geri78 írta:A típussal kapcsolatos esetleges kérdésekkel keressetek nyugodtan.
Esetleg Miselt (REMÉLEM NEM BÁNOD!!!) is ,mert neki is hasonló az autója.
De bánom! Nem azért mert hozzám is fordítod az esetleges érdeklődőket, hanem mert eladod! OFF
Tegnap én is azon gondolkodtam hogy jövő nyáron elválnak útjaink és váltok egy öregebb egyben olcsóbb vételáru típusra, de amint beleültem egyből eltüntek ezen gondolataim! Túlságosan beleszerettem már! És mivel én még egymagam vagyok, ezért nekem a méreteivel sics bajom! ON
Mik a jövőbeli terveid autó ügyben?
sprintike írta:Ha valaki tud eladó Gti corolláról az ossza meg velem!!!!Elörre is köszi!!
Lehetőleg Hb!!!!Mostanában(1-2 hónapon belül tervezem a vételt)
sprintike írta:Ha valaki tud eladó Gti corolláról az ossza meg velem!!!!Elörre is köszi!!
A fehéret megnéztük, amikor GTomp nézelődött. Ha esetleg érdekel Pacskert faggasd, ő tesztelt!
Igen ezeket néztem de ennél kicsit olcsóbbat keresek.2-3 kilóig.Nem baj ha nem tipp-topp a kasztni de a belső és a motor ne legyen lelakva.
Ha fenti kettő tényleg gyári mint ahogy a képek mutatják akkor nekem személy szerint megérne annyit csak az a gáz,hogy kisebb a keretem.
Alapvetőleg E9 hb érdekelne de beletudnék szeretni gyorsan egy lb-be vagy egy E8-ba is A lényeg talán a 4AGE lenne
A fehéret megnéztük, amikor GTomp nézelődött. Ha esetleg érdekel Pacskert faggasd, ő tesztelt!
Igen ezeket néztem de ennél kicsit olcsóbbat keresek.2-3 kilóig.Nem baj ha nem tipp-topp a kasztni de a belső és a motor ne legyen lelakva.
Ha fenti kettő tényleg gyári mint ahogy a képek mutatják akkor nekem személy szerint megérne annyit csak az a gáz,hogy kisebb a keretem.
Alapvetőleg E9 hb érdekelne de beletudnék szeretni gyorsan egy lb-be vagy egy E8-ba is A lényeg talán a 4AGE lenne
A lényeg a 4age... értem!
Én tudom milyen egy 2E után egy 4age. Kirrrály!!!
Bohi írta:A lényeg a 4age... értem!
Én tudom milyen egy 2E után egy 4age. Kirrrály!!!
Nem megy rosszul a 2ee sem de azért mégiscsak majdnem dupla paci a 4age.
Legjobban egy E9 Hb Gti-nek örülnék.Szóval arra vadászom.
Kitudja hogy Gti van Hb 5 ajtósban is?Csak Si-ből van ugye jol tudom?
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Üsse le nekem valaki!
Komolyan!
Megveszem, csak nincs nekem regisztrált vaterás felhasználónevem!
Valakiiiiiiiiii
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
De érdekes, mert a klíma gyári gombja nincs benne, lehet utólagos? A beltérből nem látszik semmi, ami klímához kapcsolódna, vagy csak én nem vettem észre?? A motortérben látni vmit. Amúgy tényleg nagyon szép állapotban van.