Lackó írta:Tisztelt moder urak !
A fórumot nézegtve sok olyan topik van, ami rég halott, vagy van egy
ugyanolyan másik, ami miatt befulladt, illetve több lezárt topik van. Ezeket
miért nem lehet törölni ?! kicsit átláthatóbbá kéne tenni az egész fórumot.
....kis átszervezés sem ártana, bár ez valószínûleg csak az én - esetleg
a tietektõl eltérõ - látásmódom miatt van.
Elnézést az okoskodásért .
Kedves Lackó!
Itt folytassuk! Az utóbbi 2-3 hétben legalább 50 topic lett törölve és a tartalmuk átrakva nagyobb összefogóbb témakörökbe. Ebben nagyon sokat segített nekem Misel sõõt, a nagy részét õ csinálta. Pl: Eddig az autók fórumon belül volt 3, 4 oldalnyi téma, most egy van. Sok munka volt.
Természetesen volt tévesztés is, mint pl Az E9 hb gti-s párbeszédsorozatot Misel átrakta a bontókhoz?! majd én továbbraktam az E9 alkatrészekhez, de hibák mindig vannak és próbálunk dolgozni a még átláthatóbb és könnyebb kezelhetõségû fórumon.
Több topic egyelõre nem lesz törölve, esetleg lezárva.
Topicot nem törlünk, mert hasznos hozzászólások, információk lehetnek bennük és nem szeretnénk, hogy azok elvesszenek. Sok emberrõl tudok, aki új user létére nem tette fel rögtön kérdését, hanem visszaolvasott és máris megtutta kérdésére a választ. Mond konkrétan mi a baj, mit nem találsz és ha van alapja, megpróbáljuk még komfortosabbá tenni azt a részt.
Voltak nagyobb átcsoportosítások is, mint pl amit szépen észrevettél, hogy átkerült az autoreszelgetés a méltó helyére a csináld magad fórumba.
A mostanit kell megszokni. Szerintem azért nem olyan bonyolult.
De várom a konkrét esetet!