Hát módosítanék picit.Most sűrűbben ránéztem és nem megy fel félig.Több km után is fél alatt marad 2-3mm-rel.Az már jelenthet valamit?Toytib írta:Csak üzemi hőmérsékleten figyeli a lambdát.
Tehát ha nem melegedik fel a motorod akkor nem látja.
A hőmérő eléri a középállást?
Autoreszelgetes
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sprintike 2008 nov. 18, 12:59 am-kor.
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Helló!veferi írta: Remélem érthetően sikerült leírni mi a baj.
A közepén van csavar?
Ha igen, azt vedd ki és akkor a kilincs előre vagy hátra told el! Utána "kiakad" az ajtóból...
Ha nincs, akkor a kilincs első vagy hátsó fele bepattan az ajtóba. Csavarhúzóval ügyesen kipattintod, majd a kilincset előre vagy hátra tolod és kiakad az ajtóból...
ToyTib!
Más a meglátásod?!
Szabber
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szullosz 2008 nov. 17, 05:02 pm-kor.
Helloszullosz írta:Helló!veferi írta: Remélem érthetően sikerült leírni mi a baj.
A közepén van csavar?
Ha igen, azt vedd ki és akkor a kilincs előre vagy hátra told el! Utána "kiakad" az ajtóból...
Ha nincs, akkor a kilincs első vagy hátsó fele bepattan az ajtóba. Csavarhúzóval ügyesen kipattintod, majd a kilincs előre vagy hátra tolod és kiakad az ajtóból...
ToyTib!
Más a meglátásod?!
Szabber
Köszi a gyors választ. Igen egy csavar volt a kilincs közepén! Tologatni nem próbáltam, de akkor ma ha haza megyek első dolgom az lesz, hogy megpróbálom valamerre eltolni. (jól éreztem, hogy nem kell erőltetni azt a kifeszegetést
Hello
Na srácok megnéztem és tényleg egy kis tuszakolással sikerült kipattintani a kilincset a helyéről, már csak ki kellett volna akasztani azt a "drótot" ami az ajtót nyitja, de a külső hőmérséklet és fényviszonyok miatt (lakótelepi parkoló este hétkor) ezt máskorra halasztottam.
Ezúton is köszönöm a segítséget, úgynézem megoldódott a problémám.
Köszi a gyors választ. Igen egy csavar volt a kilincs közepén! Tologatni nem próbáltam, de akkor ma ha haza megyek első dolgom az lesz, hogy megpróbálom valamerre eltolni. (jól éreztem, hogy nem kell erőltetni azt a kifeszegetést
Na srácok megnéztem és tényleg egy kis tuszakolással sikerült kipattintani a kilincset a helyéről, már csak ki kellett volna akasztani azt a "drótot" ami az ajtót nyitja, de a külső hőmérséklet és fényviszonyok miatt (lakótelepi parkoló este hétkor) ezt máskorra halasztottam.
Ezúton is köszönöm a segítséget, úgynézem megoldódott a problémám.
első fékek
Sziasztok!
Az első fékek csere érettek (tárcsa és betét). Van tapasztalatotok,
hogy milyen márkát érdemes venni, ahol ár/érték arány megfelelő?
(2005-ös 1.6-os kombi)
kösz
üdv
András
Az első fékek csere érettek (tárcsa és betét). Van tapasztalatotok,
hogy milyen márkát érdemes venni, ahol ár/érték arány megfelelő?
(2005-ös 1.6-os kombi)
kösz
üdv
András
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Hááát... Próbálkoztam:
Nipparts termékkel: egyáltalán nm drága, viszont kellemetlen csikorgó hangja van, és porol, mint az istennyila
Textar betéttel: Kétszer annyi, mint a Nipparts, porol, csikorog és nekem az egyikről le is szakadt a kopóréteg
Ferodo: jó márka, csak valahogy büdösebb, mint a többi, és drága
Gyári: No comment. olcsóbb, mint a Textar.
Szerintem vegyél gyárit.
Nipparts termékkel: egyáltalán nm drága, viszont kellemetlen csikorgó hangja van, és porol, mint az istennyila
Textar betéttel: Kétszer annyi, mint a Nipparts, porol, csikorog és nekem az egyikről le is szakadt a kopóréteg
Ferodo: jó márka, csak valahogy büdösebb, mint a többi, és drága
Gyári: No comment. olcsóbb, mint a Textar.
Szerintem vegyél gyárit.
kösz
Köszi
utánajárok az áraknak
üdv
utánajárok az áraknak
üdv
központi zár
A kilincs leszedésről jut eszembe, hogy nekem meg a központi zár vacakol. amikor becsukom az ajtót, mindig azonnal bezárja az összeset. De ha nyitva van az atjó és megütöm belül a kárpitot a zár környékén, akkor is bezár.
Valami érintkezési hibára gyanakszom, de még nem szedtem szét. és tuti nem a távirányító a baj, mert mikor bezár, a riasztó még nem kapcsol be, csak olyan, mintha lenyomnám a gombot az ajtón belülről.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baja, illetve meg lehet e csináni házilag?
Ákos
Valami érintkezési hibára gyanakszom, de még nem szedtem szét. és tuti nem a távirányító a baj, mert mikor bezár, a riasztó még nem kapcsol be, csak olyan, mintha lenyomnám a gombot az ajtón belülről.
Valami ötlet, hogy mi lehet a baja, illetve meg lehet e csináni házilag?
Ákos
98-as sedan 1,3
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Re: központi zár
Végre sikerült régi adóságomat törlesztenem. Hogy néz ki egy celica ülés az AE92-ben. Még ideiglenes a megoldás, de működik. Csak tudnám, hogy kell képeket felvinni ide.
Minden kedves klubtársnak boldog karácsonyt és áttörésekben boldog új évet kívánok!
Minden kedves klubtársnak boldog karácsonyt és áttörésekben boldog új évet kívánok!
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- szullosz
- Aktív fóruméletet élõ

Helló!akoshege írta: Valami ötlet, hogy mi lehet a baja, illetve meg lehet e csináni házilag?
Félek, hogy az autótban utólagos központi zár van, esetleg AUTRON? A gyári nem csinál ilyet...
Jól gondolom?
Szabber
Szia!szullosz írta:Helló!akoshege írta: Valami ötlet, hogy mi lehet a baja, illetve meg lehet e csináni házilag?
Félek, hogy az autótban utólagos központi zár van, esetleg AUTRON? A gyári nem csinál ilyet...
Jól gondolom?
Szabber
Nem, gyári van benne legjobb tudomásom szerint. Valahogy a hideggel is összefügghet, mert ha megyek vele kb egy órát, akkor már nem mindig csinálja. Mivel nyáron vettem, nem tudom, hogy előző télen jól működött vagy nem.
Nem tudom, hogy összefügg-e, de ma meg a jobb hátsó zárja sem nyílt ki. Nem tudtam a gombot kézzel sem felhúzni, és a többivel együtt automatikusan sem csinálta. Lehet, hogy befagyott ( nincs garázsa szegénykének).
98-as sedan 1,3