A fenti cím egy a világon reméljük hamarosan megtelepedõ sportág, amelyben a CCH tagjai úttörõek.
Értelmezése lehet többféle:
- "Haverokkal céltalanul szállingóztunk a városban, községben, közben zenét hallgattunk, dumáltunk, nézelõdtünk, mert jó, mert imádok az autóban ülni
- "A fekete lesötétített corollam-ban lassan jártam fel, s alá egy ház elõtt, hátul a kopasz cimboráimmal, ölükben az AK47-esekkel, várva egy kedves cimboránkat" (ez vicc volt!!!
- "Céltudatosan csurogtunk egy megadott lakótelepen/kertes övezetben egy megadott típusú autót keresve, közben jókat dumáltunk, nevetgéltünk... "
Nos jelen esetben, mivel a témakörünk címe "Kit/mit láttam ma az úton", az utóbbi variáció miatt nyitottam a topicot.
Mint tudjátok régóta keresek TE71 coupe-t. Kifogyva már minden ötletbõl (hirdetések, interneten való figyelem felhívás a keresésre, e-mailek írása több száz embernek, rádióban élõ mûsorban való bejelentés....) egy dolgot biztosan tudtam: Biztos, hogy van az országba eldugva kertben rohadva, garázsban porosodva, utcán, parkolóban leengedett kerékkel várakozva olyan Coupe, ami várja, hogy megtaláljam. Nos nincs röntgen szemem, se katonai mûholdam, hogy ezeket kiszûrjem, így nincs mit tenni menni kell. Pampinak is kellene E7 liftback, alkatrésznek, plusz nagy buli, imádunk autóban ülni, zenét hallgatni, dumálgatni, így elindultunk az elsõ ilyesfajta cruisolásunkra!
Ilyenkor elõre eldöntjük melyik Panelrengeteget járjuk végig, mert ugye ezek parkolójában halmozottan több autó van, mint egy földes utcában, csomagolunk szendvicset, összedobjuk a benyát, írunk CD-t és nekivágunk! Természetesen alapvetõ kellék a fényképezõgép!
Vannak nagyon rossz napok, amikor nem látunk szinte semmit és vannak olyanok is, amin egyszerre több kincs is van. Természetesen emellett nagyon sok szórólapot szét tudunk osztani az ideális klubtagjelölteknek!
Sajnos E7 coupe-t és liftback-et még nem találtunk, de annyi iszonyat ritkaságot, érdekességet már igen, ami megérdemli ezt a topic-ot, attól függetlenül, hogy nagy részt típusidegen autókat fogunk ide berakni.
Egy ideje már tényleg dokumentáljuk az autókat és megosztanánk veletek:
Elsõ dokumentált nap:

Errõl megy a legmenõbb verdába több is

Hugié lett

KE11 Sedan