a kormány és a váltógomb, vagy váltószoknya!
Láttunk 9-ért bõrös egyedi sportkormányt. agy nélkül. Abból is volt neki bõven.
Nekem jobban tetszik a gyári GT-i, de ízlés kérdése. Ajánlani tudom csak õket!
Köszi Attila! Megyek majd a festékért, ha lesz valaha TE71.
Én Kecskeméten bõröztettem egy nemzetközi hírû cégnél. Emellett nagyon színpatikus a tulaj. Kis kedvezményt is kaptam. 11bõl megvolt a kormány és a váltógomb. A gyári nem volt ilyen minõségû!
Professzionális munka! Imádom! Csodaszép lett tényleg! Rajta hagyattam a a régi bõrt, hogy vastagabb legyen a kormány. Emellett, annyit mondtam:
"látod a duda részt?" Ugyanolyan színû legyen és ugyanolyan cirádás, karmolt anyag". Annyira csodaszép lett, hogy aki eddig látta tényleg leesett az álla! A váltógomb, varrásai is sportosan követik a formát. (gyári TRD-nnél láttam ilyet)
Gabi! 12-13-ból megvan a kormány és a váltógomb, vagy váltószoknya!
Láttunk 9-ért bõrös egyedi sportkormányt. agy nélkül. Abból is volt neki bõven.
Nekem jobban tetszik a gyári GT-i, de ízlés kérdése. Ajánlani tudom csak õket!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
És ilyet hol lehet venni ?Attila írta:idézem![]()
Vizes sztirol/akrilát kopolimer diszperzió!
20 perc alatt már két réteg volt rajta megszáradva!
Ahogy festettem, mire körbe értem ott már megszáradt!
Ha érdekel megmutatom az eredményt!
Nekem olyan, hogy a kormány 75% -a gyári, a teteje ahol a nap érte és fogod ott kicsit sárgás kopott... van róla képed ?