Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
Sziasztok.
Sziasztok.Én Júliusban Vettem egy 93-as Toyota Corolla 1.3 XLI-t.Nagyon bejött nekem ez az autó,és szeretnék egy jó klubbhoz tartozni.Böngésztem a neten,és így találtam rátok.Próbáltam regisztrálni,de vmi oknál fogva nem engedte a gép.Tudtok nekem segíteni?Előrre is köszönöm.Sziasztok.
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Re: Sziasztok.
Szia!Kúró írta:Sziasztok.Én Júliusban Vettem egy 93-as Toyota Corolla 1.3 XLI-t.Nagyon bejött nekem ez az autó,és szeretnék egy jó klubbhoz tartozni.Böngésztem a neten,és így találtam rátok.Próbáltam regisztrálni,de vmi oknál fogva nem engedte a gép.Tudtok nekem segíteni?Előrre is köszönöm.Sziasztok.
A taggá válás egy e-mailküldésben történik, ez megérkezett. A fórumon meg már itt vagy.
A feltöltésig kis türelmedet kérjük.
Köszi.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- wolfblind
- Újonc

Sziasztok! Actommy kartars emlitette ezt az oldalt, most meg itt vagyok.
Egy 1993-as Toyota Corolla Wagon E10-unk van, igazabol nem az enyem , hanem edesapame, en is hasznalgatom, nagyon tartos gep.
Amit tudni kell rola: japan gyartasu candai piacra keszult.
Motorja: 1.8 7A-FE, 3sebessges overdrive-os automata valtoval parositva.
Ez a kocsi megjarta, japantol-usan-canadan keresztul- alabaniat is hibamentesen. 270,000km van benne, egy csepp olajat nem eszik, es 16evesen gyari kipuff rendszer van rajta, es a rozsda is elkerulte, de a vizpumpan kivul meg semmit sem kellett cserelni benne, szinte hihetetlen
a kopo dolgokon kivul.
Sokan azt mondjak tartossagra ez az egyik legjobb Corolla generacio
, ki tudja.
Egy 1993-as Toyota Corolla Wagon E10-unk van, igazabol nem az enyem , hanem edesapame, en is hasznalgatom, nagyon tartos gep.
Amit tudni kell rola: japan gyartasu candai piacra keszult.
Motorja: 1.8 7A-FE, 3sebessges overdrive-os automata valtoval parositva.
Ez a kocsi megjarta, japantol-usan-canadan keresztul- alabaniat is hibamentesen. 270,000km van benne, egy csepp olajat nem eszik, es 16evesen gyari kipuff rendszer van rajta, es a rozsda is elkerulte, de a vizpumpan kivul meg semmit sem kellett cserelni benne, szinte hihetetlen
Sokan azt mondjak tartossagra ez az egyik legjobb Corolla generacio
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Várjuk regisztrációs leveled is a corollaclubhun@gmail.com os mail címen!
(Feltöltésed, lehet elhúzódik picit, de nem felejtünk el!)
Örülünk, hogy ránk találtál! Igazi ritkaság lehet a gépsárkány!! 7A-FE
ráadásul autómata! Mesélhetnél még az autó múltjáról részletesebben is! Netán Amerikai a kasztnikivitel is? lámpák, helyzetjlzők, beltérben a csipogások?
Kíváncsivá tettél nagyon! képeket!
Fura, hogy majdnem annyi km-t tett meg hajón, mint a saját kerekein gurulva. Albánia? Japán? Kanada? Mit mesélhetne nekünk... Igazi kis világjáró!
Várunk a legközelebbi találkozónkon!
Üdvözlettel:
Matyi
Várjuk regisztrációs leveled is a corollaclubhun@gmail.com os mail címen!
(Feltöltésed, lehet elhúzódik picit, de nem felejtünk el!)
Örülünk, hogy ránk találtál! Igazi ritkaság lehet a gépsárkány!! 7A-FE
Kíváncsivá tettél nagyon! képeket!
Fura, hogy majdnem annyi km-t tett meg hajón, mint a saját kerekein gurulva. Albánia? Japán? Kanada? Mit mesélhetne nekünk... Igazi kis világjáró!
Várunk a legközelebbi találkozónkon!
Üdvözlettel:
Matyi
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- wolfblind
- Újonc

Hello pacsker, kuldeni fogom a levelet.
, igen amerikai, mas a lokharito mint az EU-n sokkal nagyobb elol-hatul(ezert hosszra ez 4.37m mig az EU ugy tudom 4,25m kombiban, ill. a lokharito , lampa(de azok mar ki lettek cserelve EU-sra), belul a karpitok sokkal jobbak , ill. a szivacsos muszerfal nagyon pufa, mas a kormany is, van mindenfele, csipogas , villogas benne, termesztesen 112mph-nal leszabalyoz, a kmora is csak 180-ig van skalazva vagyis 110mph-ig. Kodlampa nincs hatul,de a motorterben van pl. 110V-os motor elomelegito
.
Az overdrive-os automata nagyon jopofa, igazabol 4sebesseges es van ez az O/D OFF allas akkor eleg jol gyorsul, realtive gyorsan valtogat, es a fogyasztasa is nagyon jo.
Ill. 2006-os japo fesztivalon Tokolon egy 125LE-s konnyebb Civicet megevett(persze powerstart gazon allos 3000-ig engedi porgetni) egy fel autoval
.
Az overdrive-os automata nagyon jopofa, igazabol 4sebesseges es van ez az O/D OFF allas akkor eleg jol gyorsul, realtive gyorsan valtogat, es a fogyasztasa is nagyon jo.
Ill. 2006-os japo fesztivalon Tokolon egy 125LE-s konnyebb Civicet megevett(persze powerstart gazon allos 3000-ig engedi porgetni) egy fel autoval
Na most már én is írok ide egy kis bemutatkozó szösszenetet.
Kb 1 hónapja vagyok GTi tulaj és nagyon szeretem:D
egy AE92 HB 1.6 4AGE redtop a szerelmem tárgya.
Szegénynek itt ott sérült a kasznija de legalább nem rozsdásodik.
Remélem nálam csak javulni fog sz állapota, habár sajnos élete eddigi szakaszaival ellentétben most utcán áll és ezt szemmel láthatólag nem szereti.
További részletek megtalálhatóak a projektemben
Kb 1 hónapja vagyok GTi tulaj és nagyon szeretem:D
egy AE92 HB 1.6 4AGE redtop a szerelmem tárgya.
Szegénynek itt ott sérült a kasznija de legalább nem rozsdásodik.
Remélem nálam csak javulni fog sz állapota, habár sajnos élete eddigi szakaszaival ellentétben most utcán áll és ezt szemmel láthatólag nem szereti.
További részletek megtalálhatóak a projektemben
Üdv mindenki.
Január óta vagyok egy '98 Corolla Wagon 1.3 E11 (4E-FE) tulajdonosa. Szép lilás-kékes színű (mai napig nem tudom eldönteni, hogy inkább lila, vagy inkább kék). 210e. km van benne, és sajnos kicsit leélt volt szegény. Mostanra már szépülget.
Csinálok majd pár képet a következő mosáskor és regisztrálok a honlapon is.
Remélem hamarosan egy találkozóra is el tudok majd menni.
Köszi a hasznos infokért a forumon!
csö.
Gergő
Január óta vagyok egy '98 Corolla Wagon 1.3 E11 (4E-FE) tulajdonosa. Szép lilás-kékes színű (mai napig nem tudom eldönteni, hogy inkább lila, vagy inkább kék). 210e. km van benne, és sajnos kicsit leélt volt szegény. Mostanra már szépülget.
Remélem hamarosan egy találkozóra is el tudok majd menni.
Köszi a hasznos infokért a forumon!
csö.
Gergő
'98 Corolla Wagon 1.3 (4E-FE)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szia!
Örülünk, hogy ránk találtál és e típus mellett döntöttél! Üdvözlünk a csapatban!
Várjuk regisztrációs leveledet! Ne spórolj a képekkel! Személy szerint én nagyon odavagyok ennek a típusnak a popsijáért. Te vagy az első E11 Wagon a klubban!
Várunk szeretettel a jövő évi találkozókon is!
Mindenről fogsz kapni levelet, így semmiről nem maradsz le!
Örülünk, hogy ránk találtál és e típus mellett döntöttél! Üdvözlünk a csapatban!
Várunk szeretettel a jövő évi találkozókon is!
Mindenről fogsz kapni levelet, így semmiről nem maradsz le!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Sziasztok!
Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan.
akit esetleg érdekel az én kis szépségem az a következő linken láthat róla pár képet!
http://www.digital.video.hu/photo_15/index.html
további minden jót mindenkinek!
Pacsi
Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan.
Pacsi
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
KoPy írta:Sziasztok!
Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan.akit esetleg érdekel az én kis szépségem az a következő linken láthat róla pár képet!
Pacsi
Helló !
Üdv a klubban !
Szép az autó ! Nekünk is van egy majdnem ugyanilyen. A mienk 3 ajtós
ugyanilyen színben. Milyen motor van benne ? Felszereltség ? Tervek ?
Üdv
Helló!
A totalcaron olvasgattam a népítéleteket és azt hiszem az egyik alapítótag reklámozta az oldalt (pfú, de szép az a piros corolla!!). A családdal "szeressük" a toyotákat. Volt már egy dízel AE82 liftback corollánk, aztán meg carina E. Pár hete van meg a corolla, édesapámtól kaptuk testvéremmel, egy 1990-es, 3 ajtós hatchback, 1.3-as mocival, kissé korrodált kasznival.
De sajnos beteg szegény, új karbira van szüksége. Miután a moci rendben lesz, megcsináltatjuk a kasznit is.
Nagyon jó és hasznos ez az oldal, jó látni hogy a corolla tulajok így összetartanak. Én is szeretnék tag lenni, hamarosan regisztrálok, csak még nincs képem a verdáról és most nem is tudok készíteni, mert a szerelőnél áll.
Üdv mindenkinek!
A totalcaron olvasgattam a népítéleteket és azt hiszem az egyik alapítótag reklámozta az oldalt (pfú, de szép az a piros corolla!!). A családdal "szeressük" a toyotákat. Volt már egy dízel AE82 liftback corollánk, aztán meg carina E. Pár hete van meg a corolla, édesapámtól kaptuk testvéremmel, egy 1990-es, 3 ajtós hatchback, 1.3-as mocival, kissé korrodált kasznival.
De sajnos beteg szegény, új karbira van szüksége. Miután a moci rendben lesz, megcsináltatjuk a kasznit is.
Nagyon jó és hasznos ez az oldal, jó látni hogy a corolla tulajok így összetartanak. Én is szeretnék tag lenni, hamarosan regisztrálok, csak még nincs képem a verdáról és most nem is tudok készíteni, mert a szerelőnél áll.
Üdv mindenkinek!
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Üdvözlet kedves tipus pajtásBaGe írta:Helló!
Üdv mindenkinek!
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Üdv.KoPy írta:Sziasztok!
Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan.akit esetleg érdekel az én kis szépségem az a következő linken láthat róla pár képet!
Pacsi
Gratula a vashoz.Szép.És a képek is nagyon ottvannak
- Ernesto
- Újonc

- Kapcsolat:
Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!
Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ő s hogy talált rá kedvencére!
sziasztok,az oldalra tok egyszeru volt ratalalni,mivel van egy E9-m, erdekelt egy klub ahol tag lehetek
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak.
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörlő alatt? nem
Pirosnál benyúlt egy kéz? nem
Levillogtak?tobbszor
Köszönöm!