Én a Lavinába vettem Vácon.250Ft/Db www.lavina.humurray írta:és hol lehet kapni?

Részemrõl ez nem szenvedés.Én nem tudtam gyárit intézni-igazából nem is kerestem,az eladó srác mutatta ezt az adaptert-yo megoldás-megvettem.És most csak felajánlottam,ha esetleg más se talál gyári lapátot.Ennyi....Lackó írta:Srácok ! Nem tudom mit szenvedtek. Nekem Orsi gyári párat hoz elõre
3.700.-ért.........
mikor az enyém eldugult ,tûvel belepiszkáltam és okés lettzerge írta:Üdv!!!!
Én kb 1 éve vagyok Corolla tulajdonos,és ráadásul ez az elsö autom,ugyhogy lehet hogy néha láma kérdéseket teszek fel...
Most aprobb javitásokat végzek a kocsin.
az elsõ a lapátok lecserélése.(lenne). vettem bosch aerotwin (a502s)lapátokat jó drágán,de mint utolag kiderült ezek csak u karra szerelhetõk. létezik valami adapter (modszer) amivel fel lehet ezeket passzintani???
A hátso ablaktörlövel meg az a gond,hogy a gumi csak középen találkozik az üveggel,az also meg a felsö éle hozzá sem ér az üveghez. mi lehet a gond??? gyengén fesziti rá a rugó??? a lapát új.(340)
Még valami:... a szélvédõmoso sem müködik megfelelöen. valoszinüleg eldugult az a kis(nem tudom hogy hivják)priccelõfej. hol lehet ezeket kapni???

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)