Nagy Toyota találkozó 06.30 Tököl

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Én se, mivelhogy éjszakás leszek azon a héten! :lol:
Így nekem azért kell majd imádkoznom egész úton, hogy el ne aludjak! :shock:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Tudod, mi lesz!

Hazaérsz este és összezuhansz mint egy kabát a fogast elhagyván! :wink:
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Nincs kizárva! :? Az már nem is érdekelne igazán, csak amíg hazafele tartok, ne hagyjon cserben a Corollám (igaz ez abszolút nem rajta múlna)! Lehet majd hazaút előtt ledöntök egy vödör kávét! :lol:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Kedves Klubtársak, Corollások. Tudom, hogy mindenki már majd megőrül, hogy a Nagy tali előtt konvojozhassunk. Namost szerintem csináljuk úgy hogy megtervezzük, hogy ki hanyadik lessz. Szépen rendezett sorban menjünk ne előzgessünk. Így háromszor jobban megfognak nézni minket.
Én is megkergülök már ez nem kérdés. De ha úgy jobban megnéznek ha szépen libasorban megyünk, akkor villogjunk a szép autóinkat. Ha kell én majd nyomom a dudát úgyis csak nekem van kettő. :D Na ezt csak azért mondom, mert ha elkezdünk előzgetni meg őrültösködni a városban, akkor max csak szidni fognak minket és nemigazán fog feltűnni senkinek hogy egy rakás Corolla megy egymás után.
autos
Visszajáró
Visszajáró

Gyülekzés

Hozzászólás Szerző: autos »

Sziasztok!
Az ötlet tökéletes! Együtt menjünk a talira! Időpontot és helyszínt kérlek írjatok! Főleg nekünk vidékieknek volna jó! Nem kéne kavarognunk hova is menjünk hova is álljunk. Corollások 1 helyre egymás mellé álljanak!!! Várom a helyszínt és az időpontot gyülekezésre, ahonnan indulhat a konvoj Tökölre!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Gyülekzés

autos írta:Sziasztok!
Az ötlet tökéletes! Együtt menjünk a talira! Időpontot és helyszínt kérlek írjatok! Főleg nekünk vidékieknek volna jó! Nem kéne kavarognunk hova is menjünk hova is álljunk. Corollások 1 helyre egymás mellé álljanak!!! Várom a helyszínt és az időpontot gyülekezésre, ahonnan indulhat a konvoj Tökölre!
Az már biztos hogy a FÓTI Cora parkolójából indulunk. Ahogy beérkezel a Cora parkolójába a Körforgalmakon keresztül, meg fogod látni a Corollákat. Úgy állunk meg, hogy az útról lehessen minket látni. Az időpont meg 30.-a.
Hogy mikor is találkozunk asszem ha jól láttam fél 9 ig várunk és utána go.
10 re érünk ki kb Tökölre. Akkor lessz a legjobb idő :P De a negyedik oldalon minden le van írva.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Támogatom az ötletet Lajos!
Már felmerült régebben is, de örülnék, ha most be is tudnánk tartani. A sorrendet akkor beszélhetjük csak meg, hha már ott vagyunk a Coránál. Akkor derül ki, h ki is jön hányan indulunk onnan stb stb.

+ Tudom, h nagyon izléstelen, ellenem vall tényleg mindig előzékenyen vezetek beengedek mindenkit, motorosoknál lehúzódok, megköszönök mindent, de most lehet 1 napra azon kéne gondolkozni, h a konvoj ne engedjen be maga közé senkit. Értem ezalatt, ha valaki utcából kanyarodna ki stb. Csomószor volt ez már probléma. Csúnyán néz ki egy astra a konvojban nehéz fényképeket is csinálni...

Ha lámpánál elszakadunk, akkoris maradjon a két sor egybe stb. Ezt majd ott úgyis megbeszéljük.

Ja és autós neked szól, hogy hamarosan fog menni körlevél a találkozóról.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Támogatom az ötletet Lajos!
Már felmerült régebben is, de örülnék, ha most be is tudnánk tartani. A sorrendet akkor beszélhetjük csak meg, hha már ott vagyunk a Coránál. Akkor derül ki, h ki is jön hányan indulunk onnan stb stb.

+ Tudom, h nagyon izléstelen, ellenem vall tényleg mindig előzékenyen vezetek beengedek mindenkit, motorosoknál lehúzódok, megköszönök mindent, de most lehet 1 napra azon kéne gondolkozni, h a konvoj ne engedjen be maga közé senkit. Értem ezalatt, ha valaki utcából kanyarodna ki stb. Csomószor volt ez már probléma. Csúnyán néz ki egy astra a konvojban nehéz fényképeket is csinálni...

Ha lámpánál elszakadunk, akkoris maradjon a két sor egybe stb. Ezt majd ott úgyis megbeszéljük.

Ja és autós neked szól, hogy hamarosan fog menni körlevél a találkozóról.
Na pontosan erre gondoltam. Egyrész akkor ne nagyon engedjünk be senkit és menjünk egy folyamatos sebességgel. Jó persze M0 az más mert tt így is úgy is nagyon nagy a forgalom. Csak akkor ne csak mi ketten hanem mindenki legyen benne. Na egyébként az MSN be én azért mondtam hogy kategóriánként legyünk felosztva, úgy talán még hatásosabb a dolog. De felőlem mehetünk keverve is, de akkor tartsuk is be. Jó persze jön az, hogy valaki lassabban valaki gyorsabban szokott menni. Sztem ennyit tudunk egymáshoz alkalmazkodni.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

És velünk mi lesz skacok? Elvileg a Kis Andris és én Halászteleken fogunk várni titeket! Ha jól emléxem tavalyról, van ott egy Reálszisztémás márkakereskedés. Arra gondoltam, a stílus kedvéért ott bevárnánk titeket, és ha látótávolságon belülre értek, csatlakoznánk a konvojhoz! Viszont ha sorrend alapján akartok jönni, akkor ott majd legyetek szivesek útba igazítani minket, hogy hova álljunk! :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

decaon16 írta:És velünk mi lesz skacok? Elvileg a Kis Andris és én Halászteleken fogunk várni titeket! Ha jól emléxem tavalyról, van ott egy Reálszisztémás márkakereskedés. Arra gondoltam, a stílus kedvéért ott bevárnánk titeket, és ha látótávolságon belülre értek, csatlakoznánk a konvojhoz! Viszont ha sorrend alapján akartok jönni, akkor ott majd legyetek szivesek útba igazítani minket, hogy hova álljunk! :wink:
Majd becsapódtok a sorba mint darázs a kaptárba :D
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Ha másképp nem alakul, felzárkóztok az utcsó autó elé, aki feltartja a mögötte jövőket, hogy beférjetek.
A HAlászteleknél várakozók esetében ez lesz. Viszont mindenki, Misel, Andris kis konvoja, várjatok a Reálszisztéma előtt!!!!

Autos, ha van kedved és eljössz Coráig, tedd, köszi. Lehet szó róla, hogy ott felhuppantsd a tanulótáblát? Rajságos lesz a konvojban. :D:D
Ha Halászteleknél pihennél ránk, keresd a többieket és a T betű oltalma alatt vezess tovább. :wink:

A kategóriázás általi besorolásról és konvojozásról még beszéljünk, mert 5 autónként kell valaki, aki tudja az utat Tökölre, ha elszakadás történik. (fog is a piros lámpa miatt)
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
autos
Visszajáró
Visszajáró

Gyülekezés

Hozzászólás Szerző: autos »

Hali!
Én Halászteleknél csatlakozok ott, várok táblástól. Majd megkeresem a többieket, akik szintén ott csatlakoznának!
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Ne aggódjon senki!!

Együtt kell érkeznünk és ti is a csapat tagjai vagytok!! :)
Szerintem meg fogunk állni Halásztelken is egy 5 percre. Tudjátok... félpályás útlezárás :lol: :lol: ....

Épp hogy csak valamelyikünk kiszáll, megmondja, hova álljatok. Addig a többi gépsárkány motorja dübörög tovább. Miután együtt megérkeztünk, utána lesz bent a reptéren a puszi pacsi mindenkivel :)

Sajnos most is dolgozom. (kint vagyok a gyerekszigeten (hajógyári) ha akar valaki nyugodtan látogasson meg :) ) De holnap, vagy a hét elején szerintem már menni fog a találkozó részleteivel kapcsolatban a körlevél.

Mindenkinek jó hétvégét!

Ja és aki tud hozzon PMR-t. Ha gondoljátok és a Halásztelken állomásozóknak is van, előre megbeszélhetünk egy frekit és akár már előbb is tudunk beszélni. Tudni fogjátok így mikor érkezünk...
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

sziasztok!

a konvojjal kapcsolatban nemtudok semmit, mondani, még abszolut nem volt szó indulási időpontról, ~2óra meg egy pici az út.... arról, hogy csatlakozzunk, nemtudok nyilatkozni, mert majd megszavazzuk, hogy mikor indulunk, meg akarnak-e csatlakozni.... a Corollások biztos akarnak, de tulajdonképpen a (reklám :D ) Toyota Tmax szalon dolgozóiból áll a konvoj majdnem fele...
Rav4, Avensisek, Yaris.... szoval a két konvojt még ötletem sincs, hogy szervezzem össze...
a parkolást se tudom még, mert Ők támogatói a rendezvénynek, és még nem volt megbeszélés, hogy kell-e oda állni a sátrukhoz reklámozni, vagy mindenki ahova akar....

2tűz közt vagyok, de majd megoldom valahogy :oops:

de a lényeg, nagyon várom, és ottleszünk mindenképp :evil:
kisa.
E12 facelift
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Ami engem illet, én nem rendelkezem PMR-el, így már csak benned bízom e téren autos! Ha neked sincs, akkor legrosszabb esetben marad az ódivatu maroktelefon. :?
De szerintem legkésőbb 9:50-re odaértek Pacsker! Addigra meg én is megpróbálok ott lenni! Ha mégsem jönne össze, akkor meg én már ismerem az odavezető utat ugyan, de azért az emelné a színvonalat, ha együtt menne az összes klubtag. Maradjunk annyiban hogy ha nem jön nálam közbe semmi, akkor 9:30-tól a Reálszisztémánál várlak (várunk) titeket! :twisted:
1997 E11 Liftback 1,3 G6

Kép
Válasz küldése