sajnos nem jön össze a 13-as kerék azt mondta a cég akitől lenne h csak őszre lenne mert németben sincs 4*100 as
Felni / Dísztárcsa
- paradoxx
- Gyakori látogató

Layosh: 14-es, képek pénteken, mert akkorra jön meg az új. Ezek a felnik vannak most az autón (Stilauto, asszem 5 küllős, megtévesztésnek középen OZ műgyantás matrica, mert alatta Mitsubishi logo van, ezzel vettem az autót).Gumik vannak rajta, de eddig 1-et biztosan venni kell rá, mert szálszakadásos. Dunlop SP10 3E van rajta (185/60 R14 82T). Az autóval egy időben vettem, akkor volt 166e benne, most 199e, és közben téli gumit is használtam, úgyhogy kb. 20-25e-t futhatott. Szóval péntekre fotó, profilmélység, meg a válasz, hogy csak egyet kell-e cserélni. Szezon előtt volt görgőzve, úgyhogy nagy baj nem lehet, de azért majd megnézetem. Peremnél sajnos vannak sérülések, de majd a fotókon kiemelem.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Okés. Ez eddgi egész jól hangzik. Akkor majd egy árat is találj ki meg hogy csavar ügyben tudunk e valamit alkotni.paradoxx írta:Layosh: 14-es, képek pénteken, mert akkorra jön meg az új. Ezek a felnik vannak most az autón (Stilauto, asszem 5 küllős, megtévesztésnek középen OZ műgyantás matrica, mert alatta Mitsubishi logo van, ezzel vettem az autót).Gumik vannak rajta, de eddig 1-et biztosan venni kell rá, mert szálszakadásos. Dunlop SP10 3E van rajta (185/60 R14 82T). Az autóval egy időben vettem, akkor volt 166e benne, most 199e, és közben téli gumit is használtam, úgyhogy kb. 20-25e-t futhatott. Szóval péntekre fotó, profilmélység, meg a válasz, hogy csak egyet kell-e cserélni. Szezon előtt volt görgőzve, úgyhogy nagy baj nem lehet, de azért majd megnézetem. Peremnél sajnos vannak sérülések, de majd a fotókon kiemelem.
- C0l0S
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Ha kell bejössz hozzám a muhelybe és én mindent megoldok neked...gumit tehermentesitöt csavart mindnt!!!Neked csak be kell jönni kiszálni meg majd megint beulni!!ennyi!!!De ez vonatkozik másra is ha esetleg neked nem kell!!!!!Layosh írta:Na én meg meg tudnám venni nem azzal van a baj. Hanem hogy 14 colos kéne. De csak gondolkozok rajta me meg fogna forrni a fékeim. Colos! Kell görgőzni azokat a felniket vagy ilyesmi? Meg csavar kell hozzá külön vagy lemezfelni csavarral felemegy? Meg tehermentesítő kell hozzá?
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ó hallod. Nagyon kedves rendes vagy.C0l0S írta:Ha kell bejössz hozzám a muhelybe és én mindent megoldok neked...gumit tehermentesitöt csavart mindnt!!!Neked csak be kell jönni kiszálni meg majd megint beulni!!ennyi!!!De ez vonatkozik másra is ha esetleg neked nem kell!!!!!Layosh írta:Na én meg meg tudnám venni nem azzal van a baj. Hanem hogy 14 colos kéne. De csak gondolkozok rajta me meg fogna forrni a fékeim. Colos! Kell görgőzni azokat a felniket vagy ilyesmi? Meg csavar kell hozzá külön vagy lemezfelni csavarral felemegy? Meg tehermentesítő kell hozzá?
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Felni
Egy segítséget kérnék!
Tehermentesítővel Suzuki Swift felnit fel lehet rá dobni!
Nem egyértelműek az adatok számomra!
5x13 4x100 kell az enyémre! Tyugyukira mekkora kell?
Meg egyezzik?
Meg egyezzik?
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- CindR
- Gyakori látogató

Re: Felni
Szutyukikon is ekkora van, talán van 5,5 x 13 is, de az még neked is bőven jó. A középfurat, amihez a tehermentesítőt kellene használni, ugyanúgy 54 mm mint a Toyota, vagyis még az sem kell hozzá. Ez a mostani Tyugyukira igaz, lehetnek eltérések, de ha ezekre figyelsz, nem foghatsz mellé.Biagio írta:Egy segítséget kérnék!
Meg egyezzik?
Tehát még egyszer:
5 vagy 5,5 x 13
4x100 lyukkiosztás
54 mm-egy középfurat
ja, és 38-as körül legyen az ET (ez mutatja meg, hogy a kerékagyhoz képest mennyire áll ki a kerék)
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Köszönöm!
Találtam egy szép fehéret és erős a gyanu, hogy megveszem!
Ha valaki kiváncsi rá! http://www.vatera.hu/alufelni_garnitura ... 05105.html
Találtam egy szép fehéret és erős a gyanu, hogy megveszem!
Ha valaki kiváncsi rá! http://www.vatera.hu/alufelni_garnitura ... 05105.html
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.