Szilveszter 2008-2009

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Szilveszter 2008-2009

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Első! :lol:

Nagyon komoly volt a móka. Köszi mindenkinek mindent.
Várom a képeket, videókat. :shock:
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Szilveszter 2008-2009

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

Hello

Nagyon jó volt! , főleg LY :lol:
majd én is dobok föl képet
köszi mindenkinek!
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Zsoltee »

Üdv!

Először is köszönetet mondanék Matyiéknak a szállásért, Szabinak a kvízért és az ajándékért!
A többieknek külön köszönet a jó hangulatért, és minden egyéb másért!
Azt kell, hogy mondjam,az elmúlt 5 évem legjobb szilvesztere volt ez!
Tényleg köszönök Mindenkinek mindent!
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
neragi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: neragi »

Örülök, hogy újra Veletek szilveszterezhettem :wink: Remélem jövőre folyt. köv.
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Sikeresen hazaértem! :) Kösz mindenkinek mindent, jó volt! Igaz csak néhány képem van, de azokat amint tudom, küldöm!
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Egy kicsit bővebben is lehetne? :lol:

BUÉK! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

Bővebben Biagio:
Késés nélkül indultunk, késés nélkül bevásároltunk és hipp-hopp megérkeztünk Abádszalókra. A ház háááát elfogadható volt, bár Szabit nagyon féltettem a megkötözött, fehérre sminkelt arcú fiútól, aki a padláson várta áldozatait. (Szabinak sikerült ugyanis a folyosóra bevackolódnia. Erre a sötét folyosóra 3 rejtélyes ajtó is nyílt a szobákon kívül!!! De túlélte!) Megérkezésünk után Matyi szerelt és LY elkészítette életem legfinyomabb túrosostejfölösszalonnás tésztáját, majd Szabi és Ákos elmosogatott!!! :shock: Egy kicsit én is segítettem :wink: Aztán elmentünk sétálni...megfagytunk, volt vagy minyusz 20!!! Aztán, a szállásra visszatérve alkohollal enyhítettük félfagyott állapotunkat. Lassan elkezdődött a Party Time. Volt egymásraesősösgubancolós játék meg alkohol kártya meg pia meg "éneklés", meg zúzás 8) meg alkohol, meg fotózás, meg egy róka meg egy cica, akit Áky nagyon megszeretett! Meg volt még csomó sztori, de majd a képek magukért beszélnek!

Köszönöm mindenkinek, élmény volt! A képek majd felkerülnek, ha Matyi felrakja, mert én nem értek hozzá... :oops:

BUÉK, Kiki
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Nagyon jól telt a szilveszter!

Köszönöm mindenkinek, aki eljött. Szerintem mondhatjuk, hogy mindenki jól érezte magát! A lányok ostromolva voltak, mivel 1 hülgyre 3 fiú jutott, de remélem ez sem okozott gondot!

Mindenki szépen kivette a részét a munkából. Igaz én túrostésztát nem csináltam, csak melegszenyát, de azért a lényegen nem változtat :) A zene is szerencsére összeállt, a kocsikkal sem volt baj, társas is volt bőven. Mindenki megtalálta a magának megfelelő szórakozást! És ha jól tudom voltak akik fél 5ig is talpon maradtak. Engem sajnos elvitt a torokgyík 2-3kor, de jól éreztem magam nagyon. Lyani szuperhősnek érezte magát, de sajnos a valóság nem ezt bizonyította.
Köszönjük Szabbernek a kvízt! Nagyon ötletes volt (bár feltűnően nehéz!!) :). Ajándékot is kaptak a legjobbak! Le a kalappal! Na meg az utána szabad rablásként meghirdetett izzókiárusításért! Sok sok embernek okoztál örömöt! Ha netán anyagiakba került mégis, szívesen adjuk vissza klubpénzből!
Jó volt szép volt! Bár az előtte levő 1-2 napon nagyon elrontották a kedvem! Nem biztos, hogy fogok ilyet legközelebb is szervezni, legalábbis nem csak Kikivel! Persze azért részt vennék benne legközelebb is, mert mindig jó érzéssel tölt el, amikor látom együtt a csapatot! Jó csapat gyűlt össze megint!

Na és nagy köszönet Shuinak, hogy eljött hozzánk Svájcból a szilveszter miatt, meg, hogy reggel feljött Brados6-ért Pestre, majd együtt visszamentünk a Tisza-tóhoz.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Köszönöm! :wink:
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de igérem jövőre ott leszünk.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
szullosz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: szullosz »

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem...

Mindenkinek nagyon köszönöm, igazán jól éreztem magam! Ismét nagyszerű Corolla-sokat ismerhettem meg! Körünkben üdvözölhettük:
a gonosz főpapot, Imhotep-et is. (Csabi)

Az indulásnál minden rendben, LY után felvettem Misel-t és elsőként érkeztünk a gyülekezési pontra. A vásárlás picit rendezetlen volt, de sikerült minden összetevőt beszerezni.
Elindultunk, mi utolsóként zártuk a sort, szépen haladtunk, csak Áky-t kellett párszor összeszedni, mert mindig rossz helyen tért le... Az út simán ment. Itt jegyzném meg, hogy minden tiszteletem a bakonycsernyei rémnek (off-killer Misel), aki rezzenéstelen arccal bírta TiĂ«sto ISOS összes albumát -nem kevés hangerőn- az út folyamán! Tünetek eddig nem jelentkeztek...
:D :D :D

A pályán sikerült ugyanazt a Wartburgot ötször megelőznünk... :twisted:

Tiszaszőlősön egy kedves tábla figyelmeztetett minket arra, hogy 7~8 illetve 17~18 óra között tehenek lehetnek az úton... :D :D :D

A szállás korrekt volt, sikerült a legparább helyen tábort vernem...:shock:
Jobbról kisajtó, mögötte a WC-kefés gyilkos illetve fent a padláson lapuló fogtündér... KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :D

Isteni túróscsusza után elindultunk tájat nézni -40°C-ban...
Páran a befagyott Tisza-tóra is rámerészkedtünk, de kedvünkkel együtt mi is eliszkoltunk, mikor a lábunk alól halk ropogást hallotunk... :D
Nem hagytuk annyiban: Shui, lelkes barátja és én kisebb sziklákkal próbáltunk elégtételt venni a jégen... Sikerült megtörnünk kitartó munkával! :D

Vissza érve a szállásra, melegedni kezdtünk: ki így, ki úgy...
A karaoke jól indult, míg LY-nal nem kezdtük el "hörgős" metált nyomni, gyakorlatilag minden számra, én még a felmosófával is énekeltem...
Pár lelkes ifjúnak megmutattam a Riki (Riki-tiki, Rikiki) nevű kártyajátékot... Shui végig csalt, bár nem jöttünk rá hogyan... :D :D :D
A végső fordulót sikerült megnyernem! :P
A klikkesedést elkerülve, közös programokba kezdtünk... A lányok kék, sárga, zöld és piros köröket fogdostak a földön... Ly-nal megvizsgáltunk egy kevés Tequila-t...
1/2 12-re igen jól voltunk...
LY megpróbálta Matyit orálisan inzultálni, nem sok sikerrel... LY superman-ként repült utána, mi Áky-val sírtunk a röhögéstől...
Sikoly-maszkban, favillával a kezemben riogattam a népet...
Áky nagyon keménynek érzte magát, így szkanderban jobb és bal kézzel is lealáztam... Picit megtörte érzékeny lelkét... :D :D :D

Himnusz után virsifőzésbe kezdtünk, páran sajnos már nem "élték" meg... 2~3 körül nálam is filmszakadás történt...

Másnap hajnalban a konyhában kis Vuk fogadott, egyesek szerint Áky-t viselte meg a tegnapi kínos vereség... :D :D :D
Rendbe ráztuk a konyhát, majd melegszendvics partiba kezdtünk... Nagyon finomra sikerült, főleg az "oldschool" vitte a pálmát, a sütőben készültről csak a sajt volt fogyasztható...
Saját készítésű kvíz pár kérdésében aktualitását vesztette (Barbival csináltuk még Kunfehértó előtt), de igen jól sikerült, bár kicsit nehéz volt. Első vezérünk Matyi, második helyen Kiki-Odry páros és a dobogós harmadik helyen Zsoltee / Misel végzett. Matyi részükre lemondott a nyereményekről. Itt jegyezném meg, hogy a pontok újraszámlálása előtt Kiki-Odry páros nyert volna, nagyon ügyesen játszottak!!!

Izzó-börze után megjavítottunk pár gépet, majd rámolni kezdtünk.

Szétosztottuk a maradék ennivalót. Megőrzésre nálam van:
1db. Globus Családi Baromfimájas 190g
1db. Globus Családi Marhamájas 190g
1db. Globus Családi Sertésmájas 190g
1db. Pápai Darált Sertéshús 400g
1db. Globus Ketchup 860g
1db. Globus Mustár 720g
1db. Óvártej kerek Trappista sajt 1799g
1dob. Mogyi MicroPop vajas 300g
Melyek minőségi állapotáról - két naponta - kóstolás alapján győzödök meg... :wink:

Indulni kezdtünk haza felé. LY picit fájlalta a lapockáját, ki érti miért?! :lol:
A befagyott tónál csoportképek készültek és páran ismét megpróbáltuk meghágni a jeget - most sikertelenül...
Poroszló magasságában megálltunk, mert Matyi menet közben próbált belsővilágítást javítani: nem sikerült, biztosítékot kellett cserélni a motortérben. :D

Az út rendben telt, 7 körül értünk Budapestre. Kitettem Misel-t, majd LY-t.

Rólam készült, bármilyen formában kompromittáló képekről csak az ügyvédem jelenlétében kívánok nyilatkozni!

Röviden ennyi...

Szabber
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Szilveszter 2008-2009

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

az oda vezető út
Kép

ez nem pirítósnak készült hanem egy balesetes melegszendvics
Kép

party
Kép

Ly az állarcon keresztül is megette a virslit igaz az orrával :D

Kép

pingvinek a befagyott tiszatavon
Kép
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
nemethaky
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: nemethaky »

Hello Mindenkinek!

Szerintem is jól sikerült, jól éreztem magam Veletek. :wink:
Szabi, amikor kitértünk csak teszteltünk, hogy figyelsz-e :lol: :lol: , amúgy kössz hogy megvártatok. :) Jah szkander: azért jobbal megszenvedtél egy kicsit :lol: :lol:
A többiek már a lényeget leírták, én már nem tudok hozzá tenni, főleg hogy 3-tól emlékezetkiesésem lett a csúnya italozástól :lol:
Még annyi hogy másnap furcsa pöttyöket találtam a cipőmön :lol: :lol: (árulkodó jelek) ezért gondolom én voltam a "Rókarudi" :lol: :lol: . A takarítóknak ezer köszönet ( Szabi, Lyani). :wink:

A képeket én is várom nagyon :shock:
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Sziasztok!

Bocsi, hogy egy időre eltüntem, de újra itt vagyok. Sajnálom, hogy nem tudtam veletek köszönteni az új évet! Otthon kellett maradnom,mert a kutyáim idegrendszerét féltettem az éjféli tüzijátéktól. Agressziót vált ki belőlük és ilyenkor csak én tudom féken tartani őket. Egyetlen "babysitter" épségét sem tehettem kockára. Már várom a jó időt és az újabb közös cruisolásokat!

Szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Gyurmi írta:Sziasztok!

Bocsi, hogy egy időre eltüntem, de újra itt vagyok. Sajnálom, hogy nem tudtam veletek köszönteni az új évet! Otthon kellett maradnom,mert a kutyáim idegrendszerét féltettem az éjféli tüzijátéktól. Agressziót vált ki belőlük és ilyenkor csak én tudom féken tartani őket. Egyetlen "babysitter" épségét sem tehettem kockára. Már várom a jó időt és az újabb közös cruisolásokat!

Szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni!
Neked is B.U.É.K :D
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Komoly Storyk.Yo buli lehetett :lol: :lol: :lol:
Válasz küldése