Ezt pontosan senki nem fogja megmondani neked. Oktánszámot növelnek és egyéb adalékokat tartalmaznak.
A pirosat normál üzemnél is lehet használni.
A kék agresszívebb, annál nem szerencsés ha a csövekben/tankban marad.
Ezt pontosan senki nem fogja megmondani neked. Oktánszámot növelnek és egyéb adalékokat tartalmaznak.
A pirosat normál üzemnél is lehet használni.
A kék agresszívebb, annál nem szerencsés ha a csövekben/tankban marad.
Én boltba veszem. Vagyis a Seat klub elnökétõl! Itt van hozzám közel. Nekem már megvan az elsõ kék is. Várom az alkalmat, hogy teli tankoljak és akkor mehet a próba.
Nem hallottam róla olyat, hogy marná a rendszert. Ki fogom próbálni! Kérdés mikor
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Megtörtént az elsõ futómû tuning a -n és durva a változás. Nem sikerült olyan értelemben tökéletesre a dolog, hogy a 4 gólyaláb felkeményítése volt a cél, és csak a két elsõt lehetett keményíttetni mert a hátsóból az egyik el volt görbülve. Belekerült helyette két jófajta patron.
"Kicserélõdött" még két hátsó stab is úgyhogy gondolkoztam azon, hogy a post végére odaírom a számlaszámom.
A kanyarsebességek és a nagy sebességnél a való viselkedés, stabilitás javultak.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Slampixxx írta:3K motorból mit lehetne kihozni?
Láttatok, hallottatok valami tuningot erre?
sûrítési arány fel 9.5-10 környékére, vezérmûtengely fokolása, lendítõkerék könnyítése ésszel, kipu rendszer nagyobbítás, karbi+szívócsonk normálisra cserélése, nagyobb méretû szelepek, nagyobb szelepnyitás... soroljam még? vagy ráér majd személyesen?
Szipak már tudja, de Wolver? eladja az R1 szívósorát a 4 karbival. Az is dobhat!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)