Pacsker írta:
Nincs licita!!! Nem akarok rossz szájízt. Aki elõbb stipistopizik, azé. Így igazságos
OKAY! Igazad van Innen is látszik, hogy nem vagy te rossz ember! Az átok az más helyett szállhatott rád Majd veszünk füstölõket és középre állítunk és kifüstöljük belõled!!!!
Nem hagyjuk, hogy így folytatódjon!
E12 Corolla HB 3ajtó D4D 81kw
AE92 Corolla Liftback GTI
„Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem, hogy tudjunk táncolni az esõben."
De ha tényleg jók a gumik, akkor a 4 gumit gyári felnistül egy 10esért én kicsit karcsúnak találom.
Actommy, Lyani meséljetek, hogy csak a felnik mennyibe kerülnek és még nem is találtatok gyárit...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
De ha tényleg jók a gumik, akkor a 4 gumit gyári felnistül egy 10esért én kicsit karcsúnak találom.
Actommy, Lyani meséljetek, hogy csak a felnik mennyibe kerülnek és még nem is találtatok gyárit...
nekem van 8db gyári felnim:D de 20 ért nem adnám el
Pacsker írta:meséljetek, hogy csak a felnik mennyibe kerülnek és még nem is találtatok gyárit...
Én akartam az elõzõre és csak a felnik 3000ft/db, eléggé leamortizálódva és gumi nélkül. Ami jobb állapotban volt, az 4-5000 környéke volt és NEM gyári!
E12 Corolla HB 3ajtó D4D 81kw
AE92 Corolla Liftback GTI
„Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem, hogy tudjunk táncolni az esõben."
Írom magamnak kinek mi kell és hogy állunk anyagilag.
Murray! A Toyota klubos barátaidnak is szólhatsz, ha kell valami nekik!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Egyébként a hûtõmaszkja Toyota emblémás már és nem feliratos. Magyarul 90 utáni az autó. Ha ez valakit érdekel, vagy vadászik ilyenre, szóljon
Klubelnök
Pacsker írta:Egyébként a hûtõmaszkja Toyota emblémás már és nem feliratos. Magyarul 90 utáni az autó. Ha ez valakit érdekel, vagy vadászik ilyenre, szóljon
akk olyan mint az enyém:D 91 es nekem kell a hûtõrács, ha éppek a fülei! 2000?
Pacsker írta:Egyébként a hûtõmaszkja Toyota emblémás már és nem feliratos. Magyarul 90 utáni az autó. Ha ez valakit érdekel, vagy vadászik ilyenre, szóljon
akk olyan mint az enyém:D 91 es nekem kell a hûtõrács, ha éppek a fülei! 2000?
Sokat agyaltam rajta én is, de csak jobb a sima feliratos.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30