Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
Kúró
Újonc
Újonc

Sziasztok.

Hozzászólás Szerző: Kúró »

Sziasztok.Én Júliusban Vettem egy 93-as Toyota Corolla 1.3 XLI-t.Nagyon bejött nekem ez az autó,és szeretnék egy jó klubbhoz tartozni.Böngésztem a neten,és így találtam rátok.Próbáltam regisztrálni,de vmi oknál fogva nem engedte a gép.Tudtok nekem segíteni?Előrre is köszönöm.Sziasztok.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: Sziasztok.

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Kúró írta:Sziasztok.Én Júliusban Vettem egy 93-as Toyota Corolla 1.3 XLI-t.Nagyon bejött nekem ez az autó,és szeretnék egy jó klubbhoz tartozni.Böngésztem a neten,és így találtam rátok.Próbáltam regisztrálni,de vmi oknál fogva nem engedte a gép.Tudtok nekem segíteni?Előrre is köszönöm.Sziasztok.
Szia!

A taggá válás egy e-mailküldésben történik, ez megérkezett. A fórumon meg már itt vagy.
A feltöltésig kis türelmedet kérjük.
Köszi.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
wolfblind
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: wolfblind »

Sziasztok! Actommy kartars emlitette ezt az oldalt, most meg itt vagyok.

Egy 1993-as Toyota Corolla Wagon E10-unk van, igazabol nem az enyem , hanem edesapame, en is hasznalgatom, nagyon tartos gep.

Amit tudni kell rola: japan gyartasu candai piacra keszult.
Motorja: 1.8 7A-FE, 3sebessges overdrive-os automata valtoval parositva.

Ez a kocsi megjarta, japantol-usan-canadan keresztul- alabaniat is hibamentesen. 270,000km van benne, egy csepp olajat nem eszik, es 16evesen gyari kipuff rendszer van rajta, es a rozsda is elkerulte, de a vizpumpan kivul meg semmit sem kellett cserelni benne, szinte hihetetlen :shock: a kopo dolgokon kivul.

Sokan azt mondjak tartossagra ez az egyik legjobb Corolla generacio :wink: , ki tudja.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusz!

Várjuk regisztrációs leveled is a corollaclubhun@gmail.com os mail címen!
(Feltöltésed, lehet elhúzódik picit, de nem felejtünk el!)

Örülünk, hogy ránk találtál! Igazi ritkaság lehet a gépsárkány!! 7A-FE ;) ráadásul autómata! Mesélhetnél még az autó múltjáról részletesebben is! Netán Amerikai a kasztnikivitel is? lámpák, helyzetjlzők, beltérben a csipogások?
Kíváncsivá tettél nagyon! képeket! :)

Fura, hogy majdnem annyi km-t tett meg hajón, mint a saját kerekein gurulva. Albánia? Japán? Kanada? Mit mesélhetne nekünk... Igazi kis világjáró!

Várunk a legközelebbi találkozónkon!

Üdvözlettel:
Matyi
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
wolfblind
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: wolfblind »

Hello pacsker, kuldeni fogom a levelet.

Avatart tettem mar fel :wink: , igen amerikai, mas a lokharito mint az EU-n sokkal nagyobb elol-hatul(ezert hosszra ez 4.37m mig az EU ugy tudom 4,25m kombiban, ill. a lokharito , lampa(de azok mar ki lettek cserelve EU-sra), belul a karpitok sokkal jobbak , ill. a szivacsos muszerfal nagyon pufa, mas a kormany is, van mindenfele, csipogas , villogas benne, termesztesen 112mph-nal leszabalyoz, a kmora is csak 180-ig van skalazva vagyis 110mph-ig. Kodlampa nincs hatul,de a motorterben van pl. 110V-os motor elomelegito :wink: .

Az overdrive-os automata nagyon jopofa, igazabol 4sebesseges es van ez az O/D OFF allas akkor eleg jol gyorsul, realtive gyorsan valtogat, es a fogyasztasa is nagyon jo.

Ill. 2006-os japo fesztivalon Tokolon egy 125LE-s konnyebb Civicet megevett(persze powerstart gazon allos 3000-ig engedi porgetni) egy fel autoval :wink: .
Actommy
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Actommy »

Na most már én is írok ide egy kis bemutatkozó szösszenetet.
Kb 1 hónapja vagyok GTi tulaj és nagyon szeretem:D
egy AE92 HB 1.6 4AGE redtop a szerelmem tárgya.
Szegénynek itt ott sérült a kasznija de legalább nem rozsdásodik.
Remélem nálam csak javulni fog sz állapota, habár sajnos élete eddigi szakaszaival ellentétben most utcán áll és ezt szemmel láthatólag nem szereti.
További részletek megtalálhatóak a projektemben :D
arkigeri
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: arkigeri »

Üdv mindenki.
Január óta vagyok egy '98 Corolla Wagon 1.3 E11 (4E-FE) tulajdonosa. Szép lilás-kékes színű (mai napig nem tudom eldönteni, hogy inkább lila, vagy inkább kék). 210e. km van benne, és sajnos kicsit leélt volt szegény. Mostanra már szépülget. :) Csinálok majd pár képet a következő mosáskor és regisztrálok a honlapon is.
Remélem hamarosan egy találkozóra is el tudok majd menni.

Köszi a hasznos infokért a forumon!

csö.
Gergő
'98 Corolla Wagon 1.3 (4E-FE)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szia!

Örülünk, hogy ránk találtál és e típus mellett döntöttél! Üdvözlünk a csapatban! :) Várjuk regisztrációs leveledet! Ne spórolj a képekkel! Személy szerint én nagyon odavagyok ennek a típusnak a popsijáért. Te vagy az első E11 Wagon a klubban!
Várunk szeretettel a jövő évi találkozókon is!
Mindenről fogsz kapni levelet, így semmiről nem maradsz le!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
KoPy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: KoPy »

Sziasztok!

Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan. :D akit esetleg érdekel az én kis szépségem az a következő linken láthat róla pár képet!

http://www.digital.video.hu/photo_15/index.html

további minden jót mindenkinek!

Pacsi
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Hello,
Üdvözöllek mi nálunk!
Nagyon szép állapotú az autó.
Képek is nagyon jók. Hol készültek?
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

KoPy írta:Sziasztok!

Nem olyan régen reggeltem hozzátok. Nagyon szeretnék klubtag lenni ill. találkozókra járni és hasonló jó izléssel rendelkezőkkel ismerkedni! Már nagyon rég corollát akartam és végre megvan. :D akit esetleg érdekel az én kis szépségem az a következő linken láthat róla pár képet!

Pacsi

Helló !

Üdv a klubban !

Szép az autó ! Nekünk is van egy majdnem ugyanilyen. A mienk 3 ajtós
ugyanilyen színben. Milyen motor van benne ? Felszereltség ? Tervek ?

Üdv
BaGe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: BaGe »

Helló!
A totalcaron olvasgattam a népítéleteket és azt hiszem az egyik alapítótag reklámozta az oldalt (pfú, de szép az a piros corolla!!). A családdal "szeressük" a toyotákat. Volt már egy dízel AE82 liftback corollánk, aztán meg carina E. Pár hete van meg a corolla, édesapámtól kaptuk testvéremmel, egy 1990-es, 3 ajtós hatchback, 1.3-as mocival, kissé korrodált kasznival.
De sajnos beteg szegény, új karbira van szüksége. Miután a moci rendben lesz, megcsináltatjuk a kasznit is.
Nagyon jó és hasznos ez az oldal, jó látni hogy a corolla tulajok így összetartanak. Én is szeretnék tag lenni, hamarosan regisztrálok, csak még nincs képem a verdáról és most nem is tudok készíteni, mert a szerelőnél áll.
Üdv mindenkinek!
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

BaGe írta:Helló!
A totalcaron olvasgattam a népítéleteket és azt hiszem az egyik alapítótag reklámozta az oldalt (pfú, de szép az a piros corolla!!). A családdal "szeressük" a toyotákat. Volt már egy dízel AE82 liftback corollánk, aztán meg carina E. Pár hete van meg a corolla, édesapámtól kaptuk testvéremmel, egy 1990-es, 3 ajtós hatchback, 1.3-as mocival, kissé korrodált kasznival.
De sajnos beteg szegény, új karbira van szüksége. Miután a moci rendben lesz, megcsináltatjuk a kasznit is.
Nagyon jó és hasznos ez az oldal, jó látni hogy a corolla tulajok így összetartanak. Én is szeretnék tag lenni, hamarosan regisztrálok, csak még nincs képem a verdáról és most nem is tudok készíteni, mert a szerelőnél áll.
Üdv mindenkinek!
Üdvözlet kedves tipus pajtás :lol: Várom a képeket a vasrol 8)
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

KoPy írta:Sziasztok!

Pacsi
Üdv.
Gratula a vashoz.Szép.És a képek is nagyon ottvannak
Ernesto
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!

Hozzászólás Szerző: Ernesto »

Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ő s hogy talált rá kedvencére!
sziasztok,az oldalra tok egyszeru volt ratalalni,mivel van egy E9-m, erdekelt egy klub ahol tag lehetek
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak. :D
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörlő alatt? nem
Pirosnál benyúlt egy kéz? nem
Levillogtak?tobbszor

Köszönöm!
Válasz küldése