Akkor ezzel a kommenttel meg is győzted magad, ugye jól érzem?Bohi írta: Én nem csapatósnak venném Lackó, hanem minden menne az enyémbe, ami ugye 99,9%-ban utca!![]()
Csak azon gondolkoztam, hogy ha megveszem a dolgokat ami kell innen onnan akkor lehet többe jönne ki, mint 150. Gondolok itt ugye motor, váltó, ecu, kábelköteg, toronymerevítő, kipu, gátlókat úgyis cserélném, hátsó tárcsás híd ülések, meg persze maradna egy rakás alkatrész... pl van neki javítóívek, ami megint csak kéne meg küszöb...
Meg ugye a motorfelújítás meg fékek, ezen minden renbe lett rakva állítólag, új fékek, motoron minden cserélve még síkolva is lett...
ELADÓ COROLLA
- Birka
- Fanatikus fórumozó

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Köszi Lackó!Lackó írta: Nagy nehezen leesett. Akkor sztem ne sokat gondolkozz, vedd meg, és
az építésben - ha tudok - segítek.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
janikatuning írta:Eladó egy ae82 es corolla 4a motorkódú motorral papírokkal vagy a nélkül! papírja külön is eladó! Van két hátsó javító ívem az is eladó! futómű nagyon jó állapotban kemény gátlókkal! Írj e-mailt ha érdekel: janikatuning@freemail.hu Témának írd ae82
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
A liftbacket már láttam párszor, hogy hirdették (más más tulaj).
Nekem annyira nem szimpi. Szarrá lehetett már törve. Kívülről semmi sem GT-i rajta. Meg kéne hallgatni a mocit.
A Hatchbacket nem ismerem. De egész pofás!
Nekem annyira nem szimpi. Szarrá lehetett már törve. Kívülről semmi sem GT-i rajta. Meg kéne hallgatni a mocit.
A Hatchbacket nem ismerem. De egész pofás!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

kis_andras írta:Sziasztok, eladó lett az autóm, 1.tulajtól, 88ezer km-el, ABS, CD-s autórádió, automata klíma, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak(elöl-hátul), elektromos tükör, fedélzeti computer, hátsó oldal légzsák, immobiliser, ködlámpa, könnyűfém felni, légzsák kikapcsoló, oldal légzsák, rendszeresen karbantartott, riasztó, szervizkönyv, szervokormány, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, 4irányban állítható kormány, ISOFIX, xenon, sportrugók(ha nem kell, kiveszem), sötétített ablakok (ha nem kell, eltávolítom), igény esetén adom a hifit is vele... (Panasonic fej, Hertz első szett, Focal mélyláda, Pyle erősítő)
Márkaszervízben szervizelt, megvan az összes szervízszámla.
Pár apróbb sérülés sajnos van rajta (karcok), de vagy belekalkuláljuk a vételárba, vagy megcsináltatom... Kis fogyasztás... vegyétek-vigyétek.
Érdeklődni (az ünnepek alatt is) : 0620-941-20-38
Megtekinthető Hódmezővásárhelyen
képek-adatok: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=8640 ( a mozilla nem szereti megnyitni a sok képet)
Kis András
1997 E11 Liftback 1,3 G6

- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

Mongi írta:Sziasztok!
Biztos sokan böngésztek hasznaltauto.hu-t, de gondoltam ide is felrakom...
Jobb szerteném hozzáértő, gondos, Toyotás kezekbe adni.![]()
Nagyon kéne a hely.........
Műszakilag tök oké az autó, a kasztniját kéne rendbetenni.
Ha tudtok vkit aki efféle projectre vágyik légyszi szóljatok neki!
Nekem számlákkal igazoltan (garik) 120e-be van az autó, 80-ért
vihető tartalékmotorral, néhány új és tartalék alkatrésszel, szerelési manuállal, tesztújsággal, stb...
http://www.hasznaltauto.hu/2624328_toyota_corolla_1977
Üdv:M
1997 E11 Liftback 1,3 G6

- Mongi
- Visszajáró

Természetes illusztráció az első kép, még nem volt aki arra hivatkozott volna...sprintike írta:Pedig yo lenne ha az lenne ennyiért:-)Bohi írta:Az első kép szerintem nem az ő autója! A háttérből ítélve is, az nem magyarország!![]()
De szerintem még így is egy szép projekt lenne!!!Valaki vegye meg!!!
Nekem is tetszik csak a motorja kicsi......
Valóban kiválló project autó. Jelen állapotában is használható, de megérdemelne egy szép fényezést.
Akiben japán szív dobog!
Toyota Corolla Liftback "77 ex owner
Toyota Corolla 1.6 SOL, hb 2005
Toyota Corolla Liftback "77 ex owner
Toyota Corolla 1.6 SOL, hb 2005
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Szerintem is ennyiért egy óriási vétel lenne! Az ár az nagyon korrekt véleményem szerint, persze egy pillantást megérne, mivel ugye nagyon könnyű hozzá beszerezni mindent!
Valaki vegye meg! Én most más projectbe vagyok, Pacskernek volt egy hasonló de most ő is másba gondolkozik....
Valaki vegye meg! Én most más projectbe vagyok, Pacskernek volt egy hasonló de most ő is másba gondolkozik....
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
Úgy alakult az élet, hogy tavasszal valószínűleg megválok szeretett családtagomtól. Nem az asszony az, hanem a 98-as G6.
Bővült nemrég a család és akármennyire is próbáltam a szükség felülkerekedett az érzelmeken. Két felnőtt és két gyerek, plusz az állandó cuccok amit hozunk-viszünk... kinőttük. Néhányan már ismerik az autót de ha esetleg érdekel valakit, vagy tud olyat akit érdekelhet az nyugodtan írjon.
Csak nagy vonalakban: 98 decemberi E110 G6 1.3 16V 86 LE 171e km. Egy hete vizsgáztattam. Zöldkártya évente,vizsga kétévente. Apróbb (esztétikai) sérülések ezenkívül semmi. Hirdetést április előtt biztosan nem adok fel rá mert csak akkor áll össze a keret az újra.
A típussal kapcsolatos esetleges kérdésekkel keressetek nyugodtan.
Esetleg Miselt (REMÉLEM NEM BÁNOD!!!) is ,mert neki is hasonló az autója.
Bővült nemrég a család és akármennyire is próbáltam a szükség felülkerekedett az érzelmeken. Két felnőtt és két gyerek, plusz az állandó cuccok amit hozunk-viszünk... kinőttük. Néhányan már ismerik az autót de ha esetleg érdekel valakit, vagy tud olyat akit érdekelhet az nyugodtan írjon.
Csak nagy vonalakban: 98 decemberi E110 G6 1.3 16V 86 LE 171e km. Egy hete vizsgáztattam. Zöldkártya évente,vizsga kétévente. Apróbb (esztétikai) sérülések ezenkívül semmi. Hirdetést április előtt biztosan nem adok fel rá mert csak akkor áll össze a keret az újra.
A típussal kapcsolatos esetleges kérdésekkel keressetek nyugodtan.
Esetleg Miselt (REMÉLEM NEM BÁNOD!!!) is ,mert neki is hasonló az autója.
geri78