Az nem lehet a probléma,hogy túlságosan nagy a szelephézag?TSR írta:Próbáltam vhogy felvenni a csörgést de nem sikerült hangos a kipufogóm...TSR írta:Pacsker írta:Lehet, hogy horribilisan el van tolva az elõgyújtásod. Pl 25 fokra. Nézd meg strobival. Csak mondom azt nem értem, hogy miért szüntetné meg ezt egy olajcsere.
Régebben mindig megszüntette szóval ezért gondolom , hogy vmi motorikus alkatrész...
Most már tényleg kéne nekem egy 4AGE szaki aki ránéz és megmondja mi ez, mond egy kb. árajánlatot és ha kell megjavítja (ha kibírom fizetni), nem akarom hogy szétessen...
4AGE (gyorstalpaló)
- TRD
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) 
KE70 ??? Coupe
KE70 ??? Coupe
Nem hidros, lapkas. Errol beszelek, hallgattasd meg olyannal, aki meg tud kulonboztetni csorgest, kattogast, csapagyhangot... Nem tudom merre lax, de csak van arra egy normalis szaki...TRD írta:Az nem lehet a probléma,hogy túlságosan nagy a szelephézag?Ez okozhat csörgést, és még a meleg néha fokozza is!
TSR írta:Ez nem hidrótõkés motor ?? Az olajnyomás szabályozza a szelephézagot vagy vmi ilyesmi....
Törökbálint. Ez csörgésXJS írta:Nem hidros, lapkas. Errol beszelek, hallgattasd meg olyannal, aki meg tud kulonboztetni csorgest, kattogast, csapagyhangot... Nem tudom merre lax, de csak van arra egy normalis szaki...TRD írta:Az nem lehet a probléma,hogy túlságosan nagy a szelephézag?Ez okozhat csörgést, és még a meleg néha fokozza is!
TSR írta:Ez nem hidrótõkés motor ?? Az olajnyomás szabályozza a szelephézagot vagy vmi ilyesmi....
Nincs, épp ezért is vagyok itt, hogy valaki ajánljon nekem egy 4AGE szakit.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Törteli Tibor - fórumon Tibcsi. Neki ez a szakmája és csak Toyotákkal foglalkozik. Kunfehértón lakik, de ha hozzá leviszed, mindenképp lesz érdemleges válasz és javítási költség, sõt ha ott is hagyod, akár napokon belül megjavítás.
Doman Zoltán - fórumon ZDoman. Õ közelebb lakik (Dányban), de annyira nincs ideje, hogy el sem hisszük. Viszont õ is ért a 4AGE-khez, mondhatni elég jól
NAGYON FONTOS, hogy mindkét emberrel elõre egyeztess, kérj idõpontot és ne törj rájuk. Egyáltalán kiderül, hogy vállalják-e és, hogy mikor!
Remélem segítettem!
Törteli Tibor - fórumon Tibcsi. Neki ez a szakmája és csak Toyotákkal foglalkozik. Kunfehértón lakik, de ha hozzá leviszed, mindenképp lesz érdemleges válasz és javítási költség, sõt ha ott is hagyod, akár napokon belül megjavítás.
Doman Zoltán - fórumon ZDoman. Õ közelebb lakik (Dányban), de annyira nincs ideje, hogy el sem hisszük. Viszont õ is ért a 4AGE-khez, mondhatni elég jól
NAGYON FONTOS, hogy mindkét emberrel elõre egyeztess, kérj idõpontot és ne törj rájuk. Egyáltalán kiderül, hogy vállalják-e és, hogy mikor!
Remélem segítettem!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Én a helyedben megkörnyékezném XJS-t is, persze szintén csak elõre egyeztetve.Pacsker írta:Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Domán Zoltán - fórumon ZDoman. Õ közelebb lakik (Dányban), de annyira nincs ideje, hogy el sem hisszük. Viszont õ is ért a 4AGE-khez, mondhatni elég jól
Remélem segítettem!
Koszi Andrew, en max a zajra tudnek egy zeneileg tokeletesebb kifejezest mondani.AndrewGL írta:Én a helyedben megkörnyékezném XJS-t is, persze szintén csak elõre egyeztetve.Pacsker írta:Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Domán Zoltán - fórumon ZDoman. Õ közelebb lakik (Dányban), de annyira nincs ideje, hogy el sem hisszük. Viszont õ is ért a 4AGE-khez, mondhatni elég jól
Remélem segítettem!
XJS írta:Koszi Andrew, en max a zajra tudnek egy zeneileg tokeletesebb kifejezest mondani.AndrewGL írta:Én a helyedben megkörnyékezném XJS-t is, persze szintén csak elõre egyeztetve.Pacsker írta:Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Remélem segítettem!De viccen kivul: ha tenyleg csorges, barmelyik autoszerelo tud neked gyujtast allitani egy strobi meg egy darab drot segitsegevel. Ha nem szunik a hang, legalabb annyit kizarhatsz, hogy nem csorges volt.
Egyébként itt dolgozom a XIII.kerben Szegedi úton
XJS te merre vagy elérhetõ ??
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára TSR 2009 máj. 05, 05:59 pm-kor.
Köszi ! Na végre nevekPacsker írta:Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Remélem segítettem!
Azért elõtte elviszem mindenképp gyújtás állításra is.
TSR írta:Köszi ! Na végre nevekPacsker írta:Ha tényleg nagyon jó szakit szeretnél, aki már látott nem is egy ilyen motort, akkor két embert tudok ajánlani.
Remélem segítettem!Természetesen nem török csak úgy rájuk
Azért elõtte elviszem mindenképp gyújtás állításra is.
MEGOLDÓDOTT.
Mondtam, hogy Csörgés volt
- Frool
- Fanatikus fórumozó

A 4AGE finom mûszer, mint a nõk!
Különbség: a nõ nem szív teli torokból ha lepadlózod!
Bocs csajok a hímsoviniszta megnyilvánulásért.
Különbség: a nõ nem szív teli torokból ha lepadlózod!
Bocs csajok a hímsoviniszta megnyilvánulásért.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://global.ebay.com/4A-G_II_LEVIN_TR ... 51124/item
Lehet megérné ez alapján építeni. Ha a Japánok írták én hiszek nekik
Lehet megérné ez alapján építeni. Ha a Japánok írták én hiszek nekik
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)