Sziasztok!
Nem is tudom, hol kezdjem...
Mindenkinek nagyon köszönöm, igazán jól éreztem magam! Ismét nagyszerű Corolla-sokat ismerhettem meg! Körünkben üdvözölhettük:
a gonosz főpapot, Imhotep-et is. (Csabi)
Az indulásnál minden rendben, LY után felvettem Misel-t és elsőként érkeztünk a gyülekezési pontra. A vásárlás picit rendezetlen volt, de sikerült minden összetevőt beszerezni.
Elindultunk, mi utolsóként zártuk a sort, szépen haladtunk, csak Áky-t kellett párszor összeszedni, mert mindig rossz helyen tért le... Az út simán ment. Itt jegyzném meg, hogy minden tiszteletem a bakonycsernyei rémnek (off-killer Misel), aki rezzenéstelen arccal bírta TiĂ«sto ISOS összes albumát -nem kevés hangerőn- az út folyamán! Tünetek eddig nem jelentkeztek...
A pályán sikerült ugyanazt a Wartburgot ötször megelőznünk...
Tiszaszőlősön egy kedves tábla figyelmeztetett minket arra, hogy 7~8 illetve 17~18 óra között tehenek lehetnek az úton...
A szállás korrekt volt, sikerült a legparább helyen tábort vernem...
Jobbról kisajtó, mögötte a WC-kefés gyilkos illetve fent a padláson lapuló fogtündér... KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Isteni túróscsusza után elindultunk tájat nézni -40°C-ban...
Páran a befagyott Tisza-tóra is rámerészkedtünk, de kedvünkkel együtt mi is eliszkoltunk, mikor a lábunk alól halk ropogást hallotunk...
Nem hagytuk annyiban: Shui, lelkes barátja és én kisebb sziklákkal próbáltunk elégtételt venni a jégen... Sikerült megtörnünk kitartó munkával!
Vissza érve a szállásra, melegedni kezdtünk: ki így, ki úgy...
A karaoke jól indult, míg LY-nal nem kezdtük el "hörgős" metált nyomni, gyakorlatilag minden számra, én még a felmosófával is énekeltem...
Pár lelkes ifjúnak megmutattam a Riki (Riki-tiki, Rikiki) nevű kártyajátékot... Shui végig csalt, bár nem jöttünk rá hogyan...

A végső fordulót sikerült megnyernem!

A klikkesedést elkerülve, közös programokba kezdtünk... A lányok kék, sárga, zöld és piros köröket fogdostak a földön... Ly-nal megvizsgáltunk egy kevés Tequila-t...
1/2 12-re igen jól voltunk...
LY megpróbálta Matyit orálisan inzultálni, nem sok sikerrel... LY superman-ként repült utána, mi Áky-val sírtunk a röhögéstől...
Sikoly-maszkban, favillával a kezemben riogattam a népet...
Áky nagyon keménynek érzte magát, így szkanderban jobb és bal kézzel is lealáztam... Picit megtörte érzékeny lelkét...
Himnusz után virsifőzésbe kezdtünk, páran sajnos már nem "élték" meg... 2~3 körül nálam is filmszakadás történt...
Másnap hajnalban a konyhában kis Vuk fogadott, egyesek szerint Áky-t viselte meg a tegnapi kínos vereség...

Rendbe ráztuk a konyhát, majd melegszendvics partiba kezdtünk... Nagyon finomra sikerült, főleg az "oldschool" vitte a pálmát, a sütőben készültről csak a sajt volt fogyasztható...
Saját készítésű kvíz pár kérdésében aktualitását vesztette (Barbival csináltuk még Kunfehértó előtt), de igen jól sikerült, bár kicsit nehéz volt. Első vezérünk Matyi, második helyen Kiki-Odry páros és a dobogós harmadik helyen Zsoltee / Misel végzett. Matyi részükre lemondott a nyereményekről. Itt jegyezném meg, hogy a pontok újraszámlálása előtt Kiki-Odry páros nyert volna, nagyon ügyesen játszottak!!!
Izzó-börze után megjavítottunk pár gépet, majd rámolni kezdtünk.
Szétosztottuk a maradék ennivalót. Megőrzésre nálam van:
1db. Globus Családi Baromfimájas 190g
1db. Globus Családi Marhamájas 190g
1db. Globus Családi Sertésmájas 190g
1db. Pápai Darált Sertéshús 400g
1db. Globus Ketchup 860g
1db. Globus Mustár 720g
1db. Óvártej kerek Trappista sajt 1799g
1dob. Mogyi MicroPop vajas 300g
Melyek minőségi állapotáról - két naponta - kóstolás alapján győzödök meg...
Indulni kezdtünk haza felé. LY picit fájlalta a lapockáját, ki érti miért?!

A befagyott tónál csoportképek készültek és páran ismét megpróbáltuk meghágni a jeget - most sikertelenül...
Poroszló magasságában megálltunk, mert Matyi menet közben próbált belsővilágítást javítani: nem sikerült, biztosítékot kellett cserélni a motortérben.
Az út rendben telt, 7 körül értünk Budapestre. Kitettem Misel-t, majd LY-t.
Rólam készült, bármilyen formában kompromittáló képekről csak az ügyvédem jelenlétében kívánok nyilatkozni!
Röviden ennyi...
Szabber